Hvordan har Taylor Lautner det virkelig med 'The Twilight Saga'?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan har Taylor Lautner det virkelig med 'The Twilight Saga'?
Hvordan har Taylor Lautner det virkelig med 'The Twilight Saga'?
Anonim

Den 5. oktober 2005 skabte forfatteren Stephanie Meyer en af de mest ikoniske vampyrcentrerede overnaturlige verdener siden Buffy the Vampire Slayer med titlen The Twilight Saga. I de følgende tre år ville Meyer udgive tre efterfølgere, som alle ville have deres tid på lærredet. Meyer ville også fortsætte med at skrive yderligere tre romaner, alle baseret i det samme univers.

Som med de fleste unge voksenromaner på sin tid, drejede Twilight sig om en tilsyneladende usædvanlig pige, der havde fanget hjerterne hos to modsatrettede kærlighedsinteresser. Efter sin filmatisering blev Taylor Lautner castet som Jacob Black, en formskiftende varulv og Bella Swans (Kristen Stewart) selverklærede beskytter. Hans karakter stødte konstant på hovedet med vampyren Edward Cullen (Robert Pattinson), som i bund og grund var Bellas vampyriske soulmate.

Denne rolle ville komme som et udbrud af slagsen for Lautner som før, han var bedst kendt for uden tvivl sin næstmest ikoniske rolle som Sharkboy i The Adventures of Sharkboy og Lavagir l i 2005. Før hvilket han havde en rolle i 2003 i Cheaper by the Dozen 2. Lautner imponerede publikum med sin musikalske dygtighed i Sharkboy og Lavagirl i en ung alder af 13 med, hvad fans har døbt "Dream Song", der befæstede familie-/eventyrfilmen som en kultfavorit.

Hvor meget tjente Taylor Lautner for 'Twilight'?

Da udgivelsen af sagaens første film er et så stort hit, er det sikkert at sige, at Lautner burde have skaffet sig penge fra hovedrollen. Med lidt over 400 millioner dollars i billetkontoret var Twilight kun begyndelsen på den kommende succes. Breaking Dawn: Part 2 ramte et hjem og indbragte næsten $830 millioner og afsluttede serien på en behagelig høj tone.

Alligevel ændrer dette ikke det faktum, at Lautner lavede mindst ud af sine to medstjerner. Selvom det ikke burde komme som nogen overraskelse i betragtning af, at han havde betydeligt mindre skærmtid end sine vampyr-modstykker.

Stewart er på omkring 8 timer og 41 minutter, Pattinson falder lidt bagud på 6 timer og 35 minutter, og Lautner har kun i alt 3 timer og 32 minutter i hele serien. Han bevarer dog stadig sin plads i top tre med Peter Facinellis Carlisle Cullen, der kun har 2 timer og 45 minutter foran kameraet.

Ikke desto mindre tjente den unge skuespiller stadig op mod $45 millioner på at spille sin uforglemmelige rolle i løbet af fire år. Ifølge South China Morning Post var den bedst bet alte skuespillerinde naturligvis Kristen Stewart, der tjente over 60 millioner dollars på franchisen.

Keeping Up With Co-Stars

Selv om Twilight-rollebesætningen ikke ser ud til at være forblevet en af de mest sammentømrede af franchiserne derude, ser Lautner ud til at holde trit med sine medstjerner. Han er nemlig stadig tæt på Kristen Stewart og ser ud til at hænge ud med Robert Pattinson af og til, selvom hans forlovede ikke hilste på ham i et fly.

Det ser ikke kun ud til, at han holder trit med sine overordnede modstykker, men Nikki Reed lykønskede Lautner med hans forlovelse tilbage i november 2021. Parret håber endda på at få et stort bryllup, hvis omstændighederne omkring COVID tillader det. Dette kunne muligvis være The Twilight Saga-genforeningsfans har håbet på i over et årti.

Hvordan har han det med 'Twilight'?

Selv om han ser ud til at være på god fod med sine medvirkende, betyder det ikke, at han nød sin tid på sættet. Især Pattinson er kendt for at slå T wilight, når muligheden byder sig, men det samme kan ikke siges om Lautner. Siden hans 2016-rolle i Run the Tide har Lautner taget et spring tilbage fra rampelyset. Som sådan har han ikke været så vokal om sine følelser om franchisen indtil for ganske nylig.

Tidligere i år fort alte han Teen Vogue, at berømmelsen fra det hele var overvældende. Han følte, at hans tid som 16-20-årig var plettet af paparazzier og skrigende fans. Selvom Lautner var taknemmelig for filmenes succes, fik dette ham til at kæmpe med angst.

Twilight Cast Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Greene, Taylor Lautner, Rachelle Lefevre, Kellan Lutz og Nikki Reed
Twilight Cast Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Greene, Taylor Lautner, Rachelle Lefevre, Kellan Lutz og Nikki Reed

Twilight gav ham det rette fodfæste til enten at fortsætte en karriere eller træde tilbage, mens han forblev et ikon. Han mindede Collider om, at han havde svært ved at filme sin indtryksscene. Det var et nyt hovedrum, der kun eksisterede på linjerne på en side, og han endte med at skabe noget ekstraordinært.

Hvad laver Taylor Lautner nu?

Som tidligere nævnt tog Lautner flere skridt væk fra Hollywood-scenen i årevis. Nogle siger, at det var, fordi hans rolle som Nathan Harper i 2011-filmen Abduction ødelagde hans karriere, mens andre hævder, at det var manglen på succes i hans følgende film, der fremmede hans behov for at gå væk. Da der ikke var nogen formel meddelelse om hans permanente afgang fra Hollywood, ventede fans i forventning på hans næste rolle.

Den 28. januar i år udgav Netflix Home Team med Kevin James og Taylor Lautner i hovedrollerne. Den følger den virkelige historie om New Orleans Saints' cheftræner Sean Payton efter hans hjemkomst efter hans suspendering i 2012. Det var Lautners første filmoptræden i næsten syv år, og anmeldelserne var blandede. Den samlede vurdering var skuffende, men hvis der er noget at sige om Lautner, er det, at han er kendt for at have en finger med i kultfavoritter.

Men uanset om han hopper tilbage i det filmiske søgelys, er fans over alt villige og klar til at byde ham velkommen tilbage med åbne arme. De samme fans, der elskede og beundrede ham som Jacob Black, Nathan Harper og Sharkboy, vil helt sikkert komme igen.

Anbefalede: