Sandra Bullock medvirkede i ti film, der tjente over $150 millioner

Indholdsfortegnelse:

Sandra Bullock medvirkede i ti film, der tjente over $150 millioner
Sandra Bullock medvirkede i ti film, der tjente over $150 millioner
Anonim

Skuespillerinden Sandra Bullock er en af de Hollywood-stjerner, der har været i branchen i årtier, men som stadig har haft enorm succes. Skuespillerinden er talentfuld, i utrolig form og kan ses i både blockbusters og anmelderroste film.

I dag tager vi et kig på, hvilken af hendes film, der fik mest ved billetkontoret. Fra komedier til dramaer – fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvilken af stjernens film, der indtjente imponerende 723,2 millioner $.

10 'Speed 2: Cruise Control' - Box Office $164,5 millioner

Sparker listen af er actionthrilleren Speed 2: Cruise Control fra 1997, hvor Sandra Bullock spiller Annie Porter. Udover Bullock har filmen også Jason Patric, Willem Dafoe og Glenn Plummer i hovedrollerne. Filmen er efterfølgeren til Speed fra 1994, og den har i øjeblikket en vurdering på 3,9 på IMDb. Hastighed 2: Fartpilot blev lavet på et budget på 110-160 millioner dollars, og det endte med at tjene 164,5 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'While You Were Sleeping' - Box Office: $182 millioner

Næste på listen er 1995 rom-com While You Were Sleeping, som følger en Chicago Transit Authority token-samler, der bliver forvekslet med forlovede til en komapatient. I den portrætterer Sandra Bullock Lucy Eleanor Moderatz, og hun spiller sammen med Bill Pullman, Peter Gallagher og Peter Boyle. Mens du sov har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb. Rom-com'en blev lavet på et budget på $17 millioner, og den endte med at indtjene $182 millioner i billetkontoret.

8 'To ugers varsel' - billetkontor: $199 millioner

En anden rom-com, der kom på dagens liste, er filmen Two Weeks Notice fra 2002. Den følger en advokat, der siger sit job op, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb.

I den portrætterer Sandra Bullock Lucy Kelson, og hun spiller sammen med Hugh Grant, Alicia Witt og Dana Ivey. To ugers varsel blev lavet på et budget på $60 millioner, og det endte med at tjene $199 millioner ved billetkontoret.

7 'Miss Congeniality' - Box Office: $212,8 millioner

Lad os gå videre til komedien Miss Congeniality fra 2000, hvor skuespillerinden portrætterer FBI-specialagent Gracie Hart. Filmen følger en FBI-agent undercover ved Miss United States-konkurrencen, og udover Bullock har den også Michael Caine, Benjamin Bratt og Candice Bergen i hovedrollerne. Miss Congeniality - som har en vurdering på 6,3 på IMDb - blev lavet på et budget på 45 millioner dollars, og det endte med at indtjene 212,8 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'The Heat' - Box Office: $229,9 millioner

Endnu en komedie på dagens liste, actionfilmen The Heat fra 2013, hvor Sandra Bullock portrætterer Sarah Ashburn. Filmen har også Melissa McCarthy, Demián Bichir og Marlon Wayans i hovedrollerne, og den har i øjeblikket en 6.6 vurdering på IMDb. Filmen følger en FBI-agent og en Boston-detektiv, der forsøger at nedkæmpe en gangster. The Heat blev skudt med et budget på 43 millioner dollars, og det endte med at indbringe 229,9 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Ocean's 8' - Box Office: $297,7 millioner

Næste på listen er røverikomedien Ocean's 8, som er et spin-off fra Steven Soderberghs Ocean's trilogi. I filmen spiller Bullock Deborah "Debbie" Ocean, og hun har hovedrollen sammen med de store rollebesætninger - Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna og Helena Bonham Carter. Filmen har en vurdering på 6,3 på IMDb blev lavet på et budget på $70 millioner, og den endte med at tjene $297,7 millioner i billetkontoret.

4 'The Blind Side' - Box Office: $309,2 millioner

Det biografiske sportsdrama fra 2009 The Blind Side, som er baseret på bogen The Blind Side: Evolution of a Game fra 2006 af Michael Lewis.

Filmen har Tim McGraw, Quinton Aaron, Kathy Bates og selvfølgelig - Sandra Bullock, der spiller Leigh Anne Tuohy. The Blind Side har i øjeblikket en rating på 7,6 på IMDB. Den blev lavet på et budget på 29 millioner dollars, og den endte med at indtjene 309,2 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'The Proposal' - Box Office: $317,4 millioner

De tre bedste åbner med rom-com'en The Proposal fra 2009, hvor Sandra Bullock spiller Margaret Tate. Udover Bullock har filmen også Ryan Reynolds, Malin Åkerman og Betty White i hovedrollerne. Forslaget følger en canadisk chef, der planlægger at gifte sig med sin assistent for at undgå deportation - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb. Filmen blev lavet med et budget på 40 millioner dollars, og den tjente 317,4 millioner dollars i billetkontoret.

2 'Speed' - Box Office: $350,4 Million

Den næstmest indbringende Sandra Bullock-film er actionthrilleren Speed fra 1994. I den spiller Sandra Bullock Annie Porter, og hun indrømmede, at hun var ret nervøs i hovedrollen over for Keanu Reeves. Filmen handler om en bus, der blev rigget af terrorister til at eksplodere, hvis den kører under 50 miles i timen - og den har en rating på 7,2 på IMDb. Speed blev lavet på et budget på $30-37 millioner, og det endte med at tjene $350.4 millioner ved billetkontoret.

1 'Gravity' - Box Office: $723,2 millioner

Sci-fi-thrilleren Gravity fra 2013, som Sandra Bullock tjente 70 millioner dollars for, ligger på førstepladsen. I den spiller hun Dr. Ryan Stone, og hun spiller over for George Clooney. Filmen viser to astronauters kampe, der er strandet i rummet, mens de forsøger at komme tilbage til Jorden. Gravity har i øjeblikket en vurdering på 7,7 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 80-130 millioner dollars, og den endte med at indtjene imponerende 723,2 millioner dollars i billetkontoret!

Anbefalede: