Lisa Bonet blev konstant kritiseret for farven på hendes hud, da hun var ung

Indholdsfortegnelse:

Lisa Bonet blev konstant kritiseret for farven på hendes hud, da hun var ung
Lisa Bonet blev konstant kritiseret for farven på hendes hud, da hun var ung
Anonim

I løbet af de sidste mange år har Lisa Bonet stort set holdt sig væk fra rampelyset, hvilket giver mening, da det er et stykke tid siden, hun optrådte i et mainstream-projekt. Men pressen og offentligheden er stadig så fascineret af Bonet, at medierne fortsætter med at dække hendes personlige liv af og på. For eksempel, da det blev annonceret, at Bonet og hendes mand Jason Mamoa gik fra hinanden, var der alle slags rapporter om, hvorvidt parret ville forliges.

På trods af det seneste drama i Lisa Bonets personlige liv, ser hun stadig ud til at være i fred, i det mindste hver gang hun bliver fanget på kamera i offentligheden. Med det i tankerne vil mange gerne vide, hvordan Bonet forbliver i så god form, og hvordan hun virker så selvsikker. Det viser sig, at det faktum, at Bonet virker så godt i sin egen hud, er så meget desto mere imponerende, når man lærer, hvad hun gik igennem som ung.

Lisa Bonet blev tvunget til at håndtere konstant racisme

Da Lisa Bonet skulle tage føringen i Cosby Show-spin-offet A Different World i 1987, offentliggjorde The Washington Post en profil om hende. Som et resultat af denne artikel lærte mange af Bonets fans de grundlæggende fakta om hendes barndom for første gang. For eksempel afslørede profilen, at Bonets forældre blev skilt, da hun var 13 måneder gammel. Derudover t alte Bonet om at blive opdraget af sin "hvide jødiske mor" "i et lille hvidt kvarter på den forkerte side af sporene."

Ifølge hvad hun fort alte The Washington Post, blev Lisa Bonet ikke accepteret nogen steder på grund af hendes race i sin barndom. For eksempel siger Bonet, at hun holdt op med at gå i tempel med sin mor, fordi hun "bare ikke kunne holde ud, at folk stirrede på mig". I betragtning af at folk går i kirke for at komme tættere på gud og deres samfund, må det have været rigtig svært for Bonet at få folk til at stirre, når hun gik i templet. Desværre satte det ikke en stopper for den intolerance, Bonet måtte håndtere, da hendes jævnaldrende på det tidspunkt også var forfærdelige.

Under det førnævnte interview forklarede Lisa Bonet, at hendes sorte jævnaldrende dømte hende hårdt i hendes barndom. "Fordi, ligesom, du ved, de sorte børn ville kalde mig 'Oreo'". Oven i købet, da Bonet gik i skole og var omgivet af hvide børn, følte hun sig heller ikke accepteret. "Det gjorde jeg bare" Jeg føler mig helt hjemme og accepteret med alle disse, du ved, hvide rige mennesker." Som et resultat af den måde, hun følte sig bedømt fra alle vinkler, følte Bonet sig usikker på sig selv og fuldstændig alene.

"Jeg havde bare en hel identitetskrise. For jeg havde absolut ingen idé om, hvor jeg hørte til i livet, jeg mener stilling og i skolen … jeg ved det ikke, det er så hårdt at blive voksen. Jeg var også enebarn, så jeg havde virkelig ingen at identificere mig med, og jeg plejede at tigge min mor hver dag om at få et barn, et andet, men mine forældre blev skilt …"

Lisa Bonet blev ved med at blive afvist, når hun var en stjerne

Da Cosby Show blev en af de mest populære sitcoms gennem tiderne, tog det ikke lang tid, før Lisa Bonet skaffede millioner af fans over hele verden. Faktisk er der ingen tvivl om, at en hel generation af mennesker, der var unge, da Bonet blev en stjerne, har været lidt betaget af hende lige siden. Med det i tankerne er det sandsynligt, at Bonet i det mindste for et stykke tid kan have følt sig noget accepteret for første gang i sit liv.

Da Denise Huxtable fik sin Cosby Show-debut, bragte Lisa Bonet en indre styrke til rollen, der fik hende til at virke formidabel. Som et resultat kan det være nemt for nogle mennesker at glemme, at Bonet stadig var mindreårig, da The Cosby Show blev et hit. Da Bonet stadig var en ung, burde folk med magt på settet til The Cosby Show have beskyttet hende. Bill Cosby var desværre ansvarlig for The Cosby Show, og vi ved alle, hvilken slags person han er nu.

Selv om det er blevet klart, at Bill Cosby sædvanligvis gjorde forkastelige ting, gjorde han stadig alt, hvad han kunne for at tvinge folk omkring ham til at leve op til hans moralske forventninger. For det meste levede de unge skuespillere, der spillede sammen med Bill Cosby på det tidspunkt, op til hans skrappe standarder. På den anden side nægtede Lisa Bonet at blive kontrolleret af Cosby, som hun har sagt bar sig selv med en "uhyggelig" energi.

Som et resultat af, at Lisa Bonet nægtede at lade sig kontrollere af Bill Cosby, er det veldokumenteret, at de to skuespillere havde en slags fejde. I betragtning af det faktum, at Cosby var en voksen og en af de mest magtfulde mennesker i underholdningsindustrien på det tidspunkt, var det let for ham at gøre tingene vanskelige for Bonet. For eksempel fik Cosby Bonet fyret fra sin rolle i A Different World, og efter at have budt hende velkommen tilbage til The Cosby Show, sørgede han for, at hun blev udelukket fra den series finale.

Da det er tydeligt, at Lisa Bonet følte sig afvist som barn, må det have været smertefuldt, at en af de mest magtfulde personer i hendes virksomhed på samme måde dømte hende, da hun var en ung kvinde.

Anbefalede: