Kardashians' kærlighedsliv: 'KUWTK' vs. 'The Kardashians

Indholdsfortegnelse:

Kardashians' kærlighedsliv: 'KUWTK' vs. 'The Kardashians
Kardashians' kærlighedsliv: 'KUWTK' vs. 'The Kardashians
Anonim

Det elskede og måske bedst kendte realityprogram i Amerika, Keeping Up with the Kardashians, sendte sit første afsnit i oktober 2007. Det var da, vi blev introduceret til Kardashian-Jenner-familien og deres vilde skænderier. Som fremtrædende skikkelser i tv-personlighedssfæren blev de meget eftertragtede og fik masser af opmærksomhed.

Deres show kørte indtil 2021, og meget har ændret sig gennem årene. Ikke kun har karrieren ændret sig, men romantiske partnerskaber har også ændret sig. Her er forskellene i Kardashian-Jenners kærlighedsliv fra begyndelsen af Keeping Up with the Kardashians til Hulus The Kardashians.

8 Rob Kardashian har datet mange kvinder

Rob Kardashian er bror til Kardashian-klanen. Da showet startede, var han i et forhold med den tidligere Cheetah Girl-stjerne Adrienne Bailon. Parret begyndte at date samme år som KUWTK debuterede og forblev sammen i to år. Mens Rob fik en datter med Blac Chyna i 2016, var han senest romantisk knyttet til Aileen Gisselle, selvom han ser ud til at være single lige nu.

7 Kendall Jenner gik fra at date en gymnasieatlet til en professionel

Kendall Jenner var kun tolv, da hendes families reality-show første gang blev sendt, så hun begyndte ikke med nogen datinghistorie. I gymnasiet fik hun dog officielt fat i sin første kæreste: en high school fodboldstjerne (og klassekammerat) ved navn Julian Brooks. Som de fleste high school-romancer går, brød de til sidst op, men det udløste noget i Kendall. Gennem årene har hun været knyttet til flere professionelle atleter, senest basketballspilleren Devin Booker. De to begyndte at se hinanden i 2020 og fejrede for nylig to års dating.

6 Kylie Jenner startede med Cody Simpson, men datede senest Travis Scott

Kylie Jenner, der er to år yngre end sin søster, havde ikke en officiel kæreste før i 2011. Som et berømt barn havde hun selvfølgelig forbindelse til en medstjerne- Datidens australske sanger og teenagehjerteknuser, Cody Simpson. Parret var ikke sammen længe, og mens Kylie datede andre gennem årene, så det altid ud til at vende tilbage til sin nuværende babyfar Travis Scott. Mens de to har haft et kontinuerligt on-again off-again forhold siden 2017, ser det ud til, at de altid vender tilbage til hinanden.

5 Kris Jenner havde en hvirvelvindsægteskabshistorie

Det måske største skift i kærlighedslivet tilskrives familiens matriark, Kris Jenner. Da Keeping Up with the Kardashians havde premiere, havde hun været gift med Bruce Jenner i seksten år. Parret blev separeret og skilt i 2015, og sidstnævnte kom offentligt ud og annoncerede, at hun identificerede sig som Caitlyn. Selvom det tog noget tid for Kris at helbrede, har hun været kærester med Corey Gamble i over fem år og ser ud til at være i en tilstand af lyksalighed.

4 Efter år med Scott Disick endte Kourtney Kardashian forlovet med Travis Barker

Det første forhold Kourtney Kardashian havde i showet var med Scott Disick. De to havde et forhold, der varede i flere år, og til sidst gik fra hinanden i 2015. Mens Kourtney datede et par forskellige mænd i løbet af sin tid på showet, blev hun forelsket i Travis Barker i 2021. De begyndte at date mod slutningen af 2020 og derover tiden indså, at de var skabt til hinanden. Bare i år slog Kourtney og Travis sammen i Vegas og trives nu som et ægtepar.

3 Khloe Kardashian gift og skilt Lamar Odom

Khloe Kardashians mest fremtrædende forhold på KUWTK var til Lamar Odom. Den professionelle basketballspiller havde kun været kærester med Khloe i en måned, før han blev gift i 2009, men de så ud til at fungere godt i et stykke tid. Det var først i 2016, at parret blev skilt. Efter Odom søgte Khloe nye romantiske bestræbelser, herunder Tristan Thompson, som hun fik en datter med i 2018. Lige nu rygtes det, at Khloe er single og vier sin tid som mor til True og til hendes forretninger.

2 Kim Kardashian havde flere ægteskaber, men er nu sammen med Pete Davidson

Kim Kardashian har en imponerende liste over tidligere forhold. Et par år efter, at hendes reality-show blev sendt, udvekslede hun løfter med den tidligere professionelle basketballspiller Kris Humphries. De to var gift og blev gift i 2011, men endte med at blive skilt 72 dage senere.

1 Kim Kardashians kærlighedsliv nu

Kim giftede sig med Kanye West og forblev hans kone fra 2014 til 2022 og havde fire børn sammen. Nu dater Kim imidlertid den unge SNL-stjerne Pete Davidson, og selvom der går rygter om, at forholdet er anstrengende, virker de helt tilfredse sammen.

Anbefalede: