This Moon Knight Easter Egg kunne have drillet en ikonisk helt

Indholdsfortegnelse:

This Moon Knight Easter Egg kunne have drillet en ikonisk helt
This Moon Knight Easter Egg kunne have drillet en ikonisk helt
Anonim

MCU'ens fjerde fase har fået en varm start, og den tager franchisen i en fed retning. Det er tydeligt, at Kevin Feige og Co. ønsker at blande tingene sammen, og fase fire-tilbud har været unikke fra hinanden.

Moon Knight er lige begyndt at varme op, og det er absolut værd at se på. Indtil videre har serien været en spændingstur, og forskningen udført af Oscar Isaac har givet pote. Vi er kun et afsnit i gang, og fans er klar til det næste.

Der er masser af påskeæg i MCU'en, og nogle ørneøjede fans opdagede et, der måske driller en ny MCU-helt. Lad os tage et kig og se beviserne!

2022 er et stort år for MCU

MCU går ind i sit 14. eksistensår og pløjer sig ind i en ny æra for publikum. The Infinity Saga blev pakket for et par år siden, og fase fire er officielt i gang. 2021 var et enormt år for franchisen, og 2022 er klar til at tage tingene i en endnu mærkeligere retning.

Baseret på forhåndsvisninger af nogle kommende projekter, er det blevet helt klart, at MCU er klar til at udløse en byge af projekter, der henvender sig til forskellige målgrupper. Doctor Strange in the Multiverse of Madness ligner en gyser-ekstravaganza, Ms. Marvel ligner en sjov teenagekomedie, og kommende titler som Werewolf by Night kan øge brutaliteten på en spektakulær måde.

Det er stadig at se, hvordan det hele vil forløbe, men Marvel har vist en forkærlighed for at trives, uanset i hvilken retning de tager tingene. Mærkets arv er allerede etableret, og Kevin Feiges arbejde har lagt et urokkeligt fundament, som der fortsat vil blive bygget på under denne massive 2022-kampagne.

For at sparke det hele i gang bliver Marvel-fans behandlet med en frisk serie, der ikke trækker noget.

'Moon Knight' droppede et påskeæg

Marts markerede starten på Moon Knight, MCU's første tilbud i 2022. Serien fik en utrolig start med sin første episode ved ikke kun at drille, hvad der kommer, men ved også at kaste lys over dissociativ identitetsforstyrrelse.

Oscar Isaac, der spiller den titulære helt, åbnede op om den forskning, der gik ud på at bringe den komplekse karakter til live.

"Og jeg fandt ud af, at jo mere jeg forskede i dissociativ identitetsforstyrrelse, jo mere så jeg, at det faktiske sprog, der bruges, er meget drømmeagtigt og symbolsk … der tales om organiseringsprincipper; nogle gange er de et slot eller en labyrint, hekse, mørke skyer, kræfter, så allerede sproget, der bruges til at beskrive følelsen af den indre kamp, er ret mytologisk. Jeg fandt ud af, at hvis vi kunne gå ind i det og forbinde alt, hvad der sker på en symbolsk måde, med den indre kamp, ville vi lykkes, " han sagde.

Hidtil ser det ud til, at kritikere og publikum elsker, hvad showet laver. Den har enestående karakterer hos Rotten Tomatoes, som kan skifte, efterhånden som serien fortsætter på sin vej mod sin finale.

I løbet af det første afsnit opdagede nogle fans hurtigt et påskeæg, der potentielt driller en stor helt, der slutter sig til MCU-rækken.

A Possible Namor Tease

Så, hvem er den store helt, som Moon Knight måske lige har drillet? Langt om længe ser det ud til, at Namor the Submariner måske har en tilstedeværelse i MCU'en.

Ifølge ScreenRant, "Tidligt i Moon Knight episode 1 bliver Steven Grant vist, når han forlader sin lejlighed, mens han går på arbejde. Han ser hurtigt den bus, han skal køre forbi, og begynder at løbe ned ad gaden at fange køretøjet. Det er i dette øjeblik, at en butik ved navn Atlantis kan ses i Moon Knight episode 1. Mens London har en forretning kendt som The Atlantis Bookshop, er logoet ikke et match med det, der er inkluderet i MCU-serien. Dette indikerer, at det mystiske Atlantis-skilt blev sat der af Marvel Studios, hvilket uundgåeligt ville trække øjnene mod Namor."

Namor har været på Marvel Comics sider i årtier, og der har været diskussioner om at bringe ham ind i franchisen i årevis. Inkluderingen af boghandlen i Moon Knight kunne bare have været for sjov, men Marvel er kendt for påskeæg, som har fans, der spekulerer i, at Namor er på vej.

Hvis Namor kommer, så skal MCU-fans gøre deres dykkerudstyr klar til at tage ud på et undervandseventyr. I mellemtiden bør fans være sikre på at holde sig opdateret med Moon Knight og resten af de kommende MCU-projekter.

Anbefalede: