Kourtney Kardashian-fans bemærker, at hun fik den samme forlovelsesring som Hailey Bieber

Indholdsfortegnelse:

Kourtney Kardashian-fans bemærker, at hun fik den samme forlovelsesring som Hailey Bieber
Kourtney Kardashian-fans bemærker, at hun fik den samme forlovelsesring som Hailey Bieber
Anonim

De har sat en ring på det! Det er sket, Kourtney Kardashian og Travis Barker er endelig forlovet! Blink-182-trommeslageren friede til sin kæreste gennem 10 måneder og nære ven gennem et årti, med et romantisk frieri ved stranden i søndags. Forlovelsen fandt sted på det luksuriøse Rosewood-hotel i Montecito, Californien, efter Barkers SNL-optræden, som parret rejste til New York City for. Travis stillede spørgsmålet ved solnedgang omgivet af en smuk udstilling af stearinlys og flere hundrede roser i form af et hjerte.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq/[/EMBED_INSTA]Mens fans undrer sig over, hvordan Scott Disick føler for det forlovede par, der er en ret interessant detalje om forslaget, der er kommet frem.

Kourtneys ring er identisk med Hailey Biebers

Selvom parret delte glimt af forslaget til deres profiler på sociale medier, har vi Kourtney og Travis' familiemedlemmer at takke! Det nyforlovede par deltog i en slags familiemiddag, hvor Kourtneys søstre Kim, Khloé, deres mor Kris, Tristan Thompson samt Barkers børn var til stede.

Flere billeder og videoer, der deles fra middagen, giver fans et nærmere kig på parret og på Kardashians massive diamantforlovelsesring, som fans bemærker ligner den, supermodellen Hailey Bieber har båret. På tidspunktet for Biebers forlovelse rapporterede onlinekilder, at den ovale diamant var mellem 6-10 karat og havde en anslået værdi på $500k.

"Sådan ligner en hailey biebers ring…" skrev en person til Twitter.

"ikke kourtneys ring er det samme som hailey biebers…justin biebers smag er pletfri," fossede en anden.

Nogle fans spekulerede på, om Barker havde taget kontakt til Bieber for at spørge, hvor Haileys ring var fra, på grund af hvor identiske de så ud. Andre delte, at Kourtneys ovale klippe var mere smuk, fordi "ovalen er bredere, så den har flere facetter."

"WOW Travis fik penge. Se på Kourtneys ring! Hendes ring kaldte mig gik i stykker på 65 forskellige sprog.." jokede en fan.

I indlæggene, der blev delt på Instagram, delte Kourtney to billeder af forslaget, som ser parret dele en omfavnelse, efter Barker gik ned på et knæ. I billedteksten skrev hun til sine 146 millioner følgere, "for evigt @travisbarker". Trommeslageren genpostede billederne til sine egne Instagram-historier og skrev det samme: "for evigt".

Mens Travis Barker har været gift to gange før, er det den første forlovelse for Kardashian.

Anbefalede: