Pauly D er $20 millioner værd: Her er 10 måder, hvorpå Jersey Shore Star tjente sine penge

Indholdsfortegnelse:

Pauly D er $20 millioner værd: Her er 10 måder, hvorpå Jersey Shore Star tjente sine penge
Pauly D er $20 millioner værd: Her er 10 måder, hvorpå Jersey Shore Star tjente sine penge
Anonim

Hvem elsker ikke DJ Pauly D? Fra hans gelerede hår, til hans DJ-talenter, til hans overdådige personlighed, hvad er der ikke at elske? Siden vi først blev præsenteret for ham på Jersey Shore, kan verden ikke undgå at blive forelsket i Pauly D. I årenes løb har Pauly gjort en succesrig karriere for sig selv, og træder uden for boksen i Jersey Shore. Han har været i adskillige reality-shows - med et par af sine egne - for ikke at nævne, han har taget sin karriere som DJ til det næste niveau.

DJ Pauly D har en nettoværdi på $20 millioner. Her er 10 måder, hvorpå Jersey Shore-stjernen tjener sine penge.

10 Han startede sin karriere på Jersey Shore

Billede
Billede

Vi blev første gang præsenteret for Paul DelVecchio alias DJ Pauly D i det nu berygtede hit-tv-show, Jersey Shore. På det tidspunkt var Pauly bare et barn, der ikke ønskede andet end at feste med sine værelseskammerater og have det sjovt. I løbet af den første sæson af showet blev Pauly sammen med resten af hans værelseskammerater ikke bet alt for at filme showet. For anden sæson modtog han $10.000 pr. afsnit, og efterhånden som han vandt i popularitet, tjente Pauly $150.000 pr. afsnit.

9 Han fik sit eget spin off

Du ved, at du gør noget rigtigt, når du bliver spurgt, om du vil have dit eget show. I 2012 spurgte MTV Pauly, om han kunne tænke sig at have sit eget show, et spinoff fra Jersey Shore. Selvfølgelig kunne Pauly ikke afvise det, og The Pauly D Project blev født. Showet fulgte Pauly rundt og hans karriere som DJ og forsøgte at bryde ham væk fra den strengt festlige personlighed, som han var på Jersey Shore. Serien varede desværre kun én sæson, men Pauly fik udbet alt omkring $40.000 pr. afsnit.

8 He Stars In Double Shot At Love

Udover det faktum, at Jersey Shore gjorde et comeback som genstartet Jersey Shore: Family Vacation, havde Pauly også et andet show opstillet sammen med sin bedste ven og kollega på Jersey Shore, Vinny Guadagnino. Double Shot At Love var en version af The Bachelor, da Vinny og Pauly boede sammen i et hus og en flok damer, der prøvede at vinde et af deres hjerter. Udgangspunktet for showet var stort set det samme som The Bachelor, men det havde sit eget Jersey Shore-spin på det.

7 Han er en DJ, selvfølgelig

Men selvfølgelig, en stor måde, hvorpå Pauly tjente sin lille formue, var at optræde som DJ. Dette burde ikke komme som en overraskelse, da hans navn bogstaveligt t alt er DJ Pauly D. Før han kom til Jersey Shore, var Pauly allerede DJ, men selvfølgelig benyttede han lejligheden til at bruge showet til at promovere sig selv og sin musik. Pauly er en af de bedst bet alte DJs i hele verden, og tjener en pæn krone på at gøre det. Igen, han har Jersey Shore at takke for det.

6 Han har en pladekontrakt

Takket være Jersey Shore var Pauly i stand til at skabe sig et navn, ikke kun i reality-tv-verdenen, men også som DJ. Han var i stand til at blive kendt for sine talenter som DJ og fik sit livs mulighed, da han blev tilbudt en pladekontrakt.

Tilbage i 2011 underskrev han en pladekontrakt på tre album, hvor han samarbejdede med 50 Cent og rapperens G-Unit-label. Pladekontrakten var et endnu større løft for hans karriere, der skød Pauly i vejret til berømmelse.

5 Han har udgivet tre singler

Siden han underskrev sin store pladekontrakt, har Pauly ikke udgivet nogen album - endnu. Men det har ikke afholdt ham fra at arbejde på nyt materiale og udgive et par singler gennem årene. Hans første single, "Back to Love" blev udgivet i 2012 og indeholdt Jay Sean. Hans anden single, som først kom i 2016, fik titlen "Did You Know", og hans tredje single blev udgivet for omkring et år siden i april 2019 med titlen "Silver &Gold." Der står ikke noget om, hvornår Pauly planlægger at udgive et fuldt album, men vi er sikre på, at det bliver et hit.

4 Han har opholdstilladelse

I disse dage har Pauly D ret følgende, der er meget loyale over for ham. Som et resultat blev han tilbudt et ophold i Las Vegas, hvor fans fra hele verden kan gå og feste natten væk med Pauly. I marts 2019 indgik Pauly en aftale om et ophold på Drai's Beach Club i Las Vegas i to år. Der har ikke været noget om, hvorvidt hans ophold vil blive forlænget på grund af coronavirus-pandemien, men med fans som Pauly's vil de helt sikkert have ham tilbage.

3 han spiller shows over alt

Ikke kun kan du finde Pauly D, der spiller på hans residency i Las Vegas, men han har spillet shows for fans over hele verden. Pauly har en loyal fanbase, og som et resultat heraf har han haft mulighed for at tage på turné og spille shows for sine fans i alle verdenshjørner. I 2011 tog han på sin første turné, da han var en af åbningsakterne for Britney Spears på hendes Femme Fatale-turné. Fra da af voksede Pauly i popularitet, og han udsolgte shows over hele kloden.

2 han var på berømt single

Pauly D er ikke fremmed for reality-programmer, og derfor var det ingen overraskelse, da han var på E! netværkets realityshow, Famously Single. Pauly har været notorisk single i et stykke tid nu, så han var den perfekte kandidat til showet.

Pauly boede sammen med et par andre berømtheder i et hus sammen, hvor de fik løst deres problemer med kærlighed. Mens han var i showet mødte han Aubrey O'Day, som han ville ende med at date og til sidst gifte sig med i to år, før de blev skilt.

1 He Now Stars on Revenge Prank

Det ser ud til, at over alt hvor du vender dig, vil du se Pauly D på MTV. Selvfølgelig er han på Jersey Shore, og nu A Double Shot At Love, men fans elsker Pauly og hans bromance med Vinny så meget, at MTV besluttede at give dem endnu et show. Revenge Prank havde for nylig premiere på MTV, og det minder os meget om Punk'd. Vinny og Pauly slår sig sammen med folk, der vil hævne sig på grund af en prank spillet på dem. De kommer med nogle skøre ideer til at pille personen tilbage, og der opstår munterhed.

Anbefalede: