Ødelagde 'Stranger Things' Shannon Pursers karriere?

Indholdsfortegnelse:

Ødelagde 'Stranger Things' Shannon Pursers karriere?
Ødelagde 'Stranger Things' Shannon Pursers karriere?
Anonim

Selv om der er en Stranger Things-fanteori om Eleven og Hopper og mange populære karakterer i Netflix-showet, er der noget særligt ved Barb Hollands karakter. Nancys bedste ven Barb er ikke særlig sej, men hendes kedelige personlighed og modesans har en hipster-stemning, som fans virkelig kunne lide. Da Barb tager til en fest, som hun absolut hader, bliver hun trukket ind i swimmingpoolen og taget til The Upside Down.

Det er skræmmende, når fans finder ud af, at Demogorgon dræbte Barb, og folk begyndte at tale om dette på sociale medier og undrede sig over, hvorfor sådan en stor karakter skulle dø. Skuespillerinden, der spillede denne karakter, begyndte også at få en masse buzz. Men ødelagde Stranger Things Shannon Pursers karriere? Lad os se.

Shannon Purser medvirkede i Netflix-filmen 'Sierra Burgess Is a Loser'

Stranger Things-fans har ventet på sæson 4 i, hvad der føles som rigtig, rigtig lang tid, og efter Stranger Things spillede Shannon Purser hovedrollen i Netflix-filmen fra 2018 Sierra Burgess Is a Loser, en film, der modtog et publikumsresultat på 30 procent på Rotten Tomatoes sammen med en score på 61 procent på The Tomatometer.

Shannon Purser delte sine tanker om Stranger Things og fort alte Wonderwall Magazine, at det var virkelig rart at se folk støtte hendes karakter så meget. Hun forklarede: "Jeg var virkelig overvældet over svaret på Barb. Stranger Things var mit første skuespillerjob, og jeg var ærligt t alt bare så begejstret for at være der. Jeg troede ikke, folk ville bekymre sig om min karakter, og endnu mindre samles bag hende, så det var fantastisk og svært at behandle. Selv nu sender folk mig billeder af dem som Barb til Halloween, og det blæser mig helt klart, hvis jeg tænker over det for længe."

I det samme interview t alte Shannon om sin rolle i Sierra Burgess Is a Loser, og hun forklarede, at hun synes, at filmen har et godt budskab. Hun sagde, at det er en "udforskning af det pres, unge mennesker udsættes for for at tilpasse sig og sammenligne sig med hinanden. Gymnasiet er en tid, hvor det at være anderledes ikke altid næres eller fejres, men ofte skammes og modløses."

I filmen begynder Sierra at tale med Jamey over en sms, og Sierra forelsker sig i ham. Selvfølgelig tror han på, at hun er Veronica, så det er ikke et ægte kærlighedsmatch.

Når man ser på Shannon Pursers skuespillerkarriere efter Stranger Things, ser det ud til, at det har været ret blandet. Mens hun vandt hovedrollen som en Netflix-film, har fans fundet ud af, at nogle dele af den er et problem. En karakter lyver om at være døv, og ifølge Global News fandt Kyle DiMarco, en model, det stødende. Kyle sagde: "Så en af mine nære venners døve bror er i Sierra Burgess. Da jeg lærte det, blev jeg glad. Endelig flere døve skuespillere/repræsentation & ASL-inkludering i film…. Kun for at finde ud af, at den døve karakter blev skrevet og brugt til en frygtelig vittighed. PS- at foregive at være døv er IKKE ok,”

Shannon Purser medvirkede også i 'Riverdale'

Shannon Purser havde endnu et fantastisk karriereøjeblik, da hun begyndte at spille hovedrollen på Riverdale som Ethel Muggs, selvom dette har været en ret lille rolle. I Ethels mest dramatiske historie får hun hævn over Chuck ved at arbejde sammen med Veronica og Betty. Ethel var ked af, at efter at hun var der for Chuck, da han havde det svært i skolen, fort alte han alle, at de var sammen, og hun var flov.

Men selvom Ethel ikke er med i mange afsnit af Riverdale, var Shannon virkelig begejstret for at være med i showet, og det er sødt at høre skuespillerinden fortælle om det.

I et interview med Entertainment Weekly t alte Shannon Purser om Riverdale og sagde, at i betragtning af hvor populære Archie-tegneserier har været i lang tid, var hun så glad for at deltage i showet.

Hun sagde: "Det er så fedt! En af mine yndlingsting ved tv og film er, at vi kan tage fra disse meget kendte og elskede historier og bringe dem ud i livet. Jeg føler mig meget beæret over at spille dette karakter, som folk allerede kender og er meget fortrolige med. Så jeg er virkelig spændt… Du vil ikke gå glip af nogen episoder af Riverdale, fordi der sker så meget i hver enkelt episode."

Shannon Pursers andre karrieretræk

Udover disse store roller spillede Shannon Purser Megan i et afsnit af Room 204 kaldet "The Hikers". Hun medvirkede også i 10 afsnit af tv-serien Rise as Annabelle.

Shannons anden interessante rolle var juni i gyserfilmen Wish Upon, som udkom i 2017. Wish Upon handler om Clare (Joey King), en ung pige, der er ked af sin mors tragiske død, og som finder en musik boks, der ender med at blive farlig. Hun lærer, at hun kan bruge kassen til at komme med ønsker, og hun kan såre andre mennesker, som den person, der har mobbet hende. Men denne film viser, at det måske ikke altid er en god ting at ønske sig noget, da problemer begynder at ske. Shannon blev castet som Clares ven June.

På Shannon Pursers IMDb-side er hendes seneste projekt Riverdale, og det ser ikke ud til, at hun har tilmeldt sig andre projekter, så fans er ikke sikre på, hvad hun skal lave næste gang.

Anbefalede: