Er Tom Cruise virkelig med i Marvel Cinematic Universe snart?

Indholdsfortegnelse:

Er Tom Cruise virkelig med i Marvel Cinematic Universe snart?
Er Tom Cruise virkelig med i Marvel Cinematic Universe snart?
Anonim

Forestil dig, at Tom Cruise laver sine vanvittige Mission Impossible-stunts på en Marvel Cinematic Universe film… For hvis rygterne er sande, vil vi snart kan se Top Gun-stjernen som en superhelt eller måske endda en skurk. Men det er ikke sådan, at Cruise ikke blev tilbudt en MCU-rolle før. Han var det første valg for en vis rig helt, som vi ikke kan forestille os at blive spillet af nogen anden. Her er Cruises interessante historie med Marvel.

Tom Cruise var det oprindelige valg til 'Iron Man'

Det er svært at forestille sig Tony Stark uden at forestille sig Robert Downey Jr., endsige forestille sig Cruise som playboy-milliardæren. Men da MCU planlagde den første Iron Man-film, var Downeys karriere næsten ved at ende på grund af hans kamp med stofmisbrug. I mellemtiden var Cruise et stort Hollywood-skud på det tidspunkt. "De kom til mig på et bestemt tidspunkt, og når jeg gør noget, vil jeg gøre det rigtigt. Hvis jeg forpligter mig til noget, skal det gøres på en måde, så jeg ved, at det bliver noget særligt," sagde skuespilleren om MCU's tilbud. Cruise troede dog, at det bare ikke ville fungere.

"Og da det stod i kø, føltes det bare ikke for mig, som om det ville fungere," fortsatte han. "Jeg skal være i stand til at træffe beslutninger og gøre filmen så fantastisk, som den kan være, og den gik bare ikke ad den vej." Risky Business-skuespilleren er berømt for sin praktiske tilgang til sine film. Efter hans afslag havde Marvel en hård tid med at caste en ny Iron Man. De ønskede ikke at kaste Downey i betragtning af hans dårlige omtale. Iron Man-trilogiinstruktør Jon Favreau huskede studiet og sagde, at "vi under ingen omstændigheder er parate til at ansætte ham [Downey] for enhver pris."

Favreau vidste, at rollen tilhørte Sherlock Holmes-stjernen, og Downey ville så gerne have jobbet."Med din tilladelse vil jeg holde håbet ud," sagde skuespilleren til Favreau, da han blev informeret om den første afvisning. Downeys håb inspirerede instruktøren til at kæmpe for sit valg. "Det var mit job som instruktør at vise, at det var det bedste valg kreativt," glædede han sig i et radiointerview i 2014. "Og nu er Marvel Universe den største franchise i filmhistorien." Men det var en enorm risiko - Mel Gibson var nødt til at oprette Downeys forsikring for den første Iron Man-film.

Hvorfor tror fans, at Tom Cruise snart slutter sig til MCU

Fans har hævdet, at de så Cruise i den nye trailer til Doctor Strange in the Multiverse of Madness. "Så ifølge lækager/rygter… er Tom Cruise The Superior Iron Man," tweetede en fan. "I hans univers gik Ultron-programmet aldrig g alt og skabte faktisk et forsvar for jorden. The Avengers rekterede Thanos fuldstændig, og han holder hovedet i en krukke. Han politiserer hele verden med Ultron-botterne."MCU har ikke udgivet en officiel erklæring om spekulationerne, men mange fans synes at tro det.

"Kildte absolut ved tanken om, at Tom Cruise lavede en 30 sekunders cameo for DR STRANGE 2, ligesom han gjorde for GOLDMEMBER," skrev en fan. "Som i hans sind er MCU og Austin Powers lige så trivielle kulturelle ejendomme, som han finder passende til at velsigne med sin tilstedeværelse." En cameo lyder realistisk.

Men der er også et rygte, der hævder, at "Marvel Studios vil have Tom Cruise til at spille Iron Man i det næste årti", og at "Central MCU-helte vil være blevet omstøbt, når (Secret Wars) sker." Nu, denne var en strækning for nogle fans. "Tom Cruise er 59. Nu. På dette tidspunkt," reagerede en fan. "Så han bliver Iron Man på 69? AH HAH HAH HAH HAH nej." Borderline ageist, men heller ikke et dårligt punkt.

Spiller Tom Cruise virkelig Superior Iron Man i 'Doctor Strange 2'?

Mens mange fans hævder, at de så Cruise som Superior Iron Man i den nye Doctor Strange 2-trailer, påpegede andre, at det var Maria Rambeau, en kvindelig karakter."Det er Maria [Rambeau] i Doctor Strange Trailer, ikke Superior Iron Man," tweetede en fan. De har også solide beviser. "Jeg har bremset det mere og zoomet ind, du kan se, hvordan hendes hud bliver lysere, når hun løfter næven (lyskilden bliver tættere på hendes ansigt)," forklarede de. "Du kan se det blå fra hendes næver i endebilledet, der lyser hendes ansigt. De er nøjagtig den samme person, det er Maria [Rambeau]."

"Der er ingen fipskæg, du kan bogstaveligt t alt se skyggerne danne sig, mens hun bider tænder sammen i videoen. Sagen er lukket," fortsatte de. Alligevel håber fansen, at Cruise bare trækker en Tobey-Maguire-og-Andrew-Garfield- Spider-Man: No Way Home--cameo-benægtelse. "Skudet i Super Bowl-traileren, som alle siger er en anden karakter, er bogstaveligt t alt en fortsættelse af skuddet fra den officielle trailer. Jeg er sikker på, at Tom Cruise alligevel vil dukke op i filmen!" sagde internetforskeren. Nå, vi må bare vente og se.

Anbefalede: