Denne 'That '70s Show'-stjerne gik glip af to sæsoner af showet på grund af hans arrestation

Indholdsfortegnelse:

Denne 'That '70s Show'-stjerne gik glip af to sæsoner af showet på grund af hans arrestation
Denne 'That '70s Show'-stjerne gik glip af to sæsoner af showet på grund af hans arrestation
Anonim

At lave en sitcom er langt lettere sagt end gjort, og de sitcoms, der formår selv at komme ind på den lille skærm, har en hård vej foran sig. Chuck Lorre har fået det til at se let ud med sin liste over hits, men de fleste sitcoms kommer og går, uden at folk overhovedet bemærker dem.

Det 70'er-show var et kæmpe hit i sin tid på tv, og det var i stand til at finde et hjem i stuer over alt. Showet gjorde et enestående stykke arbejde med at caste sine gæstestjerner, og en populær gæstestjerne endte med at blive hoppet af showet efter at have havnet i nogle juridiske problemer.

Lad os se tilbage og se, hvad der skete.

'That '70s Show' var et kæmpe hit i 8 sæsoner på FOX

Når man ser tilbage på de mest populære sitcoms, der dukkede op fra 90'erne og 2000'erne, er det let at se, hvorfor That '70's Show var i stand til at blive så stort et hit. Serien kan have været sat i det sidste årti, men serien ramte alle de rigtige toner på vej til at blive en af de bedste ting på tv.

Med et strålende ungt rollebesætning, der havde ubestridelig kemi, tog That '70's Show relaterbare temaer og sjov skrift helt til tops. Sikker på, det kunne have været sat i 1970'erne, men alt om showet føltes velkendt for så mange mennesker. Det er i høj grad grunden til, at det var i stand til at nydes af folk i alle aldre, og hvorfor det var i stand til at fange så hurtigt, som det gjorde for alle de år siden.

I 8 sæsoner og 200 afsnit kunne fans ikke få nok af That '70s Show. Sikker på, det holdt ikke helt fast i landingen til sidst, men ingen kan benægte, hvor populær dette show var, og det faktum, at det har bevaret sin arv over tid.

En ting, som serien gjorde godt, var at have fantastiske gæstestjerner. Faktisk var en tidlig gæstestjerne så god, at han endte med at blive en regulær serie.

Tommy Chong var en mindeværdig gæstestjerne

Tommy Chong som Leo
Tommy Chong som Leo

Før landing på That '70'er Show var Tommy Chong et komedieikon, der allerede havde fundet en masse succes inden for underholdning. Chong havde været med i spillet i årevis, og da han kom ind i folden på That '70s Show i sæson 2, passede han perfekt, hvilket gjorde tingene i serien endnu bedre.

Chong ville efterlade et enormt præg på seerne og på besætningen, og han blev til sidst stødt op til seriestatus. Dette må have været en fantastisk følelse for entertaineren, da han nu var fast inventar i hitshowet. Det er overflødigt at sige, at seriens fans var begejstrede over beslutningen om at beholde ham i lang tid.

For mangeårige Tommy Chong-fans var det fantastisk at se ham trives som en regulær serie på et af de mest populære shows i sin æra. Det var dog lige så skuffende for disse fans, da de bemærkede, at Chong var fraværende i et par sæsoner.

Tommy Chong blev arresteret og forsvundet i to sæsoner

Tommy Chong som Leo
Tommy Chong som Leo

Desværre blev Tommy Chong arresteret midt i sit ophold på That '70s Show, og på grund af dette var han ikke med i showet i en længere periode. Pludselig var Leo, en karakter som alle elskede, ingen steder at se.

Ifølge ScreenRant, Efter hans arbejde på That '70s Show sæson 4, faldt Chong ind i lidt juridiske problemer.

Hans firma, Nice Dreams Enterprises, blev til et razzia i hans hjem, hvor der blev fundet en stor mængde marihuana. For sine handlinger med at sælge bongs og marihuanapiber på internettet i 2003 blev Chong idømt en bøde på $20.000 og idømt ni måneders fængsel. Skuespilleren tjente sin tid, hvilket forklarede, hvorfor han ikke kunne medvirke i That '70s Show."

Dette var et stort slag for Chong og showet, da han var blevet en regulær serie og var mere end blot en almindelig gæstestjerne. Heldigvis ville skuespilleren få chancen for at vende tilbage til rollen efter nogen tid, men rollen var ikke nær så stor, som den var engang. Det var også i slutningen af showet, hvilket heller ikke hjalp på sagen.

Tommy Chong havde en god ting i gang i That '70's Show, men hans juridiske problemer sænkede hans skib lige midt i en genoplivning. På trods af dette har Chong stadig en unik arv i underholdningsindustrien, selvom det i høj grad skyldes hans komedie og hans persona.

Anbefalede: