Erika Jayne kan have ændret sandheden om Tom Girardis bilulykke

Indholdsfortegnelse:

Erika Jayne kan have ændret sandheden om Tom Girardis bilulykke
Erika Jayne kan have ændret sandheden om Tom Girardis bilulykke
Anonim

Efter Erika og Tom Girardis skilsmisse blev undersøgt i næsten hvert eneste øjeblik af sæson 11 af The Real Housewives fra Beverly Hills, begyndte fans at spekulere på en bestemt begivenhed, som Erika blev ved med at tale om om. Erika fortæller, at Tom tilbage i 2017 kom ud for en frygtelig bilulykke. På RHOBH delte hun, at hun havde nævnt bilulykken, men at hun ikke ønskede, at hendes venner skulle vide, at det var slemt, som det var.

Mens Erikas medstjerner var ret forvirrede over denne situation, har fans undret sig over, hvordan alle puslespilsbrikkerne også passer sammen. Fortsæt med at læse for at finde ud af, om Erika Jayne ændrede sandheden om Tom Girardis bilulykke, og hvad folk har sagt om det, siden hun delte mere på RHOBH.

Hvad sagde Erika om Tom Girardis bilulykke?

Fans har spørgsmål om Erikas skilsmisse, og det inkluderer, når hun siger, at Tom kørte ud af en klippe.

Mens Erika t alte om Toms bilulykke på RHOBH, t alte hun med Kyle Richards og sagde: "Jeg ringede til dig, og jeg sagde, 'Tom har haft en bilulykke', hvilket er sandt, men jeg fort alte det bare ikke. du resten af det. Som følge af styrtet blev hans ankel brækket." Erika forklarede: "Da han endelig ringede til mig, sagde jeg: 'Hvor har du været?' Jeg gik bare ud fra, at han var sammen med en anden kvinde," ifølge Radar Online.

Erika sagde, at hun opdagede Tom, og at han tilbragte 12 timer bevidstløs.

Erika t alte om Tom Girardis personlighed, og ifølge Insider.com sagde hun på RHOBH, at han ikke var i stand til at føre en samtale efter denne bilulykke. Erika sagde: "De samtaler, som jeg plejede at have med ham - frem og tilbage var det ikke længere. De gentagne sætninger, det at glemme, hvad vi t alte om; Jeg ville høre de samme historier 10 gange på én dag."

Hvad siger folk om bilulykken?

Folk er forvirrede over denne bilulykke, og mange mennesker har overvejet, hvad de tror, der skete.

Ifølge tv-shows Ace blev Matt Hamilton, der skriver for The LA Times, interviewet på podcasten "Reality Life with Kate Casey" og sagde: "Jeg har spurgt Pasadena Police Department om ethvert styrt i dets nærhed inden for den tidsramme, hvor det blev rapporteret på TMZ og diskuteret i showet, og de har ingen beviser for dette nedbrud. Der er faktisk så mange forskellige variationer af det med hensyn til, der er en klippe, og han er bevidstløs, men han gjorde kun ondt i anklen. Det er meget forvirrende for mig."

Radar Online rapporterede, at Pasadena-politiet siger, at de ikke har en "registrering" om, at dette skete.

Dr. Tiffany Moon, der optrådte på The Real Housewives of Dallas, er en bestyrelsescertificeret anæstesiolog. Tiffany sagde på TikTok, at det ikke giver mening, at Erika sagde, at Tom ikke kunne blive opereret, fordi han har en TBI, og det betød, at han ikke kunne blive indlagt til operation.

Tiffany sagde: "Jeg vil gå videre og sige, at det ikke er sandheden, fordi jeg arbejder på et niveau 1 traumehospital, hvor vi tager os af patienter med TBI hele tiden, som så har brug for kirurgisk indgreb for et andet problem, som de har. Og selv om dette komplicerer bedøvelsesbehandlingen for disse patienter, udelukker det ikke at have en TBI i sig selv, hvis patienten er stabil, dig fra at gå i bedøvelse. Så, Erika, det gør jeg' Jeg ved ikke, hvor du har det lægeråd fra, men næste gang er du velkommen til at ringe til mig, hvis du har brug for en second opinion."

Hvad er der ellers sket med Tom Girardi?

Mens Erika sagde, at Toms hus var blevet bestjålet, og at han var såret, rapporterede The Sun, at Tom ikke kom til skade ved hændelsen.

Erika sagde også, at Tommy Zizzo, hendes søn, kørte for at se Tom og tjekke, at han havde det godt, da han selv kom ud i en bilulykke. Erika sagde, at hans bil "væltede." Kyle var forvirret over dette og sagde, "og hvad med din søn? Blev han såret? Kørte hans bil? Er han okay? Denne historie lyder tydeligvis utrolig. Det er det eneste ord, jeg kan komme i tanke om. Det lyder utroligt. Betyder det Jeg tror hende ikke? Nej. Men det er utroligt."

En politibetjent forklarede, at Tom havde det fint, da hans manchetknapper blev stjålet, men han vågnede, hørte tyven, og så siges tyven ifølge The Sun at have forladt huset.

Mens fans stadig er forvirrede over Tom Girardis bilulykke, virker det sandsynligt, at der vil være flere opdateringer i sæson 12 af The Real Housewives of Beverly Hills, og at Erika vil tale mere om sin situation med Tom.

Anbefalede: