Ashton Kutcher Vs Mila Kunis: Whose Movies Do Better At the Box Office?

Indholdsfortegnelse:

Ashton Kutcher Vs Mila Kunis: Whose Movies Do Better At the Box Office?
Ashton Kutcher Vs Mila Kunis: Whose Movies Do Better At the Box Office?
Anonim

Skuespillerne Mila Kunis og Ashton Kutcher mødtes på sættet af sitcom'en That '70s Show i slutningen af 90'erne, men de to stjerner begyndte først at date efter showet blev aflyst. I juli 2015 knyttede Mila Kunis og Ashton Kutcher sig til en privat ceremoni i Oak Glen, Californien, og i dag har de to børn - deres datter Wyatt (født i 2014) og deres søn Dimitri (født i 2016).

I dag kigger vi nærmere på, hvor succesrige Mila Kunis og Ashton Kutchers film er, når det kommer til indtjening i billetsalg. Fra No Strings Attached til Black Swan - fortsæt med at rulle for at se, hvilken ægtefælle der har de mest succesrige box-office blockbusters!

7 Ashton Kutchers tredje bedst optrædende film er 'No Strings Attached' ($149,2 millioner)

Kicking listen off som Ashton Kutchers tredje mest succesrige film er 2011 rom-com No Strings Attached. I den portrætterer Kutcher Adam Franklin, og han spiller sammen med Natalie Portman, Cary Elwes og Kevin Kline. No Strings Attached fortæller historien om to venner, der beslutter sig for at have et "no strings Attached"-forhold, og det har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb. Filmen endte med at indtjene 149,2 millioner dollars ved billetkontoret.

6 Mila Kunis' tredje bedst optrædende film er 'Black Swan' ($329,4 millioner)

Næst er Mila Kunis' tredje mest succesrige film - den psykologiske thriller Black Swan fra 2010. I den spiller Kunis Lily / Black Swan / Odile, en rolle, som hun måtte tabe 20 pund for. Udover Kunis er filmen også Natalie Portman, Vincent Cassel, Barbara Hershey og Winona Ryder.

Filmen følger en balletdanser, der kæmper for at bevare sin fornuft efter at have medvirket i en produktion af Tjajkovskijs "Svanesøen". I øjeblikket har Black Swan en rating på 8,0 på IMDb, og den endte med at tjene $329,4 millioner i billetkontoret.

5 Ashton Kutchers næstbedst optrædende film er 'Valentine's Day' ($216,5 millioner)

Lad os gå videre til 2010 rom-com Valentinsdag, hvor Ashton Kutcher spiller Reed Bennett. Udover Kutcher har filmen også Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Julia Roberts og Taylor Swift i hovedrollerne. Filmen følger flere par og singler i Los Angeles under Valentinsdag. Filmen har i øjeblikket en vurdering på 5,7 på IMDb, og den endte med at tjene 216,5 millioner dollars ved billetkontoret. Valentinsdag er Ashton Kutchers næstmest succesrige film.

4 Mila Kunis næstbedst optrædende film er 'Oz The Great And Powerful' ($493,3 millioner)

Mila Kunis' næstmest succesrige film er fantasy-eventyret Oz The Great And Powerful fra 2013. I filmen portrætterer Kunis Theodora, og hun spiller sammen med James Franco, Rachel Weisz, Michelle Williams Zach Braff, Bill Cobbs og Joey King.

Filmen er baseret på L. Frank Baums Oz-romaner fra det tidlige 20. århundrede, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb. Oz The Great And Powerful endte med at tjene 493,3 millioner dollars ved billetkontoret.

3 Ashton Kutchers bedste film er "What Happens In Vegas" ($219,3 millioner)

Ashton Kutchers mest indtjenende film er 2008 rom-com What Happens in Vegas, hvor skuespilleren portrætterer Jack Fuller, Jr. Udover Kutcher har filmen også hovedrollerne Cameron Diaz, Lake Bell og Rob Corddry, og den fortæller historien om en mand og kvinde, der mødes i Las Vegas og beslutter sig for at gifte sig med hinanden under en beruset aften. What Happens in Vegas har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb, og det endte med at indtjene 219,3 millioner dollars ved billetkontoret.

2 Mila Kunis bedste film er 'Ted' ($549,4 millioner)

Mila Kunis' mest indtjenende film er komedien Ted fra 2012, hvor skuespillerinden spiller Lori Collins. Udover Kunis har filmen også Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Joel McHale og Giovanni Ribisi i hovedrollerne. Ted fortæller historien om en mand, hvis barndomsønske vækker hans bamseven Ted til live. Filmen har i øjeblikket en 6.9 på IMDb, og det endte med at indtjene 549,4 millioner dollars ved billetkontoret.

1 Mila Kunis' film er langt mere rentable end Ashton Kutchers

Selv om der ikke er nogen tvivl om, at både Mila Kunis og Ashton Kutcher er supersuccesfulde Hollywood-stjerner, virker det som om, at Mila Kunis medvirker i film, der ender med at klare sig bedre i billetkontoret. Selv Mila Kunis' tredje bedst præsterende film Black Swan tjente mere end Ashton Kutchers mest succesrige film What Happens in Vegas. Bortset fra dette er Ashton Kutchers top tre mest succesrige film alle rom-coms, mens der er meget mere variation, når det kommer til genrerne af Mila Kunis' bedst performende film.

Men Mila Kunis medvirker i film, der tjener mere, har hendes mand Ashton Kutcher en højere nettoformue. Ifølge Celebrity Net Worth er Mila Kunis i øjeblikket $75 millioner værd, mens Ashton Kutchers nettoværdi er $200 millioner.

Anbefalede: