10 tøj fra Spice Girls That Scream The 90's

Indholdsfortegnelse:

10 tøj fra Spice Girls That Scream The 90's
10 tøj fra Spice Girls That Scream The 90's
Anonim

Spice Girls var dronningebierne i 90'erne. Deres musik var på alle radiostationer, og deres ansigter var på hvert magasinforside. Hvert medlem af bandet havde deres egen identitet og stil, som var forbundet med deres dykkerfangruppe.

Spice Girls opfandt praktisk t alt platformsko og crop-toppe og var indbegrebet af GirlPower. Og selvom det er længe siden 90'erne, kan vi ikke lade være med at gå tilbage i tiden og se på deres ikoniske stil.

10 voluminøse pandehår og halvfærdige trøjer

I 80'erne var drillet pandehår og krøllet hår i højsædet, men i 90'erne handlede det om slankt hår med voluminøst pandehår. Sporty Spices pandehår er et fantastisk eksempel på 90'erne. Selv Poshs høje hestehale med lange pandehår støder op til Rachel Greens fra Friends.

Det var også meget stilfuldt at bære trøjer eller knapper, der var halvt ugjorte (som Sporty's). Noget fortæller os dog, at Victoria Beckhams modelinje holder sig væk fra 90'erne.

9 Button Downs og mønstrede bukser

Da hver Spice Girl havde deres eget individuelle look, gav det fans mulighed for at identificere sig med deres yndlingsmedlem. Hver for sig var de alle uafhængige, men sammen var de magiske.

Baby Spice og Scary Spice's button-downs ville blive tændt i brand i 2020, men i 90'erne var de både respektfulde og moderigtige. Mønstrede bukser som Posh Spice's var også alt tilbage i 90'erne. Hvorfor var skjorter det eneste, der måtte have mønstre alligevel?

8 tykke højdepunkter og lag

Nogle, tykke højdepunkter kan have spredt sig som en steppebrand i begyndelsen af 2000'erne (tak, Kelly Clarkson), men Ginger Spice startede trenden i 90'erne. Med blandinger af rød, blond og brun ville alle have deres hår som Ginger's.

Mere end det var det også populært at bære lag på det tidspunkt. At bære baggy bukser med den øverste knap løsnet, så du kunne se endnu et lag under buksen var alt. Det var som en dårligt gemt hemmelighed.

7 Bukser med snøre og grafiske t-shirts

Ginger Spice osede af seksualitet og fik alle til at ønske, de havde rødt hår. Babykrydderi osede derimod sårbarhed og sødme. Hun gav også alle lyst til at bære deres hår i pigtails for evigt.

Gingers latex-på-latex-look var, hvad 90'erne var lavet af. Alt passede, og snørebukserne var over alt på dette tidspunkt. For yngre fans, der stadig gerne ville ligne G-bedømte versioner af pigerne, valgte de grafiske t-shirts og navneskilte halskæder. Heldigvis voksede Spice Girls fra disse looks ifølge deres Instagrams.

6 matchende sæt og knæhøje støvler

Hvis nogen var nysgerrig efter, hvordan mode var i 90'erne, så kig ikke længere end Ginger Spices bukser på billedet til højre og Posh Spices sort-på-sort look til venstre. Det handlede om at matche sæt, farver og mønstre.

Alt arbejdede på en eller anden måde sammen, uanset hvor højt eller mærkeligt det måtte have været på det tidspunkt. Læder, dyreprint, fløjl - det hele virkede! Og det var bare Spice Girls; sangerinden Christina Aguilera bar den samme slags ting i 90'erne.

5 De. Sko

Platformsko var en stor ting i 90'erne, men da Spice Girls gjorde det stort, tog de ordet "platform" til et helt nyt niveau. Disse sko havde nemt en fem-tommer platform, som de var med næsten alt.

Mens Posh Spice holdt sig til sine ikoniske stroppehæle, elskede Scary Spice, Ginger Spice og Baby Spice at bære den slags platforme. Sporty Spice holdt sig til sine sædvanlige Nikes eller lignende. Andre popstjerner på det tidspunkt, som Britney Spears, kopierede platformslooket, men ingen var så høje som Spice Girls.

4 Satin, Khaki-bukser og slangeskind

chokerende nok var kakibukser på sit højeste i 90'erne. Det er den eneste grund til, at Sporty Spice besluttede sig for at bære dem til en begivenhed, som alle andre bar kjole-tøj til.

Med Posh og Ginger Spice begge iført satin mindede Scary Spice os om, at læder-på-læder- og slangeskindsmønstre var meget relevante. Mens de fleste af disse outfits er daterede, kan vi fuldstændig forestille os, at Victoria Beckham bærer noget, der ligner hende. outfit i dag.

3 Frynser og gennemsigtighed

De fem kvinder fra Spice Girls er alle vokset i modeverdenen siden de ikoniske 90'ere. Disse billeder alene er bevis på, at de kun kunne gå op herfra.

At se Scary Spice gå en tur med en flip-telefon er som at finde et fossil i ørkenen. Bortset fra elektronik er både Scary og Baby Spices gennemsigtige udseende i stil i 2020. Mel B's frynser sidder dog fast i 90'erne, hvor den burde være.

2 fiskenet og baggy-bukser

At se Ginger Spice i fiskenet mindede os om, at det var helt en ting at bære dem med denimshorts i 90'erne. Julia Roberts har måske båret dem med nederdele i Pretty Woman, men vores Spice Girls bar dem også med shorts.

At bære baggy bukser med en stram skjorte eller lang sweater gav også et meget velafbalanceret look. Med hensyn til frisurer blev store krøller som Scary's eller slanke og lige som Posh's båret på hver fan for at efterligne deres look.

1 Bucket Hats, Capris og platforme

Der er meget at tage til med dette gruppebillede. Sportys bøttehat, Scarys lange nederdel, Ginger's sneakers, Posh's hår og Babys capris… Det hele er så vidunderligt dateret.

Sweatere og valg af bukser siger meget om deres stylister på det tidspunkt, men det beviser, hvor meget individualitet der var i denne gruppe, som ikke kunne kopieres i en anden pigegruppe.

Anbefalede: