Sharna Burgess og Brian Austin Green og andre kærlighedsmatches fra 'DWTS

Indholdsfortegnelse:

Sharna Burgess og Brian Austin Green og andre kærlighedsmatches fra 'DWTS
Sharna Burgess og Brian Austin Green og andre kærlighedsmatches fra 'DWTS
Anonim

Selvom kærlighed ikke er genstand for Dancing With The Stars, har mange mennesker helt sikkert fundet den i showet. Ligesom Big Brother eller So You Think You Can Dance, bliver visse deltagere i programmet forelskede på DWTS og har haft varige forhold. Hvorimod The Bachlor/ette handler om at finde kærligheden, og nogle af disse forhold varer ikke længere end showet.

Uanset om kærligheden er mellem to professionelle dansere eller en pro og deltagerne, har de fleste forhold varet til ægteskab og børn. Nogle af dem er dog også gået fra hinanden.

Senest dansede Sharna Burgess og Brian Austin Green sammen, men for at være ærlig var de sammen, før de dansede på deres sæson. Dans er intimt, og at bruge så meget tid sammen med nogen kan gøre dig tættere og endda blive forelsket. Her er DWTS-par, der fandt kærligheden på dansegulvet.

9 Sharna Burgess og Brian Austin Green

Sharna Burgess og Brian Austin Green datede allerede, da de konkurrerede i sæson 30 sammen, men de er for søde til ikke at inkludere dem. Parret begyndte at date i 2020, ikke kort efter Green bekræftede sin splittelse fra Megan Fox. Parret vandt ikke sæsonen, men de vandt hjerterne på alle, der så på. Deres forhold så ud til at vokse sig stærkere, fordi parret nu venter et barn sammen. Dette bliver Burgess' første baby og Greens femte, men først med Burgess.

8 Kym Johnson og Robert Herjavec

Dette er parret, som ingen så komme! Kym Johnson og Robert Herjavec konkurrerede sammen i sæson 20. De vandt ikke, og de kom heller ikke i finalen på deres sæson, men de kom derfra med noget endnu bedre - en evig kærlighed. Efter mindre end et års kæresteri blev de forlovet i februar 2016 og bundede så sammen i juli 2016. Hun har siden skiftet navn. Kym hilste deres tvillinger velkommen i 2018 - det første og andet barn til hende, men det fjerde og femte til Herjavec.

7 Julianne Hough og Chuck Wicks

Julianne Hough og Chuck Wicks var et af de par, der ikke holdt. De blev parret sammen i sæson 8, men havde mødt hinanden før det, mens de var på turné med Brad Paisley i 2008. Da parret optrådte på DWTS, havde de allerede været kærester i et år. Hough og Wicks gik desværre fra hinanden i november 2009, efter at de indså, at de bare ikke var kompatible.

6 Emma Slater og Sasha Farber

Emma Slater og Sasha Farber er to professionelle dansere, der stadig danser i showet. De datede fra 2011 til 2014 og slog op for et stykke tid, men bekræftede så på Instagram, at de var sammen igen i 2015. I oktober 2016 friede Farber til Slater på en live-udsendelse af showet, og hun sagde ja. I marts 2018 slog parret sammen med mange DWTS-professionelle, der tjente brudepiger og forlovere. De har ingen børn sammen.

5 Derek Hough og Hayley Erbert

Derek Hough forelskede sig i Hayley Erbert i sommeren 2015, da hun blev danser på hans og hans søsters MOVE Live On Tour. Et år senere blev Erbert trupdanser på DWTS. Hough havde allerede været proff i mange sæsoner. På trods af at have været sammen i syv år, har parret endnu ikke bundet hinanden. De flyttede dog sammen, efter at Houghs hus endelig stod færdigt, og de har yndige katte og hunde, som de opdrætter sammen. At dømme efter deres saftige Instagram-opslag og Erbert, der sluttede sig til ham på hans ophold i Las Vegas, ser de stadig ud til at være vanvittigt forelskede og har ikke travlt med at gå ned ad gangen.

4 Maks Chmerkovskiy og Peta Murgatroyd

Maks Chmerkovskiy og Peta Murgatroyd mødtes første gang i 2009 på Broadway, men de indledte ikke et romantisk forhold, før de mødtes igen på DWTS i 2012. Mens han var på turné, friede Chmerkovskiy til Murgatroyd, og hun sagde følelsesmæssigt ja. Parret giftede sig to år senere i 2017. De bød velkommen til en lille dreng ved navn Shai, i januar 2017, kun måneder tilbage fra deres bryllup. De er stadig sammen i dag, men de er ikke på Dancing with the Stars længere.

3 Val Chmerkovskiy og Jenna Johnson

Chmerkovskiy-brødrene ramte jackpotten, da det kom til at finde kærligheden på DWTS. Val Chmerkovskiy, Maks' yngre bror, krydsede først veje med Jenna Johnson i 2014, da hun blev et trupmedlem i showet, og han var en professionel. De startede som venner, men begyndte snart at date i 2015. Parret gik fra hinanden for en stund, men blev til sidst forsonet. Chmerkovskiy friede til So You Think You Can Dance-alunen i 2018 på en rejse til Italien. Parret giftede sig i 2019 og er stadig sammen i dag. De har ikke børn endnu, men vil gerne have nogle.

2 Artem Chigvintsev Og Nikki Bella

Artem Chigvintsev og Nikki Bella mødtes første gang, da de blev partnere sammen i sæson 25 af Dancing with the Stars. De blev Instagram-officielle efter at have bekræftet deres forhold i en episode af Total Bellas i 2019. Parret blev forlovet hurtigt efter, i november 2019, men annoncerede det først i januar. De bød velkommen til en søn sammen ved navn Matteo i juli 2020. Bella og Chigvintsev har ønsket at blive gift i et stykke tid nu, men pandemien har forsinket det.

1 Alan Bersten og Alexis Ren

Nogle gange varer kærligheden ikke. Alan Bersten og Alexis Ren blev partnere sammen i sæson 27 af Dancing with the Stars, og de blev hurtigt forelskede. De to delte endda et kys i en pakke i luften en uge, efter at kemien mellem dem blev bemærket af fans. Parret kom til finalen i showet, men vandt ikke. Modellen og den professionelle dansers forhold varede dog ikke længe og sluttede i december 2018.

Anbefalede: