Hvad der virkelig skete med Mariah og Marcel fra 'Pit Bulls And Parolees

Indholdsfortegnelse:

Hvad der virkelig skete med Mariah og Marcel fra 'Pit Bulls And Parolees
Hvad der virkelig skete med Mariah og Marcel fra 'Pit Bulls And Parolees
Anonim

På ethvert givet tidspunkt er der millioner af mennesker over hele verden, som har budt hunde velkommen i deres hjem og endnu vigtigere, deres familie. Grunden til det er simpel, de fleste elsker hunde. Faktisk har Hollywood produceret adskillige film til hundeelskere, da de ved, hvor dybt folk elsker deres pelsede venner. Hvis det ikke var fantastisk nok, har nogle berømtheder endda oprettet Instagram-konti til deres hunde.

Uden over alle de film, der viser hunde, har der også været en masse tv-udsendelser med hunde gennem årene. Med det i tankerne giver det mening, at et "reality" show, der fokuserede på mennesker, der tager sig af hunde, i 2009 havde premiere på Animal Planet i 2009. Mens showet Pit Bulls & Parolees i høj grad fokuserer på mennesker, der redder hunde, har showet også en menneskelig stjerne ved navn Tia Maria Torres. Pit Bulls & Parolees-fans er også blevet præsenteret for Tias datter Mariah og den unge kvindes kæreste Marcel, hvilket fik fans til at undre sig over, hvad der skete med parret.

Hvem er Maria og Marcel fra Pit Bulls & Parolees?

Da Tia Maria Torres sagde ja til at medvirke i "reality"-programmet Pit Bulls & Parolees, betød det, at folkene i virksomhedsejerens liv også skulle filmes. Mest bemærkelsesværdigt spiller Torres' to døtre Tania og Mariah og hendes tvillingesønner Kanani og Moe en stor rolle i showets succes. Udover at inkludere Tias biologiske børn i showet, spiller Pit Bulls & Parolees også hendes to svigerdøtre, Lizzie og en anden kvinde ved navn Mariah, som nogle gange bliver kaldt M2.

Selv om mange Pit Bulls & Parolees-fans elskede at se Tia Maria Torres' sønner interagere med deres koner, er der ingen tvivl om, at showet indeholdt et mere populært par, Mariah og Marcel. Selvfølgelig er der mange grunde til, at Mariah og Marcel var så elskede, inklusive deres personligheder. Det lader dog til, at hovedårsagen til, at fans elskede Mariah og Marcel så højt, er den samme grund til, at Bachelor-franchisen er så populær, at seerne elsker at se folk blive forelskede.

Siden Pit Bulls og Parolees-fans så Mariah og Marcel dele skærmen, mens de blev forelskede og reddede hunde sammen, var der mange seere, der rod i parret. Når alt kommer til alt, var Mariah og Marcel ikke kun søde sammen, det var tydeligt, at siden de mødtes, fordi begge arbejdede for Tia Maria Torres' Villalobos Rescue Center, deler de en passion for at hjælpe dyr. Som et resultat er det sikkert at sige, at mange Pit Bulls & Parolees-fans var ekstremt begejstrede, da de fandt ud af, at Mariah og Marcel i 2016 gik ned ad gangen sammen i 2016.

Hvad skete der med Mariah og Marcel fra Pit Bulls & Parolees?

I en ideel verden ville ethvert par, der bliver forelsket, være i stand til at gå langt. Desværre er sandheden i situationen dog, at mange par, der i starten virker ekstremt lykkelige sammen, ender med at gå hver til sit. Endnu værre, det virker ofte som om at medvirke i et "reality"-show sammen er en sikker måde at sikre sig, at et par går fra hinanden, og ofte på en eksplosiv måde.

Desværre for Pit Bulls & Parolees’ Mariah og Marcel samt parrets fans over alt, viste det sig, at de ikke var i stand til at gå langt som et par. I stedet, omkring to år efter Mariah og Marcel blev gift, afslørede parret, at de var skilt. Da millioner af mennesker så begyndelsen på Mariah og Marcels kærlighedshistorie, var de meget interesserede i at lære, hvorfor deres forhold sluttede.

Da Mariah og Marcel fra Pit Bulls & Parolees annoncerede, at de gik hver til sit, forblev de oprindeligt mor omkring årsagerne til deres splittelse. Men da hun blev oversvømmet med anmodninger om en forklaring på sociale medier, svarede Mariah med en generel forklaring på, hvad der gik g alt i hendes forhold og ægteskab.

Ifølge Mariah sluttede hendes ægteskab med Marcel efter kun en håndfuld måneder, fordi parret indså, at de "ønskede forskellige ting" i livet. Selvfølgelig har der været flere bemærkelsesværdige berømthedsægteskaber, der sluttede hurtigt, men alligevel overraskede Mariahs afsløring mange mennesker. Når alt kommer til alt virkede Mariah og Marcel som et godt nok parforhold til, at de så ud til, at de i det mindste ville holde længere end det.

Siden Marcel fra Pit Bulls & Parolees kun blev berømt, fordi han begyndte at medvirke i showet, fordi han var involveret med Mariah, er han helt forsvundet fra rampelyset. Men ifølge hvad Mariah engang afslørede, fortsatte Marcel med at hjælpe til ved redningen af og til efter skilsmissen, og de fortsatte med at snakke nogle gange. Når det er sagt, er det noget tid siden Mariah sagde det, så der er ingen at sige, hvordan deres forhold er i dag, og hvad Marcel har gang i. Når det er sagt, er det klart, at Mariah og Marcel ikke er mere, og hun fortsatte med en anden på et tidspunkt, selvom det forhold tilsyneladende sluttede.

Anbefalede: