Nicholas Sparks-film er ansvarlige for at gøre disse skuespillere til Bona Fide-stjerner

Indholdsfortegnelse:

Nicholas Sparks-film er ansvarlige for at gøre disse skuespillere til Bona Fide-stjerner
Nicholas Sparks-film er ansvarlige for at gøre disse skuespillere til Bona Fide-stjerner
Anonim

Nicholas Sparks er en elsket forfatter, der er bedst kendt for sine romantiske romaner, som mange er blevet tilpasset til en film. Mange af disse film er forgudet af mange fans i alle generationer og er blevet forelsket i de skuespillere, der spillede hovedrollerne såvel som birollerne.

Hvad nogle mennesker ikke er klar over, er at mange af disse skuespillere, der er velkendte og har store karrierer, fik deres store gennembrud, da de startede med at spille hovedrollen i en Nicholas Sparks-film. I dag opdeler vi en liste over skuespillere, der fik deres breakout-rolle med hovedrollen i hans film.

6 The Notebook: Ryan Gosling

Starter på listen er Nicholas Sparks største romantiske film til dato. Ryan Gosling fik sit store breakout-øjeblik som Noah i filmen The Notebook fra 2004 med Rachel McAdams i hovedrollen.

Efter succesen med The Notebook fortsatte Ryan med at spille hovedrollen i 2011's komedie Crazy, Stupid, Love. Han fik også en anden hovedrolle i La La Land fra 2016 med medstjernen Emma Stone.

5 Message In A Bottle: Hayden Panettiere

Ander på listen er Hayden Panettiere, som måske har spillet Little Girl on the Sinking Boat i filmen Message In A Bottle fra 1999, men siden da har hun medvirket i mange flere film og tv-shows. Hun spillede en af hovedpersonerne Britney Allen i komediefilmen Bring It On: All Or Nothing fra 2006. Hayden fik endnu en hovedrolle og spillede titlen Beth Cooper i den romantiske teenagekomediefilm I Love You, Beth Cooper fra 2009.

Med hensyn til tv, ville du have set Hayden gæstestjerne i 4 afsnit i sitcomen Malcolm In The Middle spille rollen som Jessica. Hun spillede en anden førende rollespil Juliette Barnes, en "bubblegum country-pop-sangerinde" i den populære musikalske sæbeopera-serie Nashville.

4 The Lucky One: Taylor Schilling

Dernæst har vi Taylor Schilling på listen. Taylor Schilling's blev castet som Beth Green i 2012-filmen The Lucky One med hovedrollen over for Zac Efron. Siden filmen fortsatte Taylor med at spille en af hovedpersonerne, Piper Chapman i den populære Netflix-komedieserie Orange Is the New Black fra 2013-2019. Hun fortsatte også med at spille hovedpersonen Kate Stone i komediefilmen Family fra 2018.

3 A Walk to Remember: Mandy Moore, Shane West & Clayne Crawford

Næst er Mandy Moore, Shane West og Clayne Crawford alle fik deres breakout-start i 2002-filmen A Walk to Remember. Mandy Moore spillede hovedrollen som Jamie Sullivan, hvis kærlighedsinteresse var Landon Carter spillet af Shane West. Clayne Crawford spillede Dean, Landons bedste ven, indtil Landon beslutter sig for at afslutte deres venskab, fordi han var en bølle for Landon og hans kæreste Jamie.

Mandy Moore har haft enorm succes, siden hun havde hovedrollen i A Walk to Remember både som skuespiller og sanger. Hun har udgivet fire albums, siden hun havde hovedrollen i A Walk to Remember (eksklusive de to, hun udgav før filmen). Mandy har også medvirket i flere tv-shows; herunder sitcom How I Met Your Mother, medicinsk drama Grey's Anatomy, samt animerede shows The Simpsons og Family Guy. Hun lagde også stemme til Rapunzel i Disneys animationsfilm fra 2010 Tangled.

Siden han spillede hjerteknuseren Landon Carter i A Walk to Remember, har Shane West spillet med i andre film, såsom kriminaldramafilmen Awakening the Zodiac fra 2017 og dramafilmen Gossamer Folds fra 2019. Han er også castet til at medvirke i kommende film Escape the Field og The Chariot, som i øjeblikket er ved at blive optaget. Shane har også været på tv-skærmene og spillet hovedpersonen Dr. Ray Barnett i det medicinske drama ER og gæstet krimidramaet Gotham.

Begynder på Clayne Crawford, siden han spillede den dårlige dreng Dean i A Walk to Remember, har han medvirket i en del film og tv-serier. Clayne er kendt for rollen som Martin Riggs på Foxs action-komedie tv-show Lethal Weapon, et show baseret på filmene med samme navn. Han medvirkede også i den amerikanske dramafilm The Killing of Two Lovers fra 2020.

2 Kære John: D. J. Cotrona

Vi går videre til filmen Dear John, D. J. Cotrona har muligvis ikke spillet en hovedrolle i filmen, han spillede rollen som Noodles, en af Savannahs (spillet af Amanda Seyfried) collegevenner, der forsøgte at redde Savannahs taske før John (Channing Tatum) trådte til. Siden hovedrollen i Dear John har D. J. er gået for at spille større roller som at spille Super Hero Pedro i Shazam! I 2013 blev han genforenet med sin Dear John-medspiller Channing Tatum i den militære science fiction G. I. Joe: Repressalier. Han har også spillet rollen som Seth Gecko i horror-tv-serien From Dusk till Dawn: The Series. Han havde også en tilbagevendende rolle i action-krimiserien L. A.'s Finest, indtil den blev aflyst efter to sæsoner.

1 The Last Song: Liam Hemsworth

Den sidste person på listen er Liam Hemsworths breakout-rolle i filmen The Last Song med hovedrollen sammen med sin kæreste på Miley Cyrus tilbage i 2010. Efter The Last Song var Liam Hemsworth hurtig til at få endnu en hovedrolle i Hunger Games-trilogien med Gale Hawthrone.

Liam Hemsworth medvirkede også i den amerikanske science-fiction-film Independence Day: Resurgence i 2016. Før endnu en hovedrolle i den romantiske komedie Isn't It Romantic fra 2019, hvor han spillede milliardæren Blake. I 2021 fik Liam Hemsworth hovedrollen som Dodge Maynard i action-tv-serien Most Dangerous Game, som for nylig er blevet fornyet for en anden to på Roku Channel.

Anbefalede: