Stassie Karanikolaou bruger TikTok-trend til at gætte, hvilken ven der festede hårdest på Halloween

Indholdsfortegnelse:

Stassie Karanikolaou bruger TikTok-trend til at gætte, hvilken ven der festede hårdest på Halloween
Stassie Karanikolaou bruger TikTok-trend til at gætte, hvilken ven der festede hårdest på Halloween
Anonim

Stassie Karanikolaou klædte sig ud sammen med sine venner som de klassiske Sailor Moon-animefigurer. Lange blonde pigtails og farvekodede kostumer var et must-have, og de brugte deres Halloween blue moon på at deltage i en populær TikTok-trend. De filmede en bekendelsesmontage i Survivor-stil af alle, der gættede, hvem der ville blive mest beruset i løbet af deres begivenhedsrige aften.

Sailor Jupiter Jordskred

Karanikolaou startede med sin video, "Hey gutter, jeg er Sailor Moon, og jeg tror, Sailor Jupiter vil blive mest forbandet i aften, fordi hun altid gør det." Vi tror ikke, at den originale franchise-manga-skaber Naoko Takeuchi forventede, at hendes kriminalitetsbekæmpere ville inspirere LA-influentere til at slå til på Halloween. Victoria Villarroel var den næste til at fastholde sit gæt for den største deltager i gruppen.

"Hey, jeg er Sailor Mars, og jeg tror, Sailor Jupiter," Villarroel satte ind, "Vil være den mest berusede, fordi hun altid er den pisse berusede." Så hvem er Sailor Jupiter? Spoileralarm, bedsteven Kylie Jenner var ikke til stede til festlighederne, og fans var overraskede, selvom vi alle ved, at hun er en dedikeret mor, der bestemt fokuserede sin 31. oktober på datteren Stormi.

Stemmerne bliver ved med at rulle ind

Carter Gregory, direktøren for A&R for Capitol Records, rystede Tuxedo Masks karakteristiske sløjfe og højhat, mens han filmede sin stemme: "Hey, det er mig Tuxedo Mask, og jeg tror, at Sailor Jupiter vil blive den mest berusede, fordi hun er en skør btch." Sydney Carlson afslørede endelig sig selv som nattens hotte emne, Sailor Jupiter i sit kellygrønne kostume.

Shindende som det sjoveste i det uplanlagte TikTok, præsenterede Wildflower Cases-grundlæggeren ikke sig selv og gik direkte til forretning: "Hey btches ærligt, jeg tror, jeg bliver den mest berusede, og jeg f Jeg håber det," før hun stikker tungen frem og genoptager sin virksomhed.

Sangerinden Olivia O'Brien kommenterede, "Det faktum, at hun ikke engang sagde sit navn, siger det hele," og Carlson drillede tilbage på sin ven, "WHATEVERRR", med et par flere "R'er" bagud.. Hver gruppe har nogen, der ved, hvordan de skal bringe festen og hype deres venner til en god tid. Ingen skam i det, især når dine venner ved, hvordan man perfekt udfører et holdkostume.

Anbefalede: