Hvem var Milana Vayntrub før hun blev AT&T-pigen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Milana Vayntrub før hun blev AT&T-pigen?
Hvem var Milana Vayntrub før hun blev AT&T-pigen?
Anonim

Især i de seneste år har visse skuespillere gjort sig bemærket i reklamer. Det er virkelig ingen overraskelse i betragtning af, at folk som Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Courteney Cox og Brad Pitt også startede på denne måde.

A-lister selv har endda været involveret i reklamer i dag. Med andre ord, reklamer er velsagtens ved at blive lige så populære som film og shows selv.

Og en skuespillerinde, der har stjålet rampelyset på det seneste, er Milana Vayntrub, bedre kendt som AT&T-pigen Lily Adams.

Vayntrub fik sin debut for AT&T helt tilbage i 2013. Hun fortsatte med at optræde i disse reklamer indtil 2017, før AT&T besluttede sig for at holde en lille pause.

Nu hvor Vayntrub igen er tilbage som Lily, kan fans ikke lade være med at spekulere på, hvor de ellers kunne have set skuespillerinden. Som det viser sig, var hun involveret i Hollywood-projekter længe før hun bookede AT&T-koncerten.

Hun fik sin skuespillerdebut i dette populære medicinske drama

Mange er ikke klar over, at Vayntrubs Hollywood-karriere går helt tilbage til 90'erne, da hun bookede en tilbagevendende rolle i det Emmy-vindende medicinske drama E. R. I showet spillede hun Tatiana, en forladt russisk pige, der har AIDS.

På det tidspunkt var Vayntrub kun otte år gammel, men selvom hun var så ung, var skuespillerinden så betaget af en af seriens hovedstjerner.

“Det var også sæson et med George Clooney, og han var fantastisk. Jeg blev bare ved med at prøve at invitere ham over,” fort alte hun Esquire.

Han sagde: 'Ja, jeg kommer over til en legeaftale.' Jeg tænkte: 'Mor! Kan du tilberede noget, så vi har en grund til, at han kommer over?’ Min mor og jeg var begge bare tossede over ham.”

Snart efter fik Milana Vayntrub en rolle i en sæbeopera

Uden at Vayntrub vidste det, fangede hun tilsyneladende nogle casting-instruktørers øje under hendes korte ophold på E. R., og derfor bookede hun en ny koncert næsten med det samme.

Denne gang var det til sæbeoperaen Days of Our Lives. "Jeg endte med ikke at komme til audition for det," afslørede skuespillerinden. "De ringede lige til mig, efter de så mig på E. R. for at gøre det."

Vayntrub blev castet til showet for at spille en ung Kristen Blake. Hun optrådte i flashback-scener i tre afsnit.

Milana Vayntrub blev derefter den berømte burper på dette hit Disney-show

Som ung skuespillerinde forfulgte Vayntrub alle slags roller. Det var lige meget, om hun havde en streg eller ej.

Og når det kom til Disneys Lizzie McGuire, var det ikke engang en replik, der fik skuespillerinden til at skille sig ud. Det var snarere en bøvs, og som det viser sig, var øjeblikket ikke planlagt.

“Hele episoden fandt sted i en slags skjult kamera-opsætning,” huskede Vayntrub. "En af karaktererne satte skjulte kameraer op rundt om på skolen, og han fangede mig i at spise og bøvse. Det var det."

Vayntrub optrådte i showet to gange mere. I et afsnit var hun danser. Senere blev hun castet som medlem af Kates (Ashlie Brillaults) besiddelse.

Milana Vayntrub lavede også et par film

Efter at have landet forskellige korte tv-roller fortsatte Vayntrub med at tage sit talent til det store lærred. For eksempel sluttede hun sig til rollebesætningen i den R-bedømte komedie Life Happens fra 2011. Filmen har Krysten Ritter, Rachel Bilson, Kate Bosworth og Geoff Stults i hovedrollerne.

Omkring samme tid fik Vayntrub også rollen som stemmeskuespiller for den animerede komedie Immigrants (L. A. Dolce Vita). Medvirkende var Hank Azaria og Fergie.

Vayntrub fik derefter en lille rolle i komedien Junk, som blev nomineret ved Austin Film Festival 2012.

Milana Vayntrub har haft travlt med andre projekter, siden hun blev AT&T-pigen

Omkring det tidspunkt, hvor Vayntrub spillede AT&T-pigen, fandt skuespillerinden sig selv medvirkende i adskillige film- og tv-projekter. For eksempel gæstede hun som Tara i den Emmy-vindende komedie Silicon Valley i to afsnit.

Derudover fik Vayntrub hovedrollen i Paul Feigs Yahoo-serie Other Space.

Om hendes erfaring med at arbejde med en ægte Hollywood-veteran sagde Vayntrub: Det var mildest t alt inspirerende. Det var som at se ham i sit rette element. Ikke alene er han utrolig dygtig, men han som menneske kommer til live, når han sidder i instruktørstolen.”

Skuespillerinden arbejdede endnu en gang sammen med Feig i 2016-genindspilningen af Ghostbusters.

Senere bookede Vayntrub en tilbagevendende rolle i hitdramaet This Is Us. Og for nylig medvirkede hun i filmen Werewolves Within. Derudover forfulgte skuespillerinden en række stemmeskuespilkoncerter.

Faktisk t alte hun let adskillige karakterer til Robot Chicken. Samtidig har hun også udt alt karakteren Doreen Green, alias Squirrel Girl, på tværs af forskellige Marvel-animerede shows.

På trods af alle hendes andre projekter, håber fans bestemt, at Vayntrub vil blive ved med at være AT&T's Lily. Det er jo bare ikke det samme uden hende.

Anbefalede: