High School Musical: The Musical: The Series: Ranking The Main Cast

Indholdsfortegnelse:

High School Musical: The Musical: The Series: Ranking The Main Cast
High School Musical: The Musical: The Series: Ranking The Main Cast
Anonim

Disney Channel slog guld i 2006, da den havde premiere på Disney Channel Original Movie High School Musical. Filmen fortsatte med at være et popkulturelt fænomen og affødte yderligere to efterfølgere, hvoraf den ene endda havde premiere i biograferne. I årevis var der rygter om, at franchisen fik en genoplivning, men der skete aldrig noget, indtil Disney lancerede sin egen streamingtjeneste Disney+ i 2019.

Med en ny streamingtjeneste i horisonten var det det perfekte tidspunkt at introducere en ny generation til Wildcat-arven, og dermed blev High School Musical: The Musical: The Series født. Serien foregår på den fiktive East High School og følger en gruppe dramabørn, når de opfører deres skoles første forestilling nogensinde af High School Musical.

Ligesom den originale film har serien et talentfuldt ensemblebesætningsmedlem med nogle karakterer, der er elskelige, og nogle karakterer, som fans elsker at hade. Her er karaktererne i High School Musical: The Musical: The Series rangeret fra værste til bedste:

10 E. J

E. J. er bestemt den populære dreng på East High. Han er ikke kun et teaterbarn, men han er også en atlet. Han minder om Troy Bolton bortset fra det faktum, at han er ekstremt egoistisk og kun ude på at forbedre sit eget liv.

E. J. mener, at han gør tingene ud af sit hjertes godhed, som da det lykkedes ham at få Nini i spidsen på deres skuespilsommerlejr ved at sikre sig, at den nuværende hovedrolle fik madforgiftning inden åbningsaftenen, men han er egentlig ude efter sit eget egoistiske spil. Ikke nok med det, men han er usikker i sit forhold til Nini og hader Ricky uden egentlig grund.

9 Mr. Mazzara

Hr. Mazzara er STEM-lærer på East High. Han mener, at naturvidenskab og matematik er over kunsten, og han kan ikke holde ud, at skolen er begyndt at flytte deres fokus til at finansiere kunsten over hans afdeling.

I stedet for at tage sine problemer til bestyrelsen som voksen, er Mr. Mazzara smålig og forsøger at sabotere dramaklubben. Men hr. Mazzara ændrer sin holdning mod slutningen af sæsonen, da han indser, at STEM og Arts kan supplere hinanden.

8 Gina

Gina er den nye pige på East High, og som sådan skulle hun være den nye Gabriella. Dog meget ligesom hvordan E. J. undlader at leve op til Troys arv, Gina undlader at leve op til Gabriellas. Gina er ekstremt talentfuld, men i stedet for at lade sit talent bære hende, resulterer hun i smålighed, når hun bliver castet som Gabriellas understudy.

Mens Gina starter som en egoistisk og ude efter hævn, lærer hun at elske sin rolle som Taylor McKessie. Ikke nok med det, men hun begynder at danne ægte venskaber med dramabørnene, hvilket får hende til at indse, at hun ikke behøver at være hovedrollen for at have det godt.

7 Miss Jenn

High School Musical-fans troede, at frk. Darbus var over toppen, men Miss Jenn er på et helt andet niveau. Miss Jenn er East Highs nye dramalærer, som er fast besluttet på, at skolen skal opføre deres produktion af High School Musical. Filmen har en særlig plads i hendes hjerte, fordi hun var baggrundsdanser i filmen.

Miss Jenn er bestemt dramatisk, men hun mener virkelig det godt og bekymrer sig om sine skuespillere. Ikke nok med det, men hun tager en risiko, når det kommer til hendes casting, fordi hun ser potentiale i Ricky og Nini, som ikke har den erfaring, som nogle af de andre har.

6 Ricky

E. J. passer måske ind i Troy Boltons stereotype, men Ricky er den sande Troy Bolton i denne serie. Ikke alene er han castet som Troy i musicalen, men han er også seriens underdog. Faktisk går han kun til audition til rollen i håbet om at vinde Nini tilbage.

Mens Rickys intentioner med at deltage i musicalen var egoistiske, lærer han hurtigt at elske teater og bliver en del af familien. Derudover er han sindssygt talentfuld, hvilket chokerer alle inklusive ham selv.

5 Nini

Nini deler meget til fælles med Gabriella, hvilket er perfekt, fordi Miss Jenn caster hende til at spille Gabriella i produktionen. Nini er dedikeret til musikteater, selvom hun endnu ikke har haft sit break out-øjeblik. I begyndelsen af serien er Nini irriteret over, at hun bliver nødt til at optræde over for Ricky, som ikke har erfaring med musicals, men hun finder hurtigt ud af, at Ricky er den eneste person, hun gerne vil dele scenen med.

Mens Nini til tider er egoistisk, bekymrer hun sig virkelig om sine venner og produktionens succes som helhed.

4 Carlos

Carlos kan bedst sammenlignes med Ryan Evans eller Kelsey. Selvom han ikke har en skuespillerrolle i produktionen, får han rollen som produktionens koreograf. Han har også den uofficielle titel som assisterende instruktør under Miss Jenn.

Det, der gør Carlos' så fantastisk, er, at han virkelig ser potentialet i rollebesætningen. Han er ikke bange for at praktisere hård kærlighed med dem, fordi han ønsker at se dem lykkes. Men han er der også for at opmuntre dem, når de har brug for det.

3 Kourtney

Kourtney er Ninis bedste ven, som ender med at arbejde i produktionens kostumeafdeling. Hun har øje for mode og må ofte kæmpe med rollebesætningen og besætningen, så hendes vision kan nå frem til scenen.

Kourtney er ikke kun talentfuld, når det kommer til kostumedesign, men hun har også sin egen dræbende stemme. Det, der dog gør Kourtney virkelig fantastisk, er, at hun er en fantastisk ven for Nini og altid støtter hende.

2 Ashlyn

Ashlyn er E. J.s fætter, men blod er det eneste, de to deler. Mens E. J. er uhøflig og egoistisk, Ashlyn er godhjertet og uselvisk. Hun får rollen som Ms. Darbus i musicalen og slår rollen helt ihjel.

Ikke kun er hun sindssygt talentfuld, men hun er en fantastisk ven for alle i produktionen. Hun er der for Nini, når E. J. er en fjols, sørger hun for, at Gina altid er inkluderet, hun bliver ven med Big Red, der føler sig ekstremt malplaceret, og hun sætter endda E. J. på sin plads, når han opfører sig som en fjols.

1 Big Red

Big Red er en undervurderet karakter, selvom han er den bedste af flokken. Big Red er Rickys bedste og eneste ven, der ender med produktionens tekniske hold, alt sammen fordi han ikke vil stoppe med at hænge ud med Ricky.

Big Red forstår ikke rigtig hele det med musikteater i starten, men han slutter sig alligevel til produktionen for at støtte Ricky og bruge tid sammen med ham. I løbet af serien vokser Big Red til sin egen og lærer at værdsætte kunsten.

Anbefalede: