Nicolas Cage gik kun med på 'den uudholdelige vægt af massivt talent' for en nu slettet scene

Indholdsfortegnelse:

Nicolas Cage gik kun med på 'den uudholdelige vægt af massivt talent' for en nu slettet scene
Nicolas Cage gik kun med på 'den uudholdelige vægt af massivt talent' for en nu slettet scene
Anonim

Nicolas Cage har prydet skærmene med sine ikoniske karakterer siden firserne og betragtes stadig som en af de bedste skuespillere, hans 2022-film The Unbearable Weight Of Massive Talent er en af hans mest spændende film for fans af Cages arbejde, da denne nylige tilføjelse til hans filmografi er den ultimative rolle, der kanaliserer hans mest ikoniske karakterer for at redde sig selv fra en besat fan.

The Unbearable Weight Of Massive Talent er en actionfyldt komedie med Cage i hovedrollen som sig selv, en skuespiller, der står over for økonomisk ruin, og som tager en aftale på $1 million dollars for at deltage i en fans fødselsdagsfest. Cage ender med at blive rekrutteret af en CIA-agent til en mærkelig mission, hvor Cage bliver nødt til at spille sit livs rolle og kanalisere sine mest elskede karakterer for at redde sig selv og sin familie.

Nicolas Cages seneste film skete dog næsten ikke, fordi Cage ikke var med i starten, da han afviste The Unbearable Weight Of Massive Talent fire gange, før han ombestemte sig. Cage er ikke fremmed for at sige, hvad han egentlig synes om sine film: så hvad siger han om sin seneste filmrolle?

Nicolas Cage 'Wanted No Part' af filmen

På trods af at The Unbearable Weight Of Massive Talent er en film om hans fiktive jeg, afviste Nicolas Cage i første omgang ideen.

"Jeg afviste det tre eller fire gange," fort alte Cage til The Hollywood Reporter. "Jeg ville ikke have nogen del af det."

Det så ud til, at Cage var bange for, at komedien ville grine af ham og ikke blive den "hyldest" til hans tidligere værker, som den faktisk er. Men det var, da Cage modtog et lidenskabeligt brev fra instruktør Tom Gormican, at han begyndte at genoverveje.

Han fort alte Hollywood Reporter, at brevet fik ham til at tænke: "OK, [Gormicon's] prøver ikke bare at håne den såkaldte Nick Cage; der er en reel interesse for noget af det tidligere arbejde."

Hvorfor ændrede Nicolas Cage sin mening om filmen?

Cage afslørede også, hvad der til sidst solgte filmen til ham; det var en actionsekvens, der desværre ville blive taget ud af filmen.

"Det, der virkelig satte krogen i mig, var en sekvens, der ikke længere er med i filmen. Det var en sekvens, hvor Nick Cage-karakteren går ind i en række vignetter, der alle er stiliseret i den tyske ekspressionisme af The Cabinet af Doctor Caligari. Så der var en sekvens i sort og hvid, der var et Gone in 60 Seconds-løb i en Mustang, der var Leaving Las Vegas-karakteren på et hotelværelse, " huskede Cage.

"Det var sjovt at lave og sejt at se på. I sidste ende besluttede studiet, at det var for langt ude for publikum."

Det, der syntes at hjælpe Cage med at gå med til at spille den fiktive version af sig selv, var, at den falske Cage og den rigtige ham har meget lidt til fælles. Hollywood Reporter spurgte ham, hvor tæt hans virkelige personlighed var på karakteren Nick Cage, som Cage svarede: "Ikke særlig tæt."

"Jeg sætter altid min familie først," sagde Cage og påpegede, at det var en af de vigtigste forskelle i filmen, "og jeg har takket nej til nogle enorme muligheder som følge af det. Da jeg var i en skilsmissesituation [i 2001] Jeg ville ikke forlade Weston for at være i New Zealand i tre år for at skyde Ringenes Herre eller Matrixen. Mit valg var altid at ville blive i L. A. og være sammen med min søn."

Hvad er det næste for Nicolas Cage?

Nicolas Cage har været med i nogle fantastiske film, såsom Con Air, Face/Off og National Treasure. Overraskende nok er en af hans mest indtjenende film animationsfilmen The Croods, der tjente over 573 millioner dollars.

Cage har også medvirket i mange dårlige film, men hver rolle har bidraget til at gøre skuespilleren ikonisk, produktiv og et kendt navn, og det faktum, at The Unbearable Weight Of Massive Talent er blevet meget rost af både kritikere og fans, og kaldet en af hans mest tilgængelige og morsomme actionfilm i lang tid, er en massiv præstation. Hans 2021-film Pig modtog også kritikerrost og en Critics' Choice Movie Award for nominering for bedste skuespiller.

Nicolas Cages næste film bliver Renfield, en mørk fantasy-gyserkomedie, hvor Tolkien og Warm Bodies-stjernen Nicholas Hoult i hovedrollerne spiller Renfield, en håndlanger til grev Dracula, som vil blive spillet af Cage. Renfield skal udgives i 2023.

Anbefalede: