Hvor har seerne set Pablo Schreiber før 'Halo'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor har seerne set Pablo Schreiber før 'Halo'?
Hvor har seerne set Pablo Schreiber før 'Halo'?
Anonim

Paramount+ er fortsat med sin udrulning af nye shows, inklusive Halo, som er baseret på et populært videospil af samme navn. Den nye serie bringer publikum ind i en verden, hvor rumvæsener er på nippet til at eliminere menneskelig eksistens, medmindre nogle få modige med succes tager stilling. Kernen i historien er en mystisk kommando ved navn Master Chief.

Skuespilleren bag karakteren er ingen ringere end Pablo Schreiber. Og hvis fans måske synes, han ser bekendt ud, er det fordi denne indfødte i British Columbia har været omkring. Faktisk har han lavet lidt af hvert, inklusive en Oscar-nomineret film og et Netflix-hit. For ikke at nævne, Schreiber er også en Emmy-nomineret.

Pablo Schreiber fandt succes i filmen tidligt

Selv tidligt i sin karriere bookede Schreiber den ene filmrolle efter den anden. Skuespilleren fik sin debut på storskærm i den romantiske komedie Bubble Boy fra 2001, som er headlinet af en yngre Jake Gyllenhaal. Schreiber fortsatte derefter med at arbejde på anmelderroste film som The Manchurian Candidate, Lords of Dogtown og Vicky Christina Barcelona i årene efter.

I mellemtiden, da han blev ældre, fik Schreiber rollen i Michael Bays Oscar-nominerede film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. I filmen portrætterede skuespilleren den virkelige CIA-sikkerhedsentreprenør Kris "Tanto" Paronto.

Schreiber tilbragte noget tid med sin modpart i det virkelige liv for at forberede sig til rollen. "Vi udviklede et forhold og blev venner," afslørede den rigtige Tanto senere.

Til sidst kom Pablo Schreiber også til Broadway

Tidligt i sin karriere forfulgte Schreiber teater så meget som muligt. Gennem årene har han optrådt i forskellige Broadway- og Off-Broadway-produktioner. Dette inkluderer Lincoln Center Theatre-produktionen af Vågn op og syng!, hvilket gav skuespilleren hans første Tony-nominering.

Vågn op og syng! markerede Schreibers Broadway-debut, og han kunne ikke tro sit held. "Det show, jeg lavede før det, var Mr. Marmalade Off Broadway, og det var meget lille, og jeg vil ikke sige ubetydeligt, men anderledes," bemærkede skuespilleren.

“Og så at blive bragt ind i 'Vågn op og syng!' med denne drømmegruppe af mennesker - ikke de mest berømte mennesker i verden, men helt fantastisk, så hele oplevelsen var bare sådan en drøm."

I årenes løb blev Pablo Schreiber ganske tv-stjerne

Schreiber kan godt lide at optræde på scenen, men han fortsatte stadig med at forfølge projekter på skærmen med samme passion. Faktisk vovede han sig mere og mere i fjernsynet og satte tænderne i nogle kødfulde roller, som ikke nødvendigvis hænger ved gennem en hel sæson. Dette var tilfældet, da skuespilleren spillede serievoldtægtsmanden William Lewis i Law & Order: Special Victims Unit.

For at hans præstation skulle være effektiv udnyttede Schreiber forholdet mellem William og Mariska Hargitays Olivia Benson.

"Jeg tror, at det virkelig er det, der gjorde det til en så mindeværdig saga, er det faktum, at der var denne kemi mellem disse to mennesker, som på en måde uundgåeligt var tiltrukket af hinanden," fort alte skuespilleren til Gold Derby. "Og selv om det, der skete mellem dem, var rædselsfuldt og skræmmende og forfærdeligt, var der under det hele denne meget mærkelige, overbevisende kemi."

Igennem hele sin karriere spillede Schreiber adskillige bemærkelsesværdige tv-karakterer. For eksempel portrætterede han narkohandler Demetri Ravitch i Weeds, NYPD-politiet Virgil i Ironside og leprechaun Mad Sweeney i American Gods.

År senere skabte Schreiber en masse tv-brum efter at have fået rollen som fængselsbetjent George "Pornstache" Mendez i Netflix' Orange is the New Black. I showet udnyttede Pornstache berømt kvindelige indsatte, når han kunne.

Interessant nok vidste Schreiber ikke meget om Pornstache, da han skrev under. Det eneste, han skulle videre, var et par scener i piloten.

"Der var ikke meget af en karakter endnu," huskede skuespilleren. "Jeg anede ikke, hvad der var i vente." Til sidst tippede en ven på forfatterens værelse skuespilleren. Pornstaches historie var ved at blive interessant.

"Men jeg vidste ikke, hvad det ville indebære eller blive," påpegede Schreiber. "Jeg tror, efter tre eller fire afsnit begyndte jeg at fornemme noget, bare ved reaktionerne på sættet, og hvor meget besætningen nød karakteren."

Igennem hele showets løb dannede Orange is the New Black-fans sig til sidst stærke meninger om Schreibers karakter. For skuespilleren er det hele godt.

"De er vildt forelskede-skråstreg-had. Hvilket er lige som jeg ville have det,” forklarede han. "Sikke en stor frihed at få den gave at have nul filter og ingen hæmninger." Schreiber modtog også en Emmy-nominering for sin præstation i serien.

Anbefalede: