Hvor har du set skuespillerne fra Netflix' 'Maid' før?

Indholdsfortegnelse:

Hvor har du set skuespillerne fra Netflix' 'Maid' før?
Hvor har du set skuespillerne fra Netflix' 'Maid' før?
Anonim

Netflixs begrænsede serie Maid, inspireret af erindringsbogen af Stephanie Land, udkom i oktober og har siden modtaget meget ros. Med en Rotten Tomatoes-score på 93 % følger denne serie en ung enlig mor på hendes rejse for at forlade sin misbruger og stræber efter at støtte sin familieenhed ved at blive stuepige.

Fans elskede denne hjerteskærende fortælling, da dens rå præmis rammer hårdt. Men selvom rollebesætningen har legemliggjort disse karakterer fuldt ud, kan mange fans ikke lade være med at spekulere på, om de har set nogle af disse skuespillere før. Som det er med alt tv, har mange af disse skuespillere en lang filmografi og har været med i mange ting, du sikkert har set før. Det er her, du måske kender castet til Maid fra.

8 Anika Noni Rose (Regina)

Denne skuespillerinde er en stjerne med mange talenter og er mest anerkendt for at give udtryk for den ikoniske Tiana i Princess and The Frog, og ændre udseendet af prinsesser til små piger over alt. Hun har også medvirket i mange Broadway-produktioner, og har endda vundet en Tony Award for præstationer i Caroline eller Change og for A Raisin in the Sun. Men hun har ikke kun en stjernetilstedeværelse på scenen, da hun fik kritikerros for sin rolle i Dreamgirls fra 2006. Hun har også medvirket i For Coloured Girls, Jingle Jangle: A Christmas Journey, Injustice og programmer som The Starter Wife, The Quad og Them.

7 Billy Burke (Hank)

Billed kendt som Bella Swans politifar i Twilight Sagaen, har Billy Burke tilføjet mange skuespilkreditter til sin filmografi siden da. Han er bedst kendt for roller i film som Red Riding Hood, Lights Out og Breaking In. Han medvirkede også i NBC's Revolution og CBS' serie Zoo. Han har også for nylig optrådt Gilmore Girls, Law & Order, Chicago P. D., og 9-1-1: Lone Star.

6 Andie MacDowell (Paula)

Både off-screen og on-screen mor til Margaret Qualley, Andie MacDowell har haft en lang karriere, før hun optrådte sammen med sin datter i Netflix's Maid. Hendes mest kendte roller inkluderer Groundhog Day, Footloose, Magic Mike XXL, Love After Love og Ready or Not. På den lille skærm spillede Andie en verdensberømt modedesigner i ABC Family's (nu Freeform's) Jane by Design og Judge Olivia i Hallmark's Cedar Cove.

5 Aimee Carrero (Danielle)

Carreros stemme er måske den mest genkendelige, da hun har givet udtryk for ikoniske karakterer som prinsesse Elena i Elena of Avalor og She-Ra i Netflix' genstart She-Ra and the Princesses of Power. Ikke fremmed for børne-tv, Carrero spillede hovedrollen som Angie i et af Cartoon Networks sjældne live action-shows, kaldet Level Up. Hun optrådte også i græsk, The Mentalist, Baby Daddy og The Americans. Carrero optrådte også som Sofia i Freeform's Young and Hungry, som kørte i fem sæsoner, indtil den blev aflyst.

4 Tracy Vilar (Yolanda)

Tracy Villair er bedst kendt for sin rolle som Sophia i sitcom The Steve Harvey Show og som Ro-Ro i CBS’ Partners. Men hun er også genkendelig for at have optrådt i flere hits gennem årene og er blevet en gæstestjernelegende. Villar har medvirket i ER, NYPD Blue (to gange, som to separate karakterer med flere års mellemrum), Girlfriends, 2 Broke Girls, Grey's Anatomy, How To Get Away With Murder og Fresh of the Boat, for blot at nævne nogle få.

3 Raymond Ablack (Nate)

En canadisk skuespiller, Raymond Ablack, brød ud på tv med sin rolle som Sav Bhandari i barndommens korte Degrassi: The Next Generation. Han spillede rollen fra 2007-2011 og optrådte i 118 afsnit og to tv-film. Han havde også en gæsteplads i seriens efterfølgerserie og i Freeform-serien Shadowhunters. Han har også for nylig medvirket i Netflix's Ginny and Georgia som restaurantejer Joe.

2 Nick Robinson (Sean)

En af de mere genkendelige skuespillere på listen, Nick Robinson har for nylig optrådt på både den lille skærm og den store skærm. Han fik sin start på ABC Family-komedien Melissa og Joey, hvor han spillede den alt for selvsikre Ryder. Nick portrætterede titelkarakteren i den voksende LGBT-film Love, Simon. Han optrådte også som gæst i filmens efterfølgerserie Love, Victor. Han er ikke fremmed for romantiske komedier eller filmatiseringer af romaner, han har også optrådt i Everything, Everything, The 5th Wave og Native Son. Han fik også kritikerros for sin præstation i den dramatiske miniserie A Teacher som den sårbare Eric Walker.

1 Margaret Qualley (Alex)

Hun er mest kendt for sin rolle i den overnaturlige HBO-serie The Leftovers, hvor Margaret Qualley spillede den oprørske, men urolige teenager Jill. Hun er også blevet bredt anerkendt for sin skildring af den virkelige danser Ann Reinking i den biopiske miniserie Fosse/Verdon. Qualley blev nomineret til en Emmy for fremragende birolle i den begrænsede serie. Hun optrådte også i Native Son sammen med Maid-medspilleren Nick Robinson. Hun har også optrådt i film som The Nice Guys, Palo Alto, Once Upon A Time in Hollywood og My Salinger Year.

Anbefalede: