Emma Stone er mere end en Oscar-vinder: Alle hendes største priser og nomineringer

Indholdsfortegnelse:

Emma Stone er mere end en Oscar-vinder: Alle hendes største priser og nomineringer
Emma Stone er mere end en Oscar-vinder: Alle hendes største priser og nomineringer
Anonim

Der er ingen tvivl om, at Emma Stone er en af de mest talentfulde skuespillerinder i sin generation. Siden sit gennembrud i branchen i 2000'erne har hun medvirket i adskillige berømte film - og i dag er hun endda kendt som en Oscar-vinder.

Med en nettoværdi på $30 millioner og adskillige fantastiske roller (hvoraf nogle ikke kan lide at se igen), er Emma Stone et af de navne, de fleste har hørt om (selvom nogle fans tror, at hun ikke er det så berømt som hun kunne være). I dag tager vi et kig på de mest prestigefyldte priser, som den 33-årige er blevet nomineret til - og har taget hjem!

6 Emma Stone blev nomineret til tre Oscar-priser - og hun vandt en

Lad os starte med alle de gange, hvor skuespillerinden blev nomineret til en Oscar. I 2015 blev Emma Stone nomineret til en pris i kategorien Bedste kvindelige birolle for sin skildring af Sam Thomson i det sorte komedie-drama Birdman. I 2017 vandt hun i kategorien Bedste kvindelige hovedrolle for sin portrættering af Mia Dolan i musicalen La La Land, og i 2019 blev hun endnu en gang nomineret i kategorien Bedste kvindelige birolle for sin portrættering af Abigail i periodekomedien The Favorite.

5 Emma Stone blev nomineret til seks Golden Globe-priser - og hun vandt en

Emma Stone er blevet nomineret til seks Golden Globe Awards indtil videre. I 2011 blev hun nomineret i kategorien Bedste skuespillerinde i en film – musical eller komedie for sin skildring af Olive Penderghast i teen-rom-com Easy A. I 2015 blev hun nomineret i kategorien Bedste kvindelige birolle – film for sin rolle i Birdman og i 2017 vandt hun i kategorien Bedste skuespillerinde i en film – musical eller komedie for sin rolle i La La Land.

I 2018 blev Emma Stone igen nomineret i samme kategori, denne gang for sin skildring af Billie Jean King i den biografiske sportsfilm Battle of the Sexes. I 2019 blev hun nomineret i kategorien Bedste kvindelige birolle – film for sin rolle i The Favorite, og senest blev hun nomineret i kategorien Bedste skuespillerinde i en film – musical eller komedie for sin skildring af titelkarakteren i Cruella.

4 Emma Stone blev nomineret til fire British Academy Film Awards - og hun vandt en

I løbet af sin karriere er Emma Stone blevet nomineret til fire British Academy Film Awards. I 2011 blev hun nomineret i kategorien BAFTA Rising Star Award. I 2015 blev Stone nomineret i kategorien Bedste skuespillerinde i en birolle for sin rolle i Birdman, og i 2017 vandt hun i kategorien Bedste skuespillerinde i en hovedrolle for sin rolle i La La Land. I 2019 blev Emma Stone endnu en gang nomineret - denne gang i kategorien Bedste skuespillerinde i en birolle for sin rolle i Favoritten.

3 Emma Stone blev nomineret til 11 MTV Movie Awards - og hun vandt to

Næste på listen er MTV Movie & TV Awards. I 2011 blev Emma Stone nomineret i kategorierne Bedste kvindelige præstation og Bedste linje fra en film - og hun vandt i kategorien Bedste komiske præstation for sit arbejde på Easy A. I 2012 blev hun nomineret i kategorierne Bedste kvindelige præstation og Bedste kys for sin rolle som Hannah Weaver i rom-com Crazy, Stupid, Love. Samme år blev hun også nomineret i kategorien Bedste On-Screen Duo for sin skildring af Eugenia "Skeeter" Phelan i periodedramaet The Help.

I 2012 vandt hun også Trailblazer Award. I 2015 blev hun nomineret i kategorien Bedste kys for at spille hovedrollen som Gwen Stacy i superheltefilmen The Amazing Spider-Man 2, og samme år blev hun også nomineret i kategorien Bedste kvindelige præstation for sin rolle i Birdman. I 2017 blev hun nomineret i kategorierne Bedste kys og Bedste musikalske øjeblik for sit arbejde på La La Land.

2 Emma Stone blev nomineret til ni People's Choice Awards - og hun vandt en

Lad os gå videre til People's Choice Awards. I 2012 vandt skuespillerinden i kategorien favoritfilmskuespillerinde for sin rolle i The Help. I 2013 blev hun nomineret i tre kategorier for sit arbejde på The Amazing Spider-Man - Favorite Movie Actress, Favorite Face of Heroism og Favorite On-Screen Chemistry. I 2014 blev hun nomineret i kategorien Favorite Dramatic Movie Actress for sin skildring af Grace Faraday i actionthrilleren Gangster Squad.

I 2015 blev hun igen nomineret i kategorien Favorite Dramatic Movie Actress, denne gang for sin rolle i Birdman. Samme år blev hun også nomineret i kategorierne favoritfilmskuespillerinde og favoritfilmduo for sit arbejde på The Amazing Spider-Man 2. Endelig blev Emma Stone i 2021 nomineret i kategorien The Drama Movie Star of 2021 for Cruella.

1 Emma Stone blev nomineret til seks Screen Actors Guild Awards - og hun vandt tre

Til sidst afslutter vi listen med Screen Actors Guild Awards. I 2012 vandt Emma Stone i kategorien Outstanding Cast in a Motion Picture for sin rolle i The Help. I 2015 blev hun nomineret i kategorien Outstanding Actress in a Supporting Role, og hun vandt i kategorien Outstanding Cast in a Motion Picture for sit arbejde på Birdman.

I 2017 vandt Stone i kategorien Outstanding Actress in a Leading Role for sin rolle i La La Land. Endelig blev hun i 2019 nomineret i kategorien Fremragende skuespillerinde i en birolle for sin rolle i Favoritten og i kategorien Fremragende skuespillerinde i en tv-film eller miniserie for sin skildring af Annie Landsberg i miniserien Maniac.

Anbefalede: