Denne slettede scene fra 'Clerks' ville have ændret alt

Indholdsfortegnelse:

Denne slettede scene fra 'Clerks' ville have ændret alt
Denne slettede scene fra 'Clerks' ville have ændret alt
Anonim

Når man ser tilbage på filmens historie, står 90'erne højt som et af de bedste årtier i historien. I løbet af den tid spadserede en lille indiefilm kaldet Clerks ind i byen og blev et usandsynligt hit for forfatteren og instruktøren Kevin Smith. Siden da har Smith skabt en unik karriere i Hollywood, fået nære venner og beskæftiget sig med gigantiske personligheder undervejs.

Clerks er en film, som hver person burde se mindst én gang, og havde tingene gået som oprindeligt planlagt, ville denne film have haft en meget mørkere slutning. Faktisk ville denne slutning have haft enorme konsekvenser for Smiths karriere.

Lad os se, hvordan Clerks' oprindelige slutning ville have ændret alt!

Dante ville ikke overleve

Ekspedienter
Ekspedienter

Fans af Clerks er godt klar over, at Dante Hicks ikke skal arbejde den dag, men efter at han modvilligt har accepteret at dække for nogen, tilbringer Hicks dagen på arbejde med sin bedste kammerat, Randal Graves. Oprindeligt skulle dagen, hvor Hicks ikke skulle være der, være hans sidste dag generelt.

Det er rigtigt, efter at have set Dante navigere sin dag ved at spille hockey, balancere en kærlighedstrekant og ved at vokse som person, skulle Dante oprindeligt blive taget ud af en røver i slutningen af filmen. Dette ville drastisk have ændret alt ved filmen, og sandheden er, at det at holde denne slutning intakt kunne have haft en enorm negativ indvirkning på Smiths filmfremtid.

Brian O'Halloran, skuespilleren, der spillede Dante, fort alte Rolling Stone: "Jeg hadede den slutning. Jeg syntes bare, det var for hurtigt et twist."

Interessant nok bemærker Mental Floss, at det var tidlig kritik mod selve scenen, der fik Smith til at ændre tingene og holde Dante i live og godt, mens filmen slutter.

Kevin Smith besluttede sig imod det

Ekspedienter
Ekspedienter

Med slutningen solidt på plads, var Smith i stand til at frigive en film, som folk kunne relatere til, og som de kunne nyde uden den bittersøde tragedie, hvor Dante mødte sin skaber, før kreditterne rullede. Det fantastiske ved denne slutning var, at den var fyldt med håb om, at Dante kunne tage ansvaret for sit liv.

Det er ingen hemmelighed, at Dante ser nærmere på, hvad han laver med sit liv i filmen, og han ender med at have nogle dybe og meningsfulde samtaler med Randal om, hvad han skal. Ikke kun det, men hans kæreste i filmen, Veronica, opfordrer ham også til at tage ansvar for sit liv og ikke være tryg ved at arbejde som ekspedient på QuickStop.

Den slutning, vi fik, giver Dante potentialet til en fremtid ud over QuickStop'ets fire vægge, samtidig med at fansene på det tidspunkt også kan forestille sig noget mere for karakteren. At tage ham ud i slutningen af filmen betyder, at han aldrig får chancen for at gøre noget ud af sig selv, hvilket fratager seerne enhver form for håb ved filmens slutning.

Efter at Clerks blev et usandsynligt hit for Smith, var han officielt i gang i branchen. Med sin nyfundne succes og hype var filmskaberen i stand til at komme videre i sin karriere, og han endte med at ændre spillet ved at starte sit eget filmunivers, som fans har lært at kende og elske.

The Film Spawned The View Askewniverse

Ekspedienter
Ekspedienter

Siden han startede med Clerks tilbage i 1994, har Kevin Smith langsomt sammensat filmene, der omfatter View Askewniverse. Disse indbyrdes forbundne film har alle karakterer, der har spillet en rolle i hinandens liv ude i New Jersey, hvilket skaber et univers, som hardcore Smith-fans har set uendeligt.

Clerks startede det, og til sidst går fans for at se universet udvide sig med Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Jay & Silent Bob Strike Back, Clerks II og Jay & Silent Bob Reboot. Selve filmene er alle gået ind i at skabe et fælles univers, der er fyldt med utrolige påskeæg, rørende øjeblikke og scener, der har fået fans til at få vejret efter at have grinet så hårdt.

Smith har lavet andre film uden for sit fælles univers, men at gå tilbage til brønden er aldrig en dårlig ting. På dette tidspunkt har Smith udtrykt interesse for at forgrene sig fra nogle af hans tidligere film, herunder at lave en tredje Clerks-film og et potentielt Mallrats-projekt. Hvis disse projekter bliver til virkelighed, må du hellere tro, at hans fans vil komme ud og støtte i en fart.

Clerks ville have en mørk slutning, der ville have ændret alt, men takket være noget konstruktiv kritik ændrede Smith tingene og skabte sit eget filmiske univers.

Anbefalede: