Hvorfor Dacre Montgomery er mere som sin 'Stranger Things'-karakter, end fans tror

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Dacre Montgomery er mere som sin 'Stranger Things'-karakter, end fans tror
Hvorfor Dacre Montgomery er mere som sin 'Stranger Things'-karakter, end fans tror
Anonim

Stranger Things er en hit science fiction-tv-serie streamet på Netflix Den blev oprindeligt udgivet i 2016 og har gennemgået tre sæsoner. Mange spørgsmål er stadig ubesvarede siden sæson 3-finalen, og seerne kan ikke vente på, at sæson fire udkommer i midten af 2022 og tænker allerede på teorier om, hvad der kan ske i den kommende sæson. Serien er baseret i Hawkins County, Indiana i 1980'ernes æra. Præmissen for showet er baseret på en gruppe teenagevenner, der er vidne til adskillige overnaturlige kræfter og hemmelige regeringsbedrifter. Gruppen bruger serien på at søge efter spor og svar, mens de også finder mange drejninger og overraskelser i processen for til sidst at optrevle det ekstraordinære mysterium i slutningen af hver sæson.

The Stranger Things-rollebesætningen består af nogle gennemtænkte udviklede karakterer spillet af meget talentfulde skuespillere, der får seerne på kanten af stolen og får showet til live. I hvert show er der altid mindst én antagonist og i Stranger Things er en af antagonisterne Billy Hargrove. Rollen som Billy spilles af Dacre Montgomery, og hvad mange fans af den populære serie ikke er klar over, er hvor ens Dacre er hans karakter Billy.

Om Dacre Montgomerys karakter Billy Hargrove

Mens mange fans er forvirrede over nogle aspekter af detaljer, der foregår i Stranger Things, er én detalje, seerne ikke er forvirrede over, hvorfor Billy Hargrove opfører sig, som han gør. På trods af at Billy Hargrove er en af hovedpersonerne i showet, er han også en af antagonisterne i showet. Da vi først blev introduceret til Billy Hargrove i sæsonen, blev han betragtet som den tertiære (ikke den vigtigste) antagonist. Det ændrede sig i sæson tre, da Billy blev den centrale (vigtigere) antagonist.

Dacre Montgomerys karakter Billy Hargrove gentager sin fars voldelige adfærd over for sin stedsøster Max Mayfield (spillet af Sadie Sink). De blev fanget i skænderier af hendes venner Dustin Henderson (spillet af Gaten Matarazzo) og Lucas Sinclair (spillet af Caleb McLaughlin), Mike Wheeler (spillet af Finn Wolfhard) og Will Byers (spillet af Noah Schnapp). Billy ville blive vred på Max, hvis hun kom for sent, eller når hun blev set hænge ud med sine venner og bebrejdede hende, at hun skulle flytte til Hawkins County.

Mens Billy og Max havde et kompliceret forhold gennem sæson 2 og 3, råder de til sidst lidt for sent. Billy redder Maxs ven Eleven fra The Mind Flayer ved at ofre sig selv. Billys sidste ord var til Max, der fort alte hende "undskyld", hvilket var hans undskyldning til hende for alle de problemer, som Billy udsatte Max og hendes venner igennem. På trods af at Billy ikke var elsket af mange seere, var scenen meget hjerteskærende, følelsesladet og et sentiment alt øjeblik mellem Billy og Max.

Desværre, da Billy døde i sæson tre-finalen, vil vi ikke komme til at se mere af Dacre Montgomery eller hans karakter, Billy Hargrove, i sæson 4 af Stranger Things. Så vi får aldrig at se, hvilket nyfundet forhold det kunne have været for Billy og hans lille stedsøster Max Mayfield. Ved at kende den slags personlighed og egenskaber Billy har, hvordan forholder Dacre sig til hans rolle som Billy?

Hvordan Dacre Montgomery forholder sig til Billy Hargrove

Skuespillere deler typisk nogle ligheder og forskelle med de karakterer, de spiller i deres tv-shows eller filmroller. I betragtning af den slags personlighed Billy Hargrove besidder i Stranger Things, ville det være svært at forestille sig, at Dacre Montgomery deler nogen form for ligheder med ham, ikke? Men Dacre husker et øjeblik, mens han gik på en prestigefyldt skuespillerskole.

Dacre gik frem og tilbage og overvejede at gå på skuespillerskole for at forfølge en potentiel karriere som skuespiller. Resultatet endte med at beslutte os for at gå på skuespillerskole, og hvis det ikke var afsløret, ville vi ikke have lært ham at kende som Billy Hargrove på Stranger Things. Da han gjorde et utroligt stykke arbejde med at spille en antagonist i showet og få seerne til at ikke lide hans karakter, skulle man tro, at skuespillerskolen var et stykke kage for Dacre. Sandheden er, at det ikke var en problemfri begyndelse for Dacre Montgomery.

Dacre gik på Western Australian Academy of Performing Arts, som er en meget prestigefyldt dramaskole i Australien (et land Darce oprindeligt kommer fra). Inden han deltog, var Dacre blevet fyret fra sit job, og hans kæreste besluttede på det tidspunkt, at de skulle "holde en pause". Dette fik Dacre Montgomery til at føle sig knust og elendig, da han burde være begejstret for at gå på den prestigefyldte skuespillerskole. Så Dacre var ikke i en god tankegang, da han begyndte på Western Australian Academy of Performing Arts, hvem kunne være, hvis de blev sat i Dacres sko?

Dette fik Dacre Montgomery til at blive meget arrogant og komme i mange problemer på skolen. Han kan huske, at han nægtede at lære Feldenkrais og var ikke interesseret i at lære vok alteknikkerne. Han ville også optræde og forårsage scener, hvilket førte til, at Dacre næsten blev smidt ud af skolen tre gange. Personalet fik nok af Dacres opførsel og stillede ham et ultimatum, han skal vende tilbage til september med et bedre perspektiv, eller også er han ikke velkommen tilbage på skolen. Dette gav Dacre det wake-up call, han havde brug for for at få styr på sommerferien, og han kom tilbage med et klarere og bedre perspektiv.

Dacre Montgomery fik heldigvis taget sig sammen for at uddanne sig fra Western Australian Academy of Performing Arts til at flytte til USA og forfølge en skuespillerkarriere. Hvis han ikke gjorde det, hvem ved, hvad der kunne have været og kunne have været castet til at spille rollen som Billy Hargrove. Fans af Stranger Things kan virkelig aldrig vide med sikkerhed, hvad der foregår bag kulisserne, når castet ikke filmer showet, og hvilke overraskende fakta om castet af Stranger Things de kan lære.

Anbefalede: