Gordon Ramsay lader ikke nogen rode i hans berømte røræg-opskrift

Indholdsfortegnelse:

Gordon Ramsay lader ikke nogen rode i hans berømte røræg-opskrift
Gordon Ramsay lader ikke nogen rode i hans berømte røræg-opskrift
Anonim

Gordon Ramsay har endelig holdt op med sin TikTok med jævne mellemrum. Hans seneste serie af videoer byder på ham selv, der giver råd til TikTok-kokke, der ser op til ham. Han laver jokes på deres bekostning, når de gør noget forkert, men det hele er sjovt og en del af Ramsay-oplevelsen.

Scrambled Eggs Flex

I går duettede Ramsay en video af @matthewinthekitchen, som har over en million følgere på appen. OG-mesterkokken så på, da Matthew introducerede retten: "I dag tester vi Gordon Ramsays berømte røræg-opskrift. Gordon, det må hellere leve op til hypen."

Ramsay t alte over videoen med et knap så ydmygt pral, at hans ægteknik har over 65 millioner hits på YouTube. Han nikkede til side internetkokkens joke om en "knap smør", med et hurtigt svar: "Okay en teske smartas, kom nu!"

gordon ramsay
gordon ramsay

"Fortsæt med det," insisterede Ramsay, da han reagerede på sin fans hyldest. Da Matthew meddelte: "Vi vil gå med to spiseskefulde," svarede Ramsay simpelthen: "For meget smør." Selvom han kan virke hård på sine tv-shows og til tider på TikTok, er det, hvad folk ønsker af ham. De længes efter hans direkte råd for at forbedre deres egen madlavning.

Mester Underviser Eleven

Ramsay fortsatte med at tilbyde måder at afslutte røræg-rutinen korrekt på. Han bad den unge kok tage gryden af og på varmen. Så sagde han febrilsk til Matthew, at han skulle sørge for, at han ikke overrører æggene, ellers går de i stykker.

gordon ramsay tiktok
gordon ramsay tiktok

"Tag dig god tid," insisterede Ramsay, "Ikke overpiske det!" Han blev frustreret, dramatiseret eller ej, da han så TikTok-influenten slå æggene til en pulp. Vi ventede på hans signaturfornærmelse, "Din doughnut!" Det er sjovt at se en person med rynket pande og et seriøst navn som han selv kalder nogen for et morgenmadsbrød.

Ramsay anbefalede præcis, hvornår æggene skulle krydres og creme fraiche tilsættes. Han kiggede med afsky på det færdige produkt, der blev serveret over toast og kaldte Matthew en knap. Ikke en doughnut, men tæt nok på. Kokken, der kappedes om Ramsays opmærksomhed, kommenterede duetten og frydede sig over, at han så videoen.

Anbefalede: