Hvem var Zoë Kravitz før hun blev Catwoman?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Zoë Kravitz før hun blev Catwoman?
Hvem var Zoë Kravitz før hun blev Catwoman?
Anonim

De sidste par uger har været ret turbulente for Zoë Kravitz, da hendes karriere så endnu et højdepunkt for hendes portrættering af Catwoman i Matt Reeves' The Batman. Med Robert Pattinson i hovedrollen som Gotham Citys nummer et superhelt, der stopper kriminalitet, stjal Zoës præstation showet. Siden da er filmen blevet et af årets mest indbringende box office-hits og har samlet over $677 millioner i brutto på verdensplan fra sit budget på $185-200 millioner.

Samtidig har hun også sat sit navn på vasketøjslisten over aflyste kunstnere for sine kommentarer til den nylige lussing-hændelse, der involverede Will Smith og komikeren Chris Rock ved Oscar-uddelingen i 2022. Mange anklagede hende for "rovdrift" for hendes tidligere kommentarer til Jaden Smith. Når det er sagt, for at opsummere, er her, hvordan hendes liv så ud, før hun blev Catwoman.

6 Zoë Kravitz Rose To Fame In 2011

Zoë Kravitz voksede op i en kunstnerisk familie, især som datter af den legendariske sanger Lenny Kravitz og den Primetime Emmy-nominerede skuespillerinde Lisa Bonet. Det tog hende et stykke tid at tilpasse sig Hollywoods arbejdstempo, men i 2011 fik skuespillerinden endelig sit gennembrud takket være sin portrættering af Angel Salvadore, en mutant med guldsmedevinger laset på hendes krop, i X-Men: First Class. Hun endte med at samle en Breakout Actress-nominering ved Teen Choice Awards 2011, hvilket var starten på noget særligt.

"Det eneste er, at det gør ondt efter et stykke tid, fordi det anstrenger dig ret meget. Men det er virkelig sjovt, og du zoomer rundt i rummet. Det er det tætteste, jeg nogensinde kommer på at flyve, så det er ret fedt," huskede hun sin tid på at filme filmen i et interview med IGN.

5 Zoë Kravitz' portræt af Bonnie Carlson

Efter en række succesfulde opgør med billetkontorhits, herunder Divergent og dets efterfølgere, Good Kill, Mad Max: Fury Road og Harry Potter-spinoffet Fantastic Beasts and Where to Find Them, løftede Zoë sin succes til et helt nyt niveau med HBO's drama Big Little Lies sammen med store navne som Nicole Kidman, Alexander Skarsgård og Reese Witherspoon.

Hendes portrættering af Bonnie Carlson i serien endte med at lande hendes to Black Reel Award-nomineringer som enkeltperson og en Screen Actors Guild-nominering for Outstanding Performance by a Cast in a Drama Series som et kollektiv.

4 Zoë Kravitz tjente som executive producer for Hulus 'High Fidelity'

Senere, i 2020, gjorde Zoë sit comeback til Black Reel Awards. Denne gang vandt skuespillerinden en pris for fremragende forfatterskab for sit Hulu-hit High Fidelity, som hun delte med andre manuskriptforfatter E. T. Feigenbaum. Serien, med skuespillerinden selv i hovedrollen, hentede inspiration fra filmen fra 2000 af samme navn, hvor hendes mor medvirkede. Selvom serien var en kritisk succes, afskaffede Hulu den i august 2020 efter kun én sæson.

"Jeg læste bogen i mine tidlige tyvere. Jeg blev forelsket i filmen og blev dybere forelsket i verden gennem bogen. Den tillader bare din fantasi at gå endnu længere, og Nick Hornbys tone og sproget er så vidunderligt," sagde hun til Rolling Stone, "Der var noget mere romantisk over det, da jeg var yngre, ved denne karakter, der bare ikke kunne få det sammen, og den måde, Rob så verden på og så sig selv, sig selv.."

3 Zoë Kravitz Voiced Catwoman i 2017

The Batman var ikke første gang, skuespillerinden havde været involveret med antiheltinden. Tilbage i 2017 udt alte hun en anden inkarnation af karakteren i The Lego Batman Movie sammen med Will Arnett, Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson og flere. Filmen var en stor succes, idet den samlede $312 millioner ud af sit produktionsbudget på $80 millioner.

"Jeg prøvede også at tænke på det, ikke som Catwoman, men som kvinde; hvordan får det mig til at føle? Hvordan griber vi det an, og hvordan sikrer vi, at vi ikke fetichiserer eller skaber en stereotype "Jeg vidste, at det skulle være en rigtig person," fort alte skuespillerinden til AnOther Magazine om den kreative proces med hendes karakterskildring.

2 Zoë Kravitz stemte Mary Jane i 'Into the Spider-Verse'

Zoë krydsede også DC-Marvel-rivaliseringen ved at tage rollen som Mary Jane i Spider-Man: Into the Verse. Den animerede film var et frisk pust til franchisen: en ny Spider-Man i byen, Miles Morales, slutter sig til andre begavede mennesker for at redde sin verden fra Kingpins skurkagtige energi. I dette univers er Mary Jane Peter Parkers enkekone.

1 Hvad er det næste for Zoë Kravitz?

Så, hvad er det næste for denne Hollywood-sværvægter? Hendes seneste succes med The Batman har bragt hende en masse nye fans, men den seneste kontrovers kan sætte hendes karriere i et lille tilbageslag. Ironisk nok er hun klar til at stå i spidsen for den voksende animationsserie Phatty Patty fra Westbrook Studios, grundlagt af Will Smith og hendes kone Jada, men skuespillerindens seneste kommentar kan være et problem for dette samarbejde.

Anbefalede: