Timothee Chalamet fik disse utrolige priser og nomineringer inden sin 25-års fødselsdag

Indholdsfortegnelse:

Timothee Chalamet fik disse utrolige priser og nomineringer inden sin 25-års fødselsdag
Timothee Chalamet fik disse utrolige priser og nomineringer inden sin 25-års fødselsdag
Anonim

Skuespiller Timothée Chalamet opnåede international berømmelse efter at have spillet hovedrollen i det romantiske drama i 2017, Call Me by Your Name – og lige siden har han været et af de hotteste unge navne i branchen. Chalamet begyndte at optræde lige efter gymnasiet, og han var endda en gang i gang med at spille Spider-Man.

I dag tager vi et kig på nogle af de største priser, skuespilleren blev nomineret til, og som han vandt - alle før hans femogtyvende fødselsdag. Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at Timothée Chalamet vil fortsætte med at imponere alle med sit skuespil, så der kommer sikkert flere priser!

8 Timothée Chalamet blev nomineret til én Oscar

Vi sparker listen i gang med, at Timothée Chalamet er blevet nomineret til en Oscar - og bliver den yngste nominerede for bedste mandlige hovedrolle i næsten 80 år. Timothée Chalamet blev nomineret i 2018 i kategorien Bedste mandlige hovedrolle for sin portrættering af Elio Perlman i det voksende romantiske drama Call Me by Your Name - som også markerede hans internationale gennembrud.

7 Timothée Chalamet blev nomineret til to Golden Globe-priser

Næste på listen er Golden Globes. I 2018 blev Timothée Chalamet nomineret i kategorien Bedste skuespiller i en film – drama for sin rolle i Call Me by Your Name.

Et år senere blev han nomineret i kategorien Bedste mandlige birolle – film, denne gang for hans portrættering af Nicolas "Nic" Sheff i den biografiske dramafilm Beautiful Boy.

6 Timothée Chalamet blev nomineret til Five Critics' Choice Movie Awards

Lad os gå videre til Critics' Choice Movie Awards. I 2018 blev Timothée Chalamet nomineret i kategorien Bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i Call Me by Your Name, samt i kategorien Bedste rollebesætning for at spille Kyle Scheible i det voksende komedie-drama Lady Bird. I 2019 blev Chalamet nomineret i kategorien Bedste mandlige birolle for sin rolle i Beautiful Boy.

I 2020 blev skuespilleren endnu en gang nomineret i kategorien Bedste rollebesætning, denne gang for hans portrættering af Theodore "Laurie" Laurence i dramafilmen Little Women, der bliver voksen. Han blev nomineret igen i 2021, lige før sin seksogtyvende fødselsdag, i kategorien Bedste rollebesætning for at spille Yule i den apokalyptiske sorte komedie Don't Look Up. Vinderne af denne pris vil blive annonceret i marts 2022.

5 Timothée Chalamet blev nomineret til Five Screen Actors Guild Awards

Timothee Chalamet blev også nomineret til en del Screen Actors Guild Awards. I 2013 blev han nomineret i kategorien Outstanding Performance by an Ensemble Cast in a Drama Series for at spille Finn Walden i spionage-thriller-showet Homeland. I 2018 blev han nomineret i kategorien Outstanding Performance af en mandlig skuespiller i en hovedrolle i en film for sin rolle i Call Me by Your Name, samt i kategorien Outstanding Performance by an Ensemble Cast in a Motion Picture for hans rolle i Lady Bird.

I 2019 blev Timothée Chalamet nomineret i kategorien fremragende præstation af en mandlig skuespiller i en birolle i en film for sin rolle i Beautiful Boy.

I øjeblikket, i en alder af 26, er han igen i opløbet i kategorien Outstanding Performance by an Ensemble Cast in a Motion Picture for sin rolle i Don't Look Up.

4 Timothée Chalamet blev nomineret til tre British Academy Film Awards

Næste på listen er British Academy Film Awards. I 2018 blev skuespilleren nomineret i kategorien BAFTA Rising Star Award, samt kategorien Bedste skuespiller i en hovedrolle for sin rolle i Call Me by Your Name.

I 2019 blev Timothée Chalamet nomineret i kategorien Bedste skuespiller i en birolle for sin rolle i Beautiful Boy.

3 Timothée Chalamet blev nomineret til én MTV Movie & TV Award

Lad os gå videre til MTV Movie & TV Awards. I 2018 blev Timothée Chalamet nomineret i kategorien Bedste præstation i en film for sit arbejde i Call Me by Your Name, men han tog ikke prisen med hjem, da den gik til Chadwick Boseman for hans arbejde i superheltefilmen Black Panther.

2 Timothée Chalamet vandt One London Film Critics' Circle Award

Timothee Chalamet er heller ikke fremmed for London Film Critics' Circle. I 2018 vandt skuespilleren prisen hjem i kategorien Årets skuespiller for sin rolle i Call Me by Your Name – filmen de fleste af hans nomineringer er for.

1 Timothée Chalamet blev nomineret til fire International Cinephile Society Awards - og han vandt en

Til sidst afslutter vi listen med International Cinephile Society Awards. I 2018 tog Timothée Chalamet prisen hjem i kategorien Bedste skuespiller for sin rolle i Call Me by Your Name, og samme år blev han nomineret i kategorien Bedste Ensemble for både Call Me by Your Name og Lady Bird. I 2020 blev skuespilleren igen nomineret i kategorien Bedste ensemble, denne gang for sit arbejde i Little Women.

Anbefalede: