The Fault In Our Stars' gjorde disse skuespillere til stjerner, men hvor er de nu?

Indholdsfortegnelse:

The Fault In Our Stars' gjorde disse skuespillere til stjerner, men hvor er de nu?
The Fault In Our Stars' gjorde disse skuespillere til stjerner, men hvor er de nu?
Anonim

The coming-of-age-romance, The Fault in Our Stars, fylder seks i år - og dens rollebesætningsmedlemmer er helt sikkert nået langt siden filmens udgivelse. Teenagefilmen er baseret på John Greens roman fra 2012 af samme navn, og selvom den havde nogle velkendte navne på det tidspunkt, hjalp den også nogle yngre skuespillere som Shailene Woodley og Ansel Elgort med at få berømmelse. The Fault in Our Stars følger en seksten-årig kræftpatient, der forelsker sig i en anden kræftpatient, som hun mødte i en støttegruppe.

I dag tager vi et kig på, hvor rollebesætningen i The Fault in Our Stars er i dag. Fra Laura Dern til Nat Wolff - fortsæt med at rulle for at se, hvad filmens skuespillere har lavet for nylig!

8 Shailene Woodley medvirkede i dramashowet 'Big Little Lies'

Kicking listen off er Shailene Woodley, der portrætterer Hazel Grace Lancaster i The Fault in Our Stars. Før den rolle var Woodley bedst kendt for at spille hovedrollen i teenagerdramaet The Secret Life of the American Teenager, hvor hun portrætterede Amy Juergens. I dag er skuespillerinden kendt for at være en hovedrolle, der husker HBO-dramaet Big Little Lies, men hun medvirkede også i adskillige blockbusters. I øjeblikket har Shailene Woodley tre projekter undervejs - filmene Misanthrope og Robots samt tv-showet Three Women.

7 Ansel Elgort medvirkede i Blockbuster 'West Side Story'

Næst er Ansel Elgort, der spiller Augustus "Gus" Waters i den voksende romance. Siden da har skuespilleren medvirket i adskillige projekter, og senest fik fans ham at se i Steven Spielbergs 2021-version af West Side Story.

Udover denne rolle er han også kendt for at spille hovedrollen i actionthrilleren Baby Driver fra 2017, som han modtog en Golden Globe Award-nominering for for bedste skuespiller i en film – musical eller komedie. I år kan skuespilleren ses i HBO-krimidramaet Tokyo Vice.

6 Nat Wolff medvirkede i miniserien 'Joe Vs. Carole'

Lad os gå videre til Nat Wolff, der spiller Isaac i The Fault in Our Stars. Senest kunne skuespilleren ses som Travis Maldonado i den begrænsede dramaserie Joe vs. Carole, som blev udgivet på Peacock i marts 2022. Ifølge Nat Wolffs IMDb-side har skuespilleren i øjeblikket to kommende projekter - filmen Murder at Yellowstone City som er i post-produktion, og showet Konsulenten, som er i gang med optagelser.

5 Laura Dern genforenet med Shailene Woodley i 'Big Little Lies'

Laura Dern, der spiller Frannie Lancaster i den voksende romance, er den næste. Oscar-vinderen var allerede et velkendt navn, da filmen udkom, da hun har været i branchen siden 1980'erne, men denne film introducerede hende for en helt ny generation af fans.

I dag er Laura Dern bedst kendt for at have medvirket i Big Little Lies sammen med Shailene Woodley, samt filmene The Way I See It og Little Women. I skrivende stund har Laura Dern to kommende projekter - filmene Jurassic World Dominion og The Son.

4 Sam Trammell medvirkede i thrillershowet 'Homeland'

Næste på listen er Sam Trammell, der spiller Michael Lancaster i The Fault in Our Stars. Skuespilleren blev berømt som Sam Merlotte i HBO's fantasy-dramashow True Blood, og for nylig kunne han ses i projekter som spionagethriller-showet Homeland. I skrivende stund har skuespilleren et kommende projekt - filmen American Refugee.

3 Willem Dafoe optrådte i blockbusteren 'Spider-Man: No Way Home'

Willem Dafoe scene
Willem Dafoe scene

Næste på listen er den Oscar-nominerede Willem Dafoe, som spiller Peter Van Houten i den voksende romance. Dafoe blev berømt i 1980'erne, og i løbet af sin karriere har han medvirket i adskillige blockbusters. Senest kunne fans se ham i projekter som Spider-Man: No Way Home, Nightmare Alley og The Northma n. I øjeblikket har skuespilleren fire kommende projekter - Dead for a Dollar, Inside, The Legend of Ochi og Poor Things.

2 Lotte Verbeek har medvirket i kriminalserien 'The Blacklist'

Lad os gå videre til Lotte Verbeek, der spiller Lidewij Vliegenthart i The Fault in Our Stars. I dag er den hollandske skuespillerinde bedst kendt for at portrættere Katarina Rostova i krimi-thriller-showet The Blacklist, samt Geillis Duncan i det historiske drama-show Outlander. I skrivende stund har Lotte Verbeek ingen kendte kommende projekter.

1 Mike Birbiglia optrådte i dramashowet 'Billions'

Og endelig afslutter listen Mike Birbiglia, som spiller Patrick i den voksende romance. I dag er skuespilleren bedst kendt for at optræde i projekter som Orange Is the New Black k, Billions og Hot Pursuit. I skrivende stund har Mike Birbiglia to kommende projekter - filmen A Man Called Otto og den voksne animerede sitcom Human Resources.

Anbefalede: