Hvilken 'Atlanta'-stjerne har haft den mest succesrige karriere (udover Donald Glover)?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken 'Atlanta'-stjerne har haft den mest succesrige karriere (udover Donald Glover)?
Hvilken 'Atlanta'-stjerne har haft den mest succesrige karriere (udover Donald Glover)?
Anonim

Uden tvivl har Donald Glover haft størst succes i sin underholdningskarriere af hele Atlanta-castet. Men udover Glover, hvem af resten af rollebesætningen har haft størst succes?

Lad os tage et kig og finde ud af det. Skuespillerne er rundet af skuespillerne Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield, Zazie Beetz, Khris Davis, RJ Walker, Harold House Moore og Matthew Barnes.

8 Donald Glovers præstationer

Donald Glover Spider-Man
Donald Glover Spider-Man

Før han spillede hovedrollen i komedie-/dramaserien Atlanta på FX, gjorde seriestjernen Donald Glover et navn for sig selv i tv-verdenen ved at portrættere rollen som Troy Barnes på NBC's Community. For nylig udt alte han rollen som Simba i live-action-genindspilningen af Disneys Løvernes Konge. Glover skabte faktisk Atlanta-serien og har også en rapkarriere under navnet Childish Gambino.

7 Matthew Barnes' karriere

Matthew Barnes havde en tilbagevendende rolle og optrådte i fire afsnit af Atlanta i sæson to. Et flertal af skuespillerens arbejde har været i gæstespots på forskellige tv-shows såsom The Vampire Diaries, Dynasty, Good Girls, Dolly Partons Heartstrings og Little Fires Everywhere. Han er også forfatter og har skrevet to kortfilm i sin karriere; Water Works i 2013 og Affliction i 2014. Hvad angår hans filmkarriere, har han haft roller i 2021's Queen Bees, 2019's Apparition og The 15:17 to Paris. Han havde også en fast serierolle på Paramount+'s Strange Angel i seriens anden sæson.

6 RJ Walkers karriere

RJ Walker optrådte i fire afsnit af Atlanta i den tilbagevendende rolle som Clark County. Han startede med at arbejde som transskribent for Dancing With the Stars i flere sæsoner, før han fik skuespillerjob. Han har siden optrådt i shows som Castle, Major Crimes, Hand of God og Switched at Birth. Han havde også en rolle i Netflix-komedien Wine Country. Senest var han en fast serie i tv-programmet Boomerang. Walker har også optrådt i et par kortfilm gennem årene med titlen Wish Me Luck i 2016 og The Messenger i 2018.

5 Khris Davis' karriere

Khris Davis optrådte i en tilbagevendende rolle som Tracy i seks afsnit af Atlanta og spillede senest rollen som Malik i Space Jam: A New Legacy. Davis har også en karriere i teaterverdenen, da han medvirkede i Sweat on Broadway i 2017, samt tre off-Broadway-shows; Fireflies i 2018, Sweat i 2016 og The Royale i 2016. Han skal næste gang spille i Death of a Salesman på Broadway. Davis har også haft roller i Judas and the Black Messiah, Detroit, The Blacklist og Unforgettable.

4 Harold House Moores karriere

Harold House Moore startede med at arbejde som adfærdsterapeut, før han blev skuespiller. Han har optrådt i adskillige musikvideoer gennem årene og optrådte i realityserien Next Action Star fra 2004. Han er mest kendt for sin tilbagevendende rolle i tv-serien Single Ladies i rollen som Terrence Franks. Han er opført som producer på filmen Secrets, der udkom i 2017, og har optrådt i forskellige tv-shows gennem årene, herunder CSI: Crime Scene Investigation, Crash og House of Payne.

3 Zazie Beetz' karriere

Skuespillerinden Zazi Beetz har gjort en anstændig karriere for sig selv. Hun har modtaget en Primetime Emmy Award-nominering for enestående birolle i en komedieserie for sin rolle som Van på Atlanta. Hun har også haft roller i en række succesrige film såsom 2019's Joker, Deadpool 2 og Nine Days. Hun er tysk-amerikaner, og hun voksede op med at optræde i lokale teatre og har haft en passion for skuespil, siden hun var barn.

2 Brian Tyree Henry har den næstmest succesrige karriere

Brian Tyree Henry er blevet nomineret til en Primetime Emmy Award for fremragende birolle i en komedieserie for sin rolle som Alfred på Atlanta. Han er også blevet nomineret til en Tony Award for sin præstation i 2018 Broadway-genoplivningen af Lobby Hero. Han var i den originale Broadway-rolle i The Book of Mormon og havde også en rolle i off-Broadway-musicalen, The Fortress of Solitude. Skuespilleren har også gjort en række gæsteoptrædener i forskellige hit-tv-shows såsom This Is Us, How To Get Away With Murder og Boardwalk Empire.

1 LaKeith Stanfield har den mest succesrige karriere

LaKeith Stanfield har uden tvivl den mest succesrige karriere udover Donald Glover fra Atlanta-castet. Han er blevet nomineret til en Oscar for sin rolle i Judas and the Black Messiah i 2021, samt en Independent Spirit Award for sin rolle i Short Term 12, som var hans spillefilmdebut. Skuespilleren har også modtaget anerkendelse for sine roller i Selma og Straight Outta Compton. Stanfield er også musiker med en rapkarriere under navnet Hteikal, som er hans fornavn stavet baglæns. Han har over 72 tusinde lyttere om måneden på Spotify og over en million følgere på Instagram.

Anbefalede: