The Cast Of 'Uncharted,' Rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of 'Uncharted,' Rangeret af Net Worth
The Cast Of 'Uncharted,' Rangeret af Net Worth
Anonim

Uncharted kommer i biografen den 18. februar, og fans er spændte på at se Tom Holland på det store lærred igen, bortset fra denne gang, at han ikke er i sit Spidey-dragt. Filmen får premiere på Netflix på et senere tidspunkt.

Uncharted handler om "Nathan Drake og hans kloge partner Victor 'Sully' Sullivan, der begiver sig ud på en farlig søgen efter at finde den største skat, der aldrig er fundet, mens de også sporer spor, der kan føre til Nates for længst forsvundne bror," ifølge Google. Filmen er instrueret og executive produceret af Venoms Ruben Fleischer, og filmen vil helt sikkert blive et billethit. Uncharted er en af de film, der er baseret på et videospil, så forhåbentlig bliver spillere ikke alt for skuffede.

Uncharteds rollebesætning er propfyldt med skuespillere, store som små. Selvom Holland er hovedstjernen, er han ikke det eneste store navn i filmen. Her er rollebesætningen i Uncharted, rangeret efter nettoværdi.

8 Rudy Pankow - $500.000 til $1 Million

Rudy Pankow blev først bekræftet i filmen efter at have optrådt i traileren i et splitsekund. Han spiller Nathan Drakes bror, Sam. Derudover skrev han om rollen på Instagram. Pankow er bedst kendt for at spille JJ Maybank i Netflix originale show, Outer Banks. Han skal også medvirke i to andre kommende film, som begge er i post-produktion. Med hans skuespillerkarriere lige ved at tage fart, anslås Pankows nettoformue at være mellem $500.000 og $1 million ifølge Pop Buzz.

7 Patricia Meeden - omkring $1 til $5 millioner

Patricia Meedens nettoværdi er ikke bekræftet. Mange websteder anslår, at det er mellem $1 til $5 millioner, hvilket er et stort spring. Meeden spiller en karakter kaldet Spanish Woman i filmen. Den tyske skuespillerinde og sangerinde har medvirket i adskillige musicals og teaterroller. Hun har også optrådt i adskillige tv- og filmroller, herunder It's Your Turn, Honey!, Wilsberg, Uncharted og mere.

6 Sophia Taylor Ali - Omkring $1,5 millioner

Sophia Taylor Ali spiller Chloe Frazer, der i spillet optræder som tritagonisten, en skattejæger og tyv til leje. Ali er bedst kendt for sine optrædener i MTV-serien, Faking It, Grey's Anatomy og The Wilds. Hendes nettoformue er anslået til at være 1,5 millioner USD, hvor de fleste websteder har en nettoværdi på mellem 1 og 5 millioner USD.

5 Tati Gabrielle - $1,5 millioner

Tati Gabrielles nettoformue anslås at være omkring 1,5 millioner dollars, hvor hun tjener 21.000 til 215.000 dollars om året på skuespil, voice-over-arbejde og at være brandambassadør. Gabrielle har medvirket i The 100, Chilling Adventures of Sabrina, You and The Owl House. I Uncharted spiller hun Braddock, en lejesoldat, der arbejder med Moncada (skurken), mod Nate og Sully.

4 Sarah Petrick - omkring $2 millioner

Sarah Petrick vil spille en karakter kaldet "ung kvinde" i Uncharted. Hun blev født i 1994 i Tyskland. Petrick har medvirket i kortfilm, musical og film, især i Tyskland og Barcelona. Hendes nettoværdi er beregnet til at være mellem $1,5 til $2 millioner. Hun begyndte at spille skuespil i en alder af 14. Petrick er i øjeblikket ved at optage filmen The Internationalist, som skal udkomme i slutningen af dette år.

3 Tom Holland - $18 millioner

Nu kommer vi til filmens tre store stjerner. Tom Holland spiller hovedpersonen, Nathan Drake, som forsøger at finde skatte, mens han også leder efter sin bror. Hans nuværende nettoværdi er $18 millioner, ifølge Celebrity Net Worth. Selvom Holland er bedst kendt for sin rolle som Spider-Man, har han bevist, at han er en fantastisk skuespiller i andre roller som Cherry, Chaos Walking, The Devil All The Time, Onward og mere.

2 Antonio Banderas - $50 millioner

Antonio Banderas spiller skurken og hensynsløse skattejæger, Santiago Moncada i Uncharted, som af alle er kendt som Moncada. Ifølge Celebrity Net Worth anslås han at være 50 millioner dollars værd. Banderas har medvirket i mange film og tv-serier, herunder Spy Kids-serien, Shrek-serien, Philadelphia, Zorro og mange andre roller, inklusive amerikanske og spanske. Han har også tjent sine penge gennem instruktion, teaterskuespil og produktion. Banderas skal også medvirke i et par kommende film.

1 Mark Wahlberg - $350 millioner

Ifølge Celebrity Net Worth er Mark Wahlbergs nettoværdi 350 millioner dollars. I Uncharted spiller Wahlberg Victor "Sully" Sullivan, en af deuteragonisterne i filmen og er skattejæger, lykkesøger og forretningsmand, samt en ven og mentor for Nathan Drake. Wahlberg tjener sin nettoværdi gennem skuespil, rap, produktion og brand-aftaler. Han plejede at være kendt som Marky Mark og havde engang en rappekarriere. Nu holder han sig mest til skuespil. Du ville have set ham i Daddy's Home og dens efterfølger, Planet of the Apes, The Other Guys, Ted, Transformers og mere.

Anbefalede: