Hvordan Tom Brady risikerede sin romantik med Gisele Bündchen, da de mødtes

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Tom Brady risikerede sin romantik med Gisele Bündchen, da de mødtes
Hvordan Tom Brady risikerede sin romantik med Gisele Bündchen, da de mødtes
Anonim

Fodboldspilleren Tom Brady og supermodellen Gisele Bündchen har været sammen i over 15 år, og i dag er de lykkeligt gift med to børn. Men selvom de to ser ud til at have et meget stærkt forhold, havde de en lidt stenet start.

Hvordan mødtes atleten og supermodellen - og var en af de to kærester med nogen anden på det tidspunkt? Bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

Var Tom Brady i et forhold, da han mødte Gisele Bündchen?

Den amerikanske fodboldspiller og den brasilianske model mødtes første gang på West Village vinbar Turks & Frogs i 2006. De to stjerner blev præsenteret for hinanden af en fælles ven. I et interview med Access Hollywood i maj 2016 afslørede Tom Brady, at han og Gisele Bündchen mødtes på det rigtige tidspunkt. "Jeg er velsignet med at finde denne livspartner, som vi alle søger på forskellige tidspunkter i vores liv," sagde quarterbacken. "Vi fandt hinanden på det rigtige tidspunkt. Vi har været igennem mange op- og nedture sammen, og på så mange måder har det på en måde bygget vores forhold så stærkt. Det er dejligt at have den sten, som man altid kan læne sig op af. som kan støtte dig på forskellige måder, som du har brug for." forklarede han.

På det tidspunkt var Tom Brady dog stadig knyttet til skuespillerinden Bridget Moynahan, som han havde været kærester med siden 2004. Kort efter at have mødt Gisele Bündchen offentliggjorde Tom og Bridget nyheden om deres brud, men det er uklart, om de faktisk splittede før eller efter Tom havde mødt Gisele. Efter deres brud blev det annonceret, at Bridget Moynahan var gravid med Tom Bradys barn, og i august 2007 blev deres søn John Edward Thomas Moynahan født.

Her er, hvad Tom Brady afslørede om den oplevelse: "Det var en interessant tid, fordi vi fandt ud af, at min ekskæreste var gravid med min ældste søn. Jeg synes, det var en meget… Vi blev tvunget til dette meget vigtige ting, der skete i vores liv på et nyt tidspunkt i vores forhold," tilføjede Tom. "Jeg fandt ud af meget om Gisele gennem denne oplevelse, og hun fandt ud af meget om, at jeg håndterede en situation, som jeg ville sige, ikke en meget nem en. Jeg tror, vi alle fik det bedste ud af den situation. Heldigvis er han den mest fantastiske søn … Min søn Jack, mit hjerte eksploderer, når jeg tænker på ham. Han er den bedste dreng, du nogensinde kan bede om."

I dag ser det ud til, at Gisele Bündchen og Bridget Moynahan har et venskabeligt forhold, og Bündchen afslørede, at hun elsker det forhold, hun har med Bradys ældste søn: "Jeg kan ikke lide ordet stedmor. Jeg bruger ordet bonusmor, fordi jeg føler, at det er en velsignelse i mit liv. Jeg føler mig så heldig, at jeg fik en ekstra skøn lille engel i mit liv."

Gisele Bündchen afslørede, at det var kærlighed ved første blik

I et interview med Vanity Fair fra 2009 afslørede Gisele Bündchen, at selvom Tom Brady blev taget på det tidspunkt, var det kærlighed ved første blik mellem dem. "Jeg vidste rigtigt - første gang jeg så ham. Vi mødtes gennem en ven. I det øjeblik, jeg så ham, smilede han, og jeg tænkte: 'Det er det smukkeste, karismatiske smil, jeg nogensinde har set!' Vi sad og snakkede i tre timer. Jeg skulle hjem til jul, men jeg havde ikke lyst til at tage afsted," afslørede hun. "Kender du den følelse af, at du ikke kan få nok? Fra den første dag, vi mødtes, har vi aldrig brugt en dag uden at tale med hinanden."

Tom Brady afslørede under et interview med Howard Stern i april 2020, hvordan de to blev introduceret. "Jeg blev præsenteret for hende af en fælles ven. Det var en 'blind date' - selvom det ikke var blind, fordi jeg vidste, hvordan hun så ud. Det var i december 2006. Jeg takker ham den dag i dag. Jeg var kommet ud af et forhold, og hun havde været ude af et langvarigt forhold, som hun havde, så da vi mødtes, var jeg ikke helt sikker på, om jeg var klar til et forhold," sagde Tom. "Jeg tænkte ikke. Det var jeg, men vi mødtes og slog til. Da hun kom ind, troede jeg bare, at hun var den smukkeste kvinde, jeg har set i mit liv."

Den 26. februar 2009 slog Tom Brady og Gisele Bündchen sig sammen i en privat katolsk ceremoni i Santa Monica, Californien. I dag har parret to børn - en søn ved navn Benjamin Rein, født i december 2009, og en datter ved navn Vivian Lake, født i december 2012.

Anbefalede: