Tror fans stadig, at Taylor Lautner er lige så hot, som han var i sine 'Twilight'-dage?

Indholdsfortegnelse:

Tror fans stadig, at Taylor Lautner er lige så hot, som han var i sine 'Twilight'-dage?
Tror fans stadig, at Taylor Lautner er lige så hot, som han var i sine 'Twilight'-dage?
Anonim

Twilight-skuespilleren havde holdt sig væk fra underholdningsindustrien i en kort periode. Og selvom han nu er 29 år gammel, husker fans ham stadig som den hotte indianer fra Quileute-stammen i La Push, Jacob Black. Selvom nogle mennesker måske tror, at han i dag er lige så attraktiv, som da han var yngre, er sandheden, at den fysik, skuespilleren havde, da han portrætterede den elskelige varulv i vampyrsagaen, ikke er den samme længere. Derfor kan fans ikke lade være med at spekulere på, om Taylor Lautner stadig er lige så hot, som han var i sine Twilight-dage. Hans første hovedrolle i en film var i børnenes superheltefilm The Adventures of Sharkboy and Lavagirl, og knap tre år senere, kom han til Hollywood, da han blev castet som Jacob Black. Takket være en mindre rolle i den første film, beviste Lautner sin dedikation ved at buldre op for at beholde rollen som Jacob i The Twilight Saga: New Moon, da han blev Edwards rival. Lautner var uden tvivl berømt, og rivaliseringen mellem Team Edward og Team Jacob blev intensiveret. Desværre begik han under sit ophold som varulv den fejl ikke at forgrene sig til andre film.[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/GQlizbovQAg&ab_channel=Movieclips[/EMBED_YT]

Taylor Lautner holdt sig i form efter Twilight-sagaen

Taylor Lautner er kendt for sine betagende muskler, store mavemuskler og charmerende smil. Efter at The Twilight Saga sluttede, har fans dog ikke set ham ret meget i nye projekter. Der var endda et rygte om, at skuespilleren blev sortlistet af Hollywood og ikke ville medvirke i nogen film længere.

På trods af alle kritikerne for hans fravær i underholdningsindustrien elsker fans at se ham på Instagram. For eksempel under Halloween klædte han sig ud som en cowboy, mens han viste sine mavemuskler. Fans fyldte kommentarfeltet med komplimenter, men ingen af dem kaldte ham hot. Selvom han stadig har muskler, er han ikke den store fyr, han var i sine Twilight-dage. Han er faktisk tyndere og har en atletisk figur.

I kommentarerne kalder nogle fans ham stadig Jacob i stedet for hans rigtige navn. Der er ingen tvivl om, at The Twilight Saga slyngede ham til international berømmelse, og selvom han ikke har den samme krop, som da han medvirkede i vampyrfilmen, bliver Lautner ved med at se sund og attraktiv ud.

Hvorfor stoppede Hollywood med at caste Taylor Lautner?

Mens både Kristen Stewart og Robert Pattinson påtog sig en bred vifte af jobs og begge stadig er topstjernede skuespillere i deres egen ret, holdt Lautner sig på sidelinjen. Den eneste semi-store rolle, han fik, var i Valentinsdag som en del af et stort ensemblebesætning, hvor han optrådte sammen med Taylor Swift, som han kortvarigt datede.

Som de fleste Twilight-film klarede Valentinsdag det godt i billetkontoret, men dårligt med kritikere. Selvom han skrev historie på dette tidspunkt ved at være Hollywoods bedst bet alte teenager, forventede alle, da Twilight begyndte at afslutte, at Lautner ville blive den næste store actionstjerne. Han fik hovedrollen i højoktan-thrilleren Abduction i 2011. Desværre for ham blev filmen kritisk panoreret og ikke kun for at være afledt af lignende film som Taken. Det var hans præstation. Specifikt fik det produktionen i varmt vand med hans skuespil meget kritiseret.

I USA brød bortførelsen ikke engang på sit budget, hvoraf en stor del gik til Lautners lønseddel på 5 millioner dollars. Desværre var en anstødssten ved Lautners karriere, at han var for dyr.

Var Taylor Lautner bare for dyrt til Hollywood?

Twilights succes afskrækkede bortførelsens fiasko ikke umiddelbart folk fra at kaste ham. Det skete på grund af de store udbetalinger, han ønskede. Skuespilleren blev oprindeligt knyttet til Stretch Armstrong og David og Goliath for de respektive beløb på 7.5 millioner og 10 millioner dollars. Disse film og en håndfuld andre, som han foreløbigt var knyttet til, kom aldrig i produktion. Måske på grund af, hvor mange penge de forsøgte at blæse på der, indtil de endnu ikke har bevist stjerne.

Det så mere og mere usandsynligt ud, at studierne ville få et afkast af investeringen fra Lautner, og situationen voksede endnu mere i kølvandet på 2015's Tracers, som gjorde det usædvanlige træk ved debut på DirecTV, før det gik ubemærket hen i biograf to måneder senere. I 2014 erstattede Lautner Andy Sambergs karakter på den britiske Sitcom Cuckoo, da Samberg fik for travlt til at vende tilbage. Lautner spillede Gøgs for længst forsvundne søn Dale, der ankom til Litchfield på udkig efter sin far og blev en grundpille i de næste tre sæsoner, som alle var højt vurderede og populære.

Men for den femte serie, som først blev sendt online i 2019, var Lautners karakter fraværende uden forklaring, hvilket fik showets popularitet til at falde. Skuespilleren er bestemt i stand til at spille karakterer, som publikum kan lide og ønsker at se, da hans fravær fra Gøg var så smertefuldt følt.

Nogle kilder siger, at skuespilleren ikke er særlig karriere-minded og ikke aktivt opsøger store roller. Årsagen er, at han har sagt, at han bekymrer sig mere om sin familie og venner end om berømmelse og formue.

Anbefalede: