Dette er hvor meget Sara Jean Underwood tjener på OnlyFans

Indholdsfortegnelse:

Dette er hvor meget Sara Jean Underwood tjener på OnlyFans
Dette er hvor meget Sara Jean Underwood tjener på OnlyFans
Anonim

Fra at være en Playboy-kanin til nu en OnlyFans-stjerne får Sara Jean Underwood det bedste ud af sin online-følgelse ved at poste eksklusive billeder til sine tusindvis af abonnenter. Hun håber på OnlyFans-båden sammen med andre berømtheder, og hun er en af de førende kvindelige indholdsskabere på hjemmesiden med en stor tilhængerskare.

Med sit blonde hår og fejlfrie ansigt vil det ikke være en overraskelse, hvis hun gør sine OnlyFans-indtægter til sin primære levevej. Men med hendes voksende antal følgere på pay-to-view-siden, hvad kan abonnenter så forvente at se på hendes konto? Og præcis hvor meget tjener hun i OnlyFans?

Hvorfor sluttede Sara Jean Underwood sig til OnlyFans?

Det var ikke, som om hun var i en økonomisk nedtur, da hun oprettede sin OnlyFans-konto i april 2010. Faktisk tilføjede hendes tid som Playboy-kanin fra 2005 tusindvis af dollars til hendes bankkonto efter at have fået tildelt Playmate of året i 2007. Hendes bet alte partnerskaber, som hendes 8,5 millioner følgere kan se, betaler også omkring $20 tusinde pr. sponsoreret indlæg.

Efter at have slået op med sin seneste ekskæreste, Roberto Martinez, bachelorette sæson 6-vinderen i 2013, mødte hun sin nuværende partner Jacob Witzling. Sammen skaber de indhold over deres Youtube-kanal, Cabinland, som har mere end 50.000 abonnenter.

Selv om Sara Jean Underwoods forhold til Jacob syntes at få hende til at poste flere naturinspirerede billeder på Instagram, viser hendes OnlyFans-eksklusive indhold en anden side.

Sara Jean Underwood havde en anslået nettoværdi på 5 millioner dollars, selv før hun voksede en stor tilhængerskare på OnlyFans, ifølge Celebrity Net Worth. Fans spekulerer i, at da hun ikke tidligere har været aktiv i tv-shows som hendes The Girls Next Door-optrædener, fokuserede hun på at skabe onlineindhold, der betaler generøst godt. Lige så stadig i stor fysisk form, som hun var for næsten to årtier siden som Playboy-kanin, får hun stadig det bedste ud af folks påskønnelse af hendes fysik ved at være på OnlyFans.

Hvad er Sara Jean Underwoods eneste fans-indhold?

Sara Jean Underwoods indhold drejer sig om at poste eksplicitte billeder og videoer af sig selv. I lighed med hendes Playboy-coverdage poster hun norm alt lingeri, badedragt og cosplay-indhold. Hun laver også enkle videohilsener til sine abonnenter, som gavmildt giver tip om hendes billeder.

Som en velkomsthilsen til sine abonnenter beskriver Sara Jean Underwood personligt sit indhold ved at sige: "JA, jeg får noget venligt indhold". Men hun gør det klart, at hun ikke deltager i noget seksuelt indhold, selv når det bliver bedt om det.

Sara Jean Underwood lægger ikke indhold op hver dag, men hver gang hun gør det, sørger hun for at parre et gratis opslag (et indhold, som alle abonnenter kan se) med et efterfølgende betal for at låse op (et indhold, der villige abonnenter skal betale for at se).

Der har dog for nylig været kontroverser om Sara Jean Underwoods OnlyFans premium-indhold, efter at hjemmesiden havde en fejl, der gjorde noget indhold muligt at downloade. Det nåede et punkt, hvor Sara var nødt til at trykke på sit juridiske team for at træffe de nødvendige foranst altninger for at fjerne de lækkede billeder og videoer fra andre hjemmesider. Situationens alvor nåede et punkt, hvor OnlyFans var nødt til at give en meddelelse om Digital Millennium Copyright Act til overtrædere om øjeblikkeligt at fjerne Sara Jeans indhold, ellers bliver de nødt til at tage retslige skridt.

Hvor meget tjener Sara Jean Underwood på OnlyFans?

Ligesom hvordan Megan Barton-Hanson blev OnlyFans-millionær, tjener Sara Jean Underwood stabilt på OnlyFans. Selvom abonnementet på hendes konto er gratis, har hun mere end 70.000 abonnenter, med antallet af premium-abonnenter oplyst. Udover regelmæssigt at give indhold til abonnenter, der har bet alt for at anmode, er hun aktiv næsten hver anden dag på webstedet, hvilket gør hendes engagement med abonnentens anmodninger højt.

Med i alt 343 billeder og 61 videoer er Sara Jean en af de mest populære kvindelige skabere i OnlyFans fra april 2022. Men når det kommer til, hvor meget hun tjener hver måned, vil det forblive ukendt, medmindre hun bekræfter personligt spekulationer om hendes estimerede indtjening.

Udover en juridisk ansvarsfraskrivelse viser hun på sin profil, hvor der står, at alt hendes indhold i OnlyFans udelukkende er ophavsretligt beskyttet materiale, skjuler hun også sin månedlige indtjening fra forsiden. Selvom det ikke er ualmindeligt, gør de fleste berømte OnlyFans-indholdsskabere det tilgængeligt for offentligheden som et tegn på gennemsigtighed og taknemmelighed for støtten.

Sara Jean Underwoods beslutning om at afsløre sin indtjening spekuleres også i, fordi hovedgeneratoren for hendes indtjening er hendes abonnenters tips via hjemmesiden. Men undervurder ikke antallet af tips, hun får pr. indlæg, da hun modtog mere end $10.000 fra kun ét indlæg på sin fødselsdag. Hun tjener også ved at poste eksklusivt indhold, der skal låses op for et bestemt beløb. Dette indhold, der skal betales for at låse op, kan variere fra $19 til mere end $100 pr. indlæg.

Anbefalede: