Her er, hvordan Benedict Cumberbatch risikerede sit liv i 'Power Of The Dog

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvordan Benedict Cumberbatch risikerede sit liv i 'Power Of The Dog
Her er, hvordan Benedict Cumberbatch risikerede sit liv i 'Power Of The Dog
Anonim

Benedict Cumberbatch har for nylig høstet en masse kritikerros for sin præstation i den Oscar-vindende Netflix-film The Power of the Dog. Skuespilleren er måske mere anerkendt for sit arbejde i Marvel Cinematic Universe (MCU), men endnu en gang har Cumberbatch bevist, at der er mere ved ham end at være en superhelt på skærmen. Faktisk er hans rolle i The Power of the Dog en skarp kontrast til hans Marvel-rolle og enhver anden karakter, han har portrætteret siden sin filmdebut i begyndelsen af 2000'erne.

The Power of the Dog fortæller historien om rancher Phil Burbank (Cumberbatch), der gør det til et punkt at plage sin bror (Jesse Plemons), sin brors nye kone (Kirsten Dunst) og sin brors nye stedsøn (Kodi) Smit-McPhee), da de kommer for at bo hos ham på ranchen. For at forberede sig til sin kontrollerende rolle ser det ud til, at Cumberbatch har gjort alt for at komme i karakter (selv åbenlyst ignorerer hans medstjernes begyndelse). I processen blev han også næsten selv dræbt.

Benedict Cumberbatch kan virke som et usædvanligt valg for en vestlig…

Da Campion castede til sin seneste film, sendte hun manuskriptet ud til flere skuespillere. Da de passerede, kontaktede hun forskellige agenturer efter at have truffet beslutningen om at "vente og se, hvem der kommer til os." Det næste, Campion vidste, var at hun fik et opkald fra Cumberbatchs agent.

Skuespilleren, der har portrætteret forskellige roller glimrende gennem årene, var meget opsat på at påtage sig rollen som en koldhjertet, sadistisk rancher. Nu kan casting-direktører ikke nødvendigvis se en englænder som Cumberbatch for at være perfekt til rollen. Men Campion var overbevist om, at han kunne være hendes Phil.

"Han var på mit papir (liste)," afslørede den Oscar-vindende instruktør. "Det er måske et usædvanligt valg, men jeg kiggede på alle de skuespillere, jeg nogensinde har elsket. Jeg synes, han er en fantastisk skuespiller og kan alt." Hun tilføjede også, at rollen udgør en interessant udfordring for folk som Cumberbatch.

"De graver dybt i de øjeblikke," forklarede Campion. "Det er en mere spændende begivenhed for dem at finde disse egenskaber i sig selv."

Hvad angår Cumberbatch selv, var han taknemmelig for, at Campion stolede på hans evner lige fra begyndelsen. "Hun så ægteskabet mellem mine evner som skuespiller og hvem jeg er med hendes karakter," bemærkede skuespilleren. "Hun troede bare på, at jeg kunne komme dertil og gøre det, fordi hun havde set nok af min rækkevidde til at tro, der var mere, og til at tro, at jeg var i stand til at nå dertil."

At komme i karakter involveret i at gå i 'Dude School' og næsten dræbe sig selv

For Cumberbatch betød 'at komme dertil', at man fuldt ud forpligtede sig til karakteren længe før kameraerne begyndte at rulle. Først besluttede han at gå på en "fyrskole". Det indebar at bruge tid med faktiske ranch-hænder i Montana og få sine hænder snavsede.

"Det var en rigtig nøgle til at forstå, hvem denne person grundlæggende var, at disse to ting eksisterede i ham, denne meget stærke front af maskulinitet for din egen machismo," forklarede Cumberbatch. "Og denne sanselighed, denne evne til at være meget flydende og sart med sine hænder, som i bogen (filmen er baseret på en roman af samme navn af Thomas Savage) beskrives som at have en intelligens i fingerpuderne."

Når Cumberbatch ankom til filmens sæt i New Zealand, blev han også fast besluttet på at forblive i karakteren, så meget at han kun ville svare til sin karakters navn. "Hvis nogen glemte det den første dag og kaldte mig Benedikt, ville jeg ikke flytte," huskede skuespilleren.

Interessant nok besluttede Cumberbatch også, at han sjældent ville bade, da Phil ikke er glad for at vaske sig. "Jeg ville have det lag af stank på mig," forklarede skuespilleren. "Jeg ville have, at folk i rummet skulle vide, hvad jeg lugtede som."

Når det er sagt, erkendte han også, at beslutningen forårsagede en del besværligheder mellem optagelserne."Det var dog hårdt. Det var ikke kun i øvelser," afslørede Cumberbatch. "Jeg skulle ud at spise og møde venner af Jane og sådan noget. Jeg var lidt flov over rengøringsassistenten på det sted, hvor jeg boede."

I sin fortsatte søgen efter at legemliggøre Phil, tog skuespilleren også tingene et skridt videre ved at ryge cigaretter "perfekt rullet med den ene hånd", som Savage havde skrevet. Som forventet af hans karakter besluttede Cumberbatch at ryge meget af det på trods af de helbredsmæssige konsekvenser.

"Filterløse rollies, bare tag efter take efter take," afslørede skuespilleren. "Jeg forgiftede mig selv nikotin tre gange. Når man skal ryge meget, er det virkelig forfærdeligt,” indrømmede Cumberbatch også. "Det var virkelig svært."

Nikotinforgiftning kan føre til symptomer som opkastning, dehydrering, hurtig vejrtrækning og forhøjet blodtryk. I ekstreme tilfælde kan det også føre til koma og respirationssvigt. Heldigvis lever Cumberbatch i bedste velgående efter endt optagelse!

Anbefalede: