Hvad skete der med Matty fra MTV's 'Awkward'?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med Matty fra MTV's 'Awkward'?
Hvad skete der med Matty fra MTV's 'Awkward'?
Anonim

Awkward var tv-serier, der i vid udstrækning var centreret om Ashley Rickards' Jenna, der forsøgte at navigere på gymnasiet blandt drenge, popularitet og et rygtet selvmordsforsøg.

Og mens historien fokuserer på denne karakter, kunne seerne bestemt ikke lade være med at falde i svime over Jennas kærlighedsinteresse Matty McKibben.

Karakteren blev portrætteret af Beau Mirchoff, som kun havde optrådt professionelt i et par år på det tidspunkt. Efter at have spillet en hjerteknuser i fem sæsoner, har det dog bestemt efterladt et varigt indtryk på både fans og casting-agenter.

Som forventet har en stor del af rollebesætningen forfulgt andre roller, siden Awkward sluttede sit løb i 2016. Faktisk har Rickards lavet et par thrillere og tv-shows, inklusive den DC Comics-baserede serie The Flash.

Med hensyn til Mirchoff har skuespilleren haft meget travlt, siden Awkward sluttede. Faktisk er det endda muligt, at nyere arbejde allerede har overskygget hans tid på MTV-showet.

Following Awkward lavede Beau Mirchoff et par film

De fleste fans er måske ikke klar over, at Mirchoff lavede film, længe før han nogensinde fik sin Awkoff-rolle. Faktisk var en af hans første skuespillerkoncerter nogensinde en del i 2006-komedien Scary Movie 4. Han medvirkede senere i The Grudge 3, I Am Number 4, The Secret Lives of Dorks, Poker Night, See You in Valhalla og The Murder Pact. Og så efter at have arbejdet på MTV-serien i årevis, gav det mening for Mirchoff at ville vove sig ind i funktioner igen.

Kort efter Awkward fik skuespilleren en rolle i det romantiske drama All Summers End. Bortset fra dette blev Mirchoff castet i Flatliners-genindspilningen, hvor Keifer Sutherland gentager sin rolle fra den originale film fra 1990. Denne gang får mændene dog også selskab af Diego Luna, Nina Dobrev og Elliot Page.

Som det viser sig, havde Mirchoff kendt til filmen længe før han kom med i genindspilningen.

"Jeg så [originalen], da jeg var ret ung, så jeg så den sammen med min bror, da jeg var 7, og jeg kan huske, at den skræmte mig," fort alte skuespilleren til ET. "Og så så jeg det igen som forberedelse til at gøre det her, og det skræmte mig igen, for vi ved ikke, hvad der sker, når først lyset slukkes."

For at forberede sig på at portrættere en medicinstuderende vidste Mirchoff, at han skulle lave noget research på forhånd. "Jeg så meget af Grey's Anatomy. Jeg laver sjov," sagde skuespilleren til VULKAN. "Jeg kom i kontakt med en medicinstuderende ved UCLA og brugte tid sammen med ham."

Mirchoff sagde, at optagelsen af filmen var ret "nerverivende" på grund af alt det involverede talent. Ikke desto mindre var oplevelsen generelt "fantastisk". "Når du arbejder med virkelig fantastiske skuespillere, gør det det bare nemmere, så det er fantastisk," bemærkede han.

Mirchoff blev også senere genforenet med Awkward-medspilleren Brett Davern for komedien Party Boat."Hvor fedt er det, at bedste venner kommer til at tage en film sammen i en anden tilstand på en smuk sø? Det er utroligt," sagde Mirchoff om deres filmprojekt under et interview med Social.

“Vi har også god kemi, vi arbejder godt sammen, vi dissekerer scener sammen, og vi taler det samme sprog. Skuespillersprog…men vi taler også engelsk sammen."

Beau Mirchoff forfulgte flere tv-roller efter 'Awkward'

I betragtning af at Awkward var en stor succes, gav det bestemt mening for Mirchoff at udforske tv-landskabet igen. Først fik skuespilleren en gæsterolle i det romantiske drama The Fosters. I serien blev Mirchoff introduceret som Eliza Hunters (Abigail Cowen) bror, Jamie.

Han ville også fortsætte med at gentage karakteren i spinoff'en Good Trouble. Først kom skuespilleren som gæstestjerne. Forud for seriens tredje sæson blev Mirchoff imidlertid forfremmet til en regulær serie.

Udover The Fosters-universet medvirkede Mirchoff i den kortvarige serie Now Apocalypse med Avan Jogia og Kelli Berglund. Komedien forfølger både kærlighed, sex og berømmelse med lige stor lidenskab, og det er netop derfor, skuespilleren fandt den ret "skrædende."

“En gang om året finder du et manuskript som dette. Så jeg var klar til det, og de sagde: 'Sørg for, at du læser disse ti episoder, før du accepterer, for det er ret risikabelt og derude,' sagde han til AOL. "Jeg tænkte: 'Åh, kom nu'. Så begyndte jeg at læse, og jeg rødmede, og jeg vidste ikke, om jeg ville gøre det. Jeg tænkte: 'Dette er skræmmende.'"

Ikke længe efter sluttede Mirchoff sig til rollebesætningen i Netflix-serien Narcos: Mexico i løbet af dens tredje sæson. På showet spillede skuespilleren DEA-agenten Steve Sheridan. Han blev kun med i fem afsnit.

Beyond Good Trouble lader det ikke til, at Mirchoff har andre projekter på vej. I betragtning af, at serien dog blev fornyet for en fjerde sæson, ser det ud til, at skuespilleren vil være med i nogen tid.

Anbefalede: