Kanye West vil ikke lide Pete Davidsons nye tatovering

Indholdsfortegnelse:

Kanye West vil ikke lide Pete Davidsons nye tatovering
Kanye West vil ikke lide Pete Davidsons nye tatovering
Anonim

Pete Davidson blev set forlade Fonda Theatre i Los Angeles i weekenden med en ny tatovering på halsen - og mens det ved første øjekast ser ud til at være fem tilfældige bogstaver - spekulerer nogle fans i, at det er et subtilt nik til hans skønne Kim Kardashian og hendes fire børn. De samme fire børn, som Kanye West lovede, at Saturday Night Live-stjernen aldrig ville mødes.

Det ser sikkert ud til, at Pete Davidsons nye blæk er en hyldest til Kim og hendes børn

Det tog ikke lang tid at sætte puslespilsbrikkerne sammen på denne. Rækken af bogstaver, der udgør den nye tatt, er "KNSCP." For dem, der ikke er klogere, tror Kardashian-kendere, at K'et er for Kim, mens resten af bogstaverne er et nik til hvert af de børn, hun deler. med Ye.

Initialerne er lige i orden. De tidligere ægtefæller bød velkommen til datteren North i 2013, efterfulgt af sønnen Saint i 2015, datteren Chicago i 2018 og deres yngste søn Psalm i 2019. Kim søgte videre om skilsmisse i februar 2021 og begyndte at date Pete senere samme år efter at have mødt ham på sættet af SNL, til stor vrede for Ye, der fandt en ny hobby i at slå både Kim og Pete på Instagram.

Under et særligt ophidsende udbrud postede Ye et skærmbillede af de private beskeder mellem ham og Pete. Det lød som om, at komikeren ville lade svunden tid være svunden. Han sagde: "Jeg håber, at jeg en dag kan møde dem, og at vi alle kan være venner."

Yeezy var ikke ved at lade sin ekskones nye flamme møde sine børn. Han erklærede: "NEJ DU MØDER ALDRIG MINE BØRN." (Spoiler Alert: Det gjorde han.)

Det er ikke første gang Pete fik en tatovering med Kim i tankerne

Dette er ikke første gang, The King of Staten Island-stjernen har blæst op for Kim. Hun besøgte The Ellen DeGeneres Show i marts, hvor hun viste en vis kærlighed til hendes favorit blandt Petes tats.

"Ja, han har et par tatoveringer - et par søde, du ved, han fik," fort alte hun Ellen. "Jeg tror, min yndlings en, der står 'My Girl Is A Lawyer', og den er virkelig sød."

Fans opdagede også en tatovering, hvor der stod "KIM" på hans bryst, efter at komikeren havde lagt et selfie uden skjorte, så hans "KNSCP"-stykke markerer den tredje, han har fået for sin bae.

Anbefalede: