Ødelagde 'Wizards Of Waverly Place' Jake T. Austins karriere?

Indholdsfortegnelse:

Ødelagde 'Wizards Of Waverly Place' Jake T. Austins karriere?
Ødelagde 'Wizards Of Waverly Place' Jake T. Austins karriere?
Anonim

Max Russo var et kendt navn og en meget elsket karakter fra hit Disney-serien Wizards of Waverly Place. Max var den breakout-rolle, der gav Jake T. Austin den start, han havde brug for for at begynde sin karriere som skuespiller, som hvordan det gav hans tidligere medspiller Selena Gomez chancen for at fremme sin karriere. Som ung skuespiller var Jake involveret i mange tv-serier, inklusive hans stemmeskuespillerrolle som Diego i Dora the Explorer og Go Diego Go !

Efter sin rolle i Wizards of Waverly Place var Jake ikke så meget på vores skærme, som mange fans troede, han ville have været. Disney har produceret mange stjerner, der er store berømtheder den dag i dag. Cole Sprouse var for eksempel en ung Disney-stjerne sammen med sin bror Dylan, og de har begge haft lovende karrierer siden deres Disney-dage. Læs videre for at finde ud af, hvad der skete med Jake T. Austin? Og hvis hans tid på Wizards of Waverly Place kraftigt ødelagde hans chance for en lovende karriere.

Peak of Jake T. Austins karriere

Efter Jake T. Austins succes som Max Russo på Wizards of Waverly Place begyndte hans karriere for alvor at tage fart. Jake blev slået op af ABC-netværket og castet i deres komedieserie om moderniseret fostering og adoption kaldet The Fosters, som senere flyttede serien til Freeform-streamingplatformen. Jake var allerede et kendt navn hos unge seere, siden han begyndte med Disney. Men at spille rollen som Jesus Adams-Foster på The Fosters ville opbygge en endnu større fanskare og få mere anerkendelse som skuespiller. I 2016 fortsatte Jake T. Austin med at konkurrere i ABC-succesen med berømthedsdansekonkurrence, Dancing with The Stars.

Det begyndte virkelig at se ud til, at Jake T. Austin klarede sig godt og var på vej til at blive en kendt skuespiller, efter han gik videre fra Wizards of Waverly Place. Men det, der chokerede fans, var efter 2 sæsoner af The Fosters, Jake blev erstattet af Noah Centineo i sæson 3. Hvad fans måske ikke vidste, er, at den hit-n-run-ulykkeshændelse, Jake var stærkt involveret i, sandsynligvis var årsagen bag det hele.

Jake T. Austin involveret i et hit-n-run-styrt

Tilbage i 2013 var Jake T. Austin involveret i et hit-and-run-ulykke i involverede 4 biler, som hver af dem bliver beskadiget. Der var flere billeder delt på TMZ, inklusive en 2010 Audi (som viste sig at være registreret til Jake), som tilfældigvis også var det køretøj, der er styrtet ind i de andre 3 parkerede køretøjer. Hændelsen skete på Sherman Oaks Street i Californien klokken 3 en tirsdag morgen.

Ifølge nogle vidner, der var i nærheden af stedet, kastede nogen i køretøjet en flaske Ciroc mod en nærliggende ejendom, efter at chaufføren (sandsynligvis var Jake T. Austin) ramte de parkerede biler. De havde beskrevet chaufføren som en hvid mand med mørkt hår, der så ung ud og opførte sig virkelig fuld, hvilket beskriver Jake perfekt. De samme vidner siger også, at de så Jake og hans passagerer ringe til en sort bilservice for at komme og hente dem, før politiet ankom til stedet. Det er det, der førte til, at betjentene kaldte styrtet et hit-and-run, fordi Jake og hans venner tog afsted lige efter styrtet fandt sted. Sort bilservice er en luksusservice mange berømtheder og stjerner som Jake T. Austin kan bruge til at komme rundt. Ingen ved med sikkerhed, om Jake T. Austin var den, der kørte natten, men da bilen står under hans navn, endte Jake dog med at blive sigtet for styrtet.

Denne hit-and-run-hændelse gjorde Disney uimponeret, da den skadede deres rene personlighed, og mange netværk ønskede ikke at arbejde med Jake efter hændelsen. Hvilket bare kunne have ført til, at Jakes karriere blev ødelagt, medmindre han finder en måde at komme tilbage fra hændelsen.

Hvor er Jake T. Austin nu?

Siden hit-n-run-ulykken og forlod The Fosters, har Jake T. Austin taget noget tid væk fra rampelyset og væk fra den offentlige radar siden 2016. Dette ville have givet Jake den nødvendige tid til at fokusere på sig selv, så han kan vende tilbage til at gøre det, han elsker at lave, nemlig at handle. Jake har været involveret i en række optrædener i tv-shows og film, men rollerne har været meget lavere i forhold til hans karriere tidligt. En rolle var hans stemmerolle i The Emoji Movie, hvor han udt alte karakteren Alex. I 2020 fortsatte Jake også med at spille hovedrollen i thrillerfilmen Adverse i rollen som Lars.

Så, selvom Jake T. Austin ikke har gjort mange bemærkelsesværdige roller ud over rollen som Jesus i The Fosters, er det uretfærdigt at spille hans rolle som Max i Wizards of Waverly Place. Det, der påvirkede hans karriere, var de handlinger, han valgte at deltage i som ung voksen, især hid-n-run hændelsen. Jake lærte af den fejl og tog sig tid til at tage sig sammen og fik den hjælp, han havde brug for, og han fortjener helt klart en ny chance.

Anbefalede: