The Guys Of 'Jackass' Rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

The Guys Of 'Jackass' Rangeret af Net Worth
The Guys Of 'Jackass' Rangeret af Net Worth
Anonim

I tre sæsoner mellem 2000 og 2002 blev fans af undergenren for pranks og stunts af reality-tv behandlet med et show som ingen anden. MTV havde bestilt Jackass, et show, der involverede en rollebesætning på ni forskellige medlemmer, der udførte ekstreme stunts og pranks offentligt.

Konceptet Jackass var inspireret af skateboardkulturen i 1990'erne, som påvirkede Jeff Tremaine, Spike Jonze og Johnny Knoxville, skaberne af showet.

Knoxville var også et af de vigtigste rollebesætningsmedlemmer gennem de tre sæsoner - og de nyere genstarter af showet. Nogle af de mest ekstreme stunts på Jackass kan tilskrives hans unikke dristige sind. Han har dog slået det skøre tilbage, siden han blev gift med instruktøren Naomi Nelson i 2010, da hun efter sigende ikke er særlig stor fan af hans stunts.

Andre hovedrollemedlemmer i Jackass omfatter blandt andre Steve-O, Ehren McGhehey og Chris Pontius. Vi rangerer hver enkelt af dem efter deres samlede nettoværdi i 2022.

9 Dave England - $2,5 millioner

Dave England erklærede sig engang 'verdens første professionelle sher', efter at han blev det første medlem til at udføre stunts, der involverede menneskeligt affald på showet. Den 52-årige er også berømt for angiveligt at have mistet en testikel i en snowboard-ulykke i 1997.

England er vegetar og er gift og har fire børn. Med en nettoværdi på $2,5 millioner er Dave England i øjeblikket den mindst velhavende af alle sine tidligere kolleger.

8 Preston Lacy - $3 millioner

Missouri-fødte Preston Lacy er på samme alder som Dave England. Han sigtede altid efter en karriere på skærmen og startede som skuespiller i reklamer, før han endelig kom til at spille på Jackass.

Lacy vejer mere end 240 pund, og mange af hans stunts involverede ham i at udføre bukser og skjorteløs på gaden. Han anslås i øjeblikket at være omkring $3 millioner værd.

7 Ehren McGhehey - $3,5 millioner

Ehren McGhehey er ikke for langt foran sine venner i nettoformuen, med hans nuværende samlede aktiver vurderet til omkring $3,5 millioner. Det meste af det ville have været tjent fra hans tid på Jackass, i alt 24 afsnit fra den originale serie.

McGhehey er en selvstarter, da han blev opdaget af producer Jeff Tremaine, mens han skrev og optog sit eget show i slutningen af 90'erne. Oregon-stuntmanden gik ironisk nok med mantraet 'Safety First', mens han optrådte på Jackass, hvor han ofte fik et utal af skader.

6 Chris Pontius - $4 millioner

Chris Pontius faldt sammen med Jackass-banden år før de begyndte at lave showet, da de blev interviewet sammen til et snowboardmagasin kaldet Big Brother. Ifølge Pontius tog magasinet 'det dårlige ved snowboarding', og han sad tilsyneladende til interviewet, mens han var nøgen.

Nøgenhed ville senere blive hans favorit til stunts, da de til sidst begyndte at filme Jackass. Pontius optrådte i et afsnit fra 2012 af Raising Hope, en sitcom, der blev sendt på Fox. Hans nuværende nettoformue er omkring $4 millioner.

5 Steve-O - $4 millioner

På trods af at han er et af de mere berømte navne fra de originale fyre på Jackass, anslås Steve-O at have en samlet værdi svarende til Chris Pontius - med en nettoværdi på omkring $4 millioner. Hans portefølje på både film og tv er meget mere omfattende end hans kollegers.

Ud over sin stand-up comedy-turné har Steve-O optrådt i produktioner som MADtv, Totally Busted på Playboy TV og Wildboyz, som han var med til at skabe og spillede med i sammen med Pontius.

4 Bam Margera - $5 millioner

Historien om Bam Margera og Jackass har ikke helt den samme eventyrafslutning, som hans kolleger nød. Efter lang tid som en del af franchisen blev tingene anstrengte mellem ham og resten af holdet, og han blev til sidst fyret.

Bam nød sin egen MTV-stuntserie med titlen Viva La Bam. Han er også en indie-filmskribent, instruktør og skuespiller med mindst tre storskærmskreditter på sit CV. Hans livsværk har givet ham en samlet nettoværdi på omkring $5 millioner.

3 Ryan Dunn - $6 millioner

Ryan Dunn var Bam Margeras nærmeste ven fra franchisen, da han er vokset op og bygget deres karriere sammen. Før sin tragiske død i 2011 i en alder af 34, havde Ryan Dunn det privilegium at være vært og medvirke i en række shows og film væk fra Jackass. Nogle af hans mest bemærkelsesværdige værker omfattede Homewrecker og Blind Ambition.

På tidspunktet for hans død var hans nettoværdi omkring $6 millioner.

2 Jason 'Wee Man' Acuña - $8 millioner

Bedst kendt som 'Wee Man', Jason Acuña var ofte målet for Preston Lacys halvnøgne gade-pranks på Jackass. Acuña har achondroplasia, en genetisk lidelse, der resulterer i dværgvækst. Den professionelle skateboarder er faktisk født i Italien, men voksede op i Californien.

Udover reality-tv-shows havde Acuña også skuespillerkreditter i filmene Grind, Death to the Supermodels og National Lampoon's TV: The Movie. Med en nettoværdi på $8 millioner er kun ét medlem af Jackass-castet rigere end Wee Man.

1 Johnny Knoxville - $50 millioner

Johnny Knoxville står hoved og skuldre over alle sine kolleger, når det kommer til nettoformue. Faktisk, selvom al deres rigdom blev samlet sammen, ville de stadig ikke komme i nærheden af den 50-åriges nettoformue på 50 millioner dollars.

Det er virkelig ingen overraskelse, i betragtning af at han har været med i film som Men in Black II og Teenage Mutant Ninja Turtles. Sammen med de fleste af de andre Jackass-besætningsmedlemmer skal Knoxville optræde i dette års Jackass Forever, den seneste film i den berygtede franchise.

Anbefalede: