Kommer 'Star Wars: The Bad Batch' tilbage til sæson 2?

Indholdsfortegnelse:

Kommer 'Star Wars: The Bad Batch' tilbage til sæson 2?
Kommer 'Star Wars: The Bad Batch' tilbage til sæson 2?
Anonim

Star Wars er en af de vigtigste mediefranchises nogensinde, og den er stadig en af de mest populære i verden i dag. Det fortsætter med at udvide sig hurtigere end selve universet, hvilket betyder, at der er en lind strøm af nyt indhold, som fans kan nyde.

The Clone Wars var et undervurderet animeret show, der introducerede Ahsoka, som får sit eget show. Det introducerede også Bad Batch, en gruppe af klonsoldater, som også fik deres egen serie.

The Bad Batch havde en fantastisk første sæson, som mange fans elskede, og folk vil gerne vide, om sæson to kommer til Disney Plus. Lad os dykke ind og se!

'Star Wars' erobrer tv

I flere årtier er Star Wars blevet betragtet som en af de største filmfranchises gennem tiderne, og dette er noget, der stadig er sandt, selv efter den ujævne afvikling af efterfølgertrilogien. Star Wars var en fantastisk pasform til den store skærm, men som fans er kommet for at se, er den også perfekt til tv.

Shows som The Clone Wars og Rebels var fantastiske animerede shows, men de live-action-shows, der har ramt Disney Plus, er virkelig enestående. Bare se på den enorme popularitet af The Mandalorian for bevis for dette. Heldigvis starter showet en ny æra for Star Wars-medierne.

Der er flere live-action-shows på vej ind i franchisen, og fans kan ikke vente med at se, hvad de bringer til bordet. Vi ved, at shows som Obi-Wan Kenobi, Andor og Ahsoka alle kommer. Det betyder, at fans vil have et væld af indhold at nyde, selvom de kender fandom, vil det simpelthen være mere for dem at klage over.

Folk elsker live-action-shows, men de animerede tilbud er stadig fantastiske. Se bare sæson 1 af The Bad Batch for at få bevis på dette.

'The Bad Batch' havde en fantastisk første sæson

I maj 2021 fik Star Wars: The Bad Batch sin debut på Disney Plus, og fans var hypede over at se klontrooper-holdet ramme den lille skærm i deres eget projekt.

Showet skulle helt sikkert være et dybere snit, der var gearet til mangeårige fans, men det betyder ikke, at en ukendt seer ikke ville kunne lide det.

"The Bad Batchs smukt animerede eventyr er måske for tungt for afslappede seere, men fans vil nyde at dykke dybere ned i denne uhyggelige række af karakterer," opsummerede Rotten Tomatoes.

Heldigvis var modtagelsen af sæson 1 stort set positiv. Den har 88 % hos kritikere og 81 % hos fans, hvilket er imponerende. Ingen brokker sig mere over Star Wars end Star Wars-fans, så det er helt okay at se 81 %.

Efter udfaldet af sæson et, spekulerede fans straks på en anden sæson, og om den ville blive vist på Disney Plus.

Får vi sæson 2?

Så, kommer The Bad Batch tilbage til en anden sæson? Heldigvis vender showet triumferende tilbage i 2022!

Ord på gaden er, at udgivelsen bliver skubbet lidt tilbage, men fans vil have andre Star Wars-shows for at holde dem beskæftiget. I løbet af denne ventetid vil de også få nye detaljer om anden sæson af The Bad Batch.

En nylig detalje, der dukker op, er, at der kan være et tidsspring, og at en kendt planet vil være i sæsonen.

Ifølge Dork Side of the Force, "Sammen med omlægningen kommer detaljer om selve showet. Komponist til The Batch Batch Kevin Kiner, som også scorede The Clone Wars, har udt alt, at fanfavoritten Omega vil være "en lidt ældre" i anden sæson, hvilket indikerer, at der vil ske et tidsspring mellem første og anden sæson."

"Kiner lod også slippe, at han arbejdede på et stykke, der skulle finde sted på byplaneten eller Coruscant, nu hovedstaden i det galaktiske imperium. Veterankomponisten sagde, at hans mål var at kanalisere energien fra faderen til al Star Wars-musik, ingen ringere end John Williams selv. Kiner sagde, at "vi har set Coruscant mange forskellige gange, men jeg tænker ved mig selv: "Jeg er virkelig nødt til at kanalisere John [Williams] lidt mere," fortsatte siden.

Flere detaljer vil lække over tid, men anden sæson af programmet lyder lovende.

The Bad Batch har fået en fantastisk start, og fans er klar til at se, hvad anden sæson har i vente.

Anbefalede: