Hvilket 'Hype House'-rollemedlem har den største TikTok-følgelse?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket 'Hype House'-rollemedlem har den største TikTok-følgelse?
Hvilket 'Hype House'-rollemedlem har den største TikTok-følgelse?
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at TikTok i øjeblikket er den mest populære sociale medie-app, så det er bestemt ikke overraskende, at dem, der gør det stort på platformen, hurtigt bliver celebs. I 2022 havde reality-tv-showet Hype House premiere på Netflix, og for dem, der ikke ved det, var det centreret omkring Hype House - et kollektiv af teenage-TikTokers baseret i Los Angeles, Californien.

Mens showet forstyrrede nogle Netflix-seere, er der ingen tvivl om, at Chase Hudson, Nikita Dragun og co. er velhavende og berømte unge mennesker. I dag tager vi et kig på, hvilket rollebesætningsmedlem der i øjeblikket har flest følgere på den populære platform for videodeling på sociale medier!

9 Mia Hayward har over 3,7 millioner følgere på TikTok

Kicking listen off er Mia Hayward, som blev født den 28. juli 2000, og i øjeblikket er 21 år gammel. I øjeblikket har Hayward over 3,7 millioner følgere på TikTok, hvor hun ofte deler videoer med sin kæreste Thomas Petrou, som hun startede med i 2020. Udover TikTok er Mia Hayward også populær på Instagram, hvor hun har over 1,1 millioner følgere.

8 Thomas Petrou har over 8,1 millioner følgere på TikTok

Apropos Mia Hayward - den næste på listen er hendes kæreste Thomas Petrou. Petrou blev født den 2. september 1998, og han er i øjeblikket 23 år gammel. Han er grundlæggeren af The Hype House.

I øjeblikket har han over 8,1 millioner følgere på TikTok, og han er også populær på Instagram, hvor han har over 2,1 millioner følgere. De, der så Hype House på Netflix, ved, at Thomas Petrou er den, der har ansvaret for kollektivet.

7 Jack Wright har over 10,3 millioner følgere på TikTok

Næste på listen er Jack Wright, der blev født den 29. marts 2003 og i øjeblikket er 18 år gammel. Wright blev berømt på TikTok, hvor han i øjeblikket har over 10,3 millioner loyale følgere. Udover dette har TikTok-stjernen også profiler på andre platforme såsom YouTube og Instagram - men hans følger er ikke så stor på dem. I øjeblikket har han 1,5 millioner følgere på Instagram.

6 Vinnie Hacker har over 13,5 millioner følgere på TikTok

Lad os gå videre til Vinnie Hacker, som i øjeblikket har over 13,5 millioner følgere på TikTok. Hacker blev født den 14. juli 2002, hvilket betyder, at han er 19 år gammel. Ligesom de andre Hype House-medlemmer poster Vinnie Hacker dagligt på sin TikTok-konto, og han er også meget aktiv på sin Instagram-profil, hvor han har over 5,4 millioner følgere.

5 Kouvr Annon har over 13,6 millioner følgere på TikTok

Kouvr Annon, der har over 13,6 millioner følgere på TikTok, er den næste. Annon blev født den 31. maj 2000, og hun er i øjeblikket 21 år gammel.

Hun flyttede ind i Hype House med sin kæreste og TikToker-kollega Alex Warren, som ofte optræder på hendes profil. Udover TikTok er Kouvr Annon også populær på Instagram, hvor hun har over 2,2 millioner følgere.

4 Nikita Dragun har over 14,3 millioner følgere på TikTok

Næste på listen er Nikita Dragun, som blev berømmelse på YouTube. Dragun blev født den 31. januar 1996, og hun er i øjeblikket 26 år gammel. I øjeblikket har Nikita Dragun over 14,3 millioner følgere på TikTok, hvor hun ofte viser sit mode- og makeup-look frem. Udover TikTok og YouTube er Dragun også populær på Instagram, hvor hun har over 9,1 millioner følgere.

3 Alex Warren har over 14,9 millioner følgere på TikTok

Alex Warren, der har over 14,9 millioner følgere, åbner op for top tre på dagens liste. Som tidligere nævnt, dater Alex Warren Kouvr Annon, hvorfor hun ofte optræder i hans videoer. Alex Warren blev født den 18. september 2000, og han er i øjeblikket 21 år gammel. På showet åbnede Warren op om sin vanskelige barndom og sin hjemløshed som teenager. Han er ikke så populær på Instagram, som han er på TikTik – han har kun lidt over 2 millioner følgere på den platform.

2 Larray har over 25,5 millioner følgere på TikTok

Den andenplads på dagens liste er Larray med over 25,5 millioner følgere på TikTok. Den sociale mediestjerne blev født den 22. juli 1998, og han er i øjeblikket 23 år gammel. Før han fik berømmelse med Hype House, var Larray populær på YouTube, hvor han nu har over 8,5 millioner følgere. Stjernen er selvfølgelig heller ikke fremmed for Instagram, hvor han har en følgerskare på 6,6 millioner.

1 Chase Hudson har over 32,4 millioner følgere på TikTok

Til sidst er Chase Hudson, bedre kendt som Lil Huddy, ved at afslutte listen på førstepladsen. Hudson blev født den 15. maj 2002, og han er i øjeblikket 19 år gammel. Lil Huddy har over 32,4 millioner følgere på TikTok, hvilket helt sikkert gør ham til det mest fulgte Hype House-medlem. Takket være den populære sociale medieplatform var Hudson endda i stand til at kickstarte sin karriere som musiker. I øjeblikket har stjernen også imponerende 12 millioner følgere på Instagram.

Anbefalede: