Her er hvad der skete, da Stephen Colbert råbte Bruce Willis for at lyve om at lave sine egne stunts

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad der skete, da Stephen Colbert råbte Bruce Willis for at lyve om at lave sine egne stunts
Her er hvad der skete, da Stephen Colbert råbte Bruce Willis for at lyve om at lave sine egne stunts
Anonim

Når det kommer til lidelse for sin kunst, har Bruce Willis ofret mange. Ifølge Willis lavede han de fleste af sine stunts i 1988-succesfilmen Die Hard. I et interview med Oprah fort alte Willis talkshowværten, at han lavede mange af sine egne stunts i filmen.

Billede
Billede

"Denne del var meget sværere end næsten alt, hvad jeg har gjort af mange grunde," sagde Willis. "Hvis du så filmen, så slog de mig virkelig i den her ting. Det er en meget fysisk del. Jeg lavede mange af mine egne stunts i det.” Han led endda permanent høretab fra en scene i den første film. Så da Stephen Colbert spurgte, om Willis lavede sine egne stunts - havde Golden Globe-skuespilleren et par ting at bevise…

Stephen Colbert og Bruce Willis havde et episk rumlen

I et afsnit af The Late Show With Stephen Colbert interviewede Colbert Willis om hans rolle i Broadway-produktionen af "Misery". Værten spurgte, om Willis stadig lavede sine egne stunts, som han gjorde i Die Hard. I en alder af 60 var Willis nu dobbelt så gammel som han var, da han spillede John McClane.

Efter en anspændt frem og tilbage mellem Willis og Colbert, hvor Colbert nægtede at tro, at Willis lavede sine egne stunts, endte de to med at slås. Godt sådan. Så begyndte en udvidet del, der indeholdt to stuntmænd klædt ud som Willis og Colbert, der slog hinanden. Cutaways så den rigtige Willis og Colbert bruge en masse film-one-liners og reaktioner på at blive ramt med forskellige genstande.

Stephen Colbert Crouching Down Studio Blue Suit Bruce Willis Head In Drumkit
Stephen Colbert Crouching Down Studio Blue Suit Bruce Willis Head In Drumkit

"Yippee ki-yay, William Faulkner," sagde Willis, før hans stuntdouble sprang fra et spær og forsøgte at smække Colberts stand-in. Den sjove kamp endte med en våbenhvile og derefter et sidste udbrud af vold, da Colbert smed Willis ind i et bord - denne gang uden hjælp fra stuntdoubles. "Den der gjorde ondt," sagde Willis.

Bruce Willis er blevet diagnosticeret med hjernetilstanden afasi

I marts meddelte Bruce Willis' familie, at den berømte skuespiller var blevet diagnosticeret med en hjernesygdom.

The Pulp Fiction-skuespilleren har angiveligt kæmpet med kognitive problemer på optagelserne til sine film i årevis. En kilde tæt på Hollywood A- Lister fort alte OK! Magasin. Willis blev set bruge en øresnegl til at fodre ham replikker i sin Broadway-debut i "Misery" i 2015.

I en erklæring på sociale medier fort alte Willis' familie sine fans, at han var blevet diagnosticeret med afasi, en hjernesygdom, der påvirker hans evne til at forstå sprog. Det betød desværre, at den elskede skuespiller "trådte væk fra skuespil."

"Til Bruces fantastiske støtter, som en familie ønskede vi at dele, at vores elskede Bruce har oplevet nogle helbredsproblemer og for nylig er blevet diagnosticeret med afasi, som påvirker hans kognitive evner," lød erklæringen.

"Som et resultat af dette og med stor omtanke træder Bruce væk fra den karriere, der har betydet så meget for ham. Dette er en virkelig udfordrende tid for vores familie, og vi er så taknemmelige for din fortsatte kærlighed, medfølelse og support."

"Vi bevæger os igennem dette som en stærk familieenhed og ønskede at få hans fans ind, fordi vi ved, hvor meget han betyder for dig, som du gør for ham. Som Bruce altid siger: "Liv det op" og sammen planlægger vi at gøre netop det. Kærlighed, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel og Evelyn."

Bruce Willis er stadig tæt på sin ekskone Demi Moore

Bruce Willis, Demi Moore og Rumer Willis på den røde løber
Bruce Willis, Demi Moore og Rumer Willis på den røde løber

Willis deler tre børn - Rumer, 33, Scout, 30 og Tallulah, 28, med skuespillerinden Demi Moore, som han var gift med fra 1987 til 2000. Det tidligere par er stadig tætte og ses ofte på ferie og tilbringer familieferier sammen.

Willis har to døtre, Mabel, 9, og Evelyn, 7, med sin kone Emma, 43. "Unbreakable"-stjernen giftede sig med modellen Emma Heming i Turks og Caicos den 21. marts 2009.

Hollywood-stjernerne Liam Neeson og John Travolta har sendt deres bedste ønsker til Bruce Willis

Efter nyheden om Bruce Willis' hjernetilstand sendte Hollywood-verdenen Emmy- og Golden Globe-vinderen deres tanker og lykkeønskninger.

Liam Neeson, 69, t alte med New York Post forud for udgivelsen af hans film Memory i sidste måned, og t alte kærligt om Willis. I Neesons nye rolle spiller han en lejemorder, der kæmper med hukommelsestab.

"Mit hjerte går ud til ham. Jeg tænker på ham hver dag," sagde Neeson om hans med-action-filmstjerne.

John Travolta, der spillede sammen i to af Willis' største film, Pulp Fiction, Look Who's Talking, samt efterfølgeren Look Who's Talking Too, hyldede ham også.

I billedteksten sagde John: "Bruce og jeg blev gode venner, da vi delte 2 af vores største hits sammen, Pulp Fiction og Look Who's Talking."

bruce willis plejede at være bartender
bruce willis plejede at være bartender

"År senere sagde han til mig, 'John, jeg vil bare have dig til at vide, at når der sker noget godt for dig, føler jeg, at det sker for mig.' Så generøs en sjæl er han. Jeg elsker dig Bruce." Skuespillerne og vennerne genforenede den kommende actionfilm Paradise City, som blev optaget i Maui, Hawaii i maj sidste år.

På tidspunktet for optagelserne t alte filmens instruktør Chuck Russell til Los Angeles Times og sagde: "Han var spændt på at arbejde med John Travolta, og man kunne se, at den gamle Bruce Willis charme stadig var der. Han bragte virkelig hans A-spil, og vi sørgede for, at han og John havde en fantastisk oplevelse med at filme sammen."

Anbefalede: