Scott Disick føler sig som en 'udstødt' efter Travis-forlovelse 'undgår' nu Kardashian-familiebegivenheder

Indholdsfortegnelse:

Scott Disick føler sig som en 'udstødt' efter Travis-forlovelse 'undgår' nu Kardashian-familiebegivenheder
Scott Disick føler sig som en 'udstødt' efter Travis-forlovelse 'undgår' nu Kardashian-familiebegivenheder
Anonim

Ikke kun har Scott Disick mistet sin chance for at forsone sig med babymor Kourtney Kardashian for altid, men hans forhold til resten af Kardashian-Jenner-familien forsvinder også langsomt. Efter Kourtneys forlovelse med Travis Barker har rapporter afsløret, at Disick befandt sig på et mørkt sted.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq/[/EMBED_INSTA]På kun to dage er den talentløse grundlægger begyndt føler sig som en "udstødt". En insider tæt på Disick afslørede også, at han holder sig væk fra alle Kardashian-Jenners familiebegivenheder, fordi Travis' tilstedeværelse gør ham utilpas.

Scott undgår alle sammenkomster Travis er på

Kourtney og Scott har været gode medforældre i årevis, men det ser ud til, at tilføjelsen af en kærlighedsinteresse har forårsaget en splid mellem dem. Ifølge Us Weekly udtrykte en kilde tæt på Disick, at KUWTK ikke har det godt med hans ekss nye forlovelse.

"Han undgår familiesammenkomster, som Travis er til, og han har til tider nægtet at være i samme rum med ham."

De tilføjede også, at det ville være hårdt for Kourtney og Scott at komme igennem ferien i år, især med børnene. Det er rimeligt at sige, at ferien i år bliver hård og vil være en kamp om børnene, afslørede kilden.

Disick har altid været en del af Kardashian-Jenners feriefejringer, men siden Barker kom med i familien, har han følt sig mere ensom end nogensinde.

"Kardashians forguder Scott og fortæller ham, at han er en del af familien uanset hvad, men han føler sig meget fjern og føler sig som en udstødt mere end nogensinde," fort alte kilden yderligere.

Scott og Kourtney var i et-igen, off-igen-forhold mellem 2005 og 2015, og parret deler tre børn sammen; Mason, Penelope og Reign. Han har optrådt i hver sæson af familiens reality-tv-serie, Keeping Up With The Kardashians, og optrådt som Kourtneys kæreste og senere hendes eks.

Keeping Up With The Kardashians sluttede den 3. juni efter udsendelsen på E! i 20 sæsoner.

Da Scott ikke længere er en del af Kourtneys kærlighedsliv, har fans spekuleret på, om han vil komme til familiens kommende Hulu-show! Travis Barker forventes nu at være en del af det mere end nogensinde, da han er Kourtneys første forlovede.

Anbefalede: