Dave Bautista pitchede sig selv for at spille denne ikoniske DC-skurk

Indholdsfortegnelse:

Dave Bautista pitchede sig selv for at spille denne ikoniske DC-skurk
Dave Bautista pitchede sig selv for at spille denne ikoniske DC-skurk
Anonim

MCU er den største franchise i verden i dag, og skuespillere, der har været i stand til at komme om bord, kan attestere de fordele, der følger med at være i franchisen. Nogle af disse skuespillere har endda været i stand til at dykke ned i andre franchises, hvilket har givet et endnu større boost til deres karriere.

Dave Bautista har gjort store fremskridt i Hollywood, og han har allerede været i flere franchising, herunder MCU, Bond-franchisen og Dune-franchisen. Det viser sig, at skuespilleren også ønsker at komme ind i DCEU.

Lad os se, hvem Bautista vil spille over i DC!

Dave Bautista gik fra WWE Superstar til solid skuespiller

At få muligheden for at gå fra WWE-stjerne til storskuespiller er drømmen for mange, men få er i stand til at få dette til at ske med succes. Dave Bautista repræsenterer en af de få, der har foretaget overgangen med relativ lethed, og det har været fantastisk at se, hvad han har gjort under sin Hollywood-rejse.

Efter at være blevet et hit i WWE, har skuespilleren optrådt i James Bond-franchisen, MCU og i store film som Dune, Riddick, Blade Runner 2049 og Army of the Dead.

Manden har fået det bedste ud af de muligheder, han har opnået i Hollywood, og lige så fantastisk som det har været at se ham i en række forskellige projekter, sker der noget helt særligt, når han deltager i sin MCU rolle.

Bautista ændrede sin karriere ved at spille Drax i MCU

Dave Bautista, der går tilbage til 2014, har været fast inventar i MCU som Drax the Destroyer, og at sige, at han har passet utrolig godt til karakteren, ville være en stor underdrivelse.

Konceptet med Guardians of the Galaxy-filmen virkede mærkeligt for mange, men den første Guardians-film var en stor succes, der var med til at omforme MCU'en som helhed.

Bautista havde skuespillererfaring, før han fik rollen som Drax, men det, han var i stand til at gøre med karakteren i den første ting, var fantastisk. Ja, der har været nogle klager over den retning, som karakteren er gået i, men at gense hans første præstation er stadig fantastisk.

Skuespilleren har selv bemærket, at han ikke vil spille Drax ret meget længere, hvilket betyder, at vi kunne se ham som karakteren for den sidste i den kommende Guardians of the Galaxy Vol. 3, som er planlagt til en udgivelse i 2023.

Som han fort alte People, "Jeg ved ikke, om de vil komme videre med karakteren eller med Guardians overhovedet [efter Guardians 3]. Jeg bliver nok nødt til at læse en tabel, men de ville virkelig selv nødt til at tvinge mig til det. Jeg kan godt lide at gå ind uden forventninger, du ved, fordi jeg er fan."

Med dette i tankerne har skuespilleren foretaget træk, og et sådant træk involverede at tale med Marvels fornemme konkurrence.

Dave Bautista ville spille Bane For DC

Så, hvilken big bad i DC Universe tilbød Dave Bautista at spille? Det viste sig, at det var ingen ringere end skurken Bane, som er en af de mest berømte skurke i hele Batmans skurkegalleri.

Som Bautista selv sagde: "Jeg vil så gerne spille Bane, at jeg tog til Warner Bros., havde en aftale med dem, havde en aftale med DC, gik ind af døren og sagde: 'Jeg vil spille Bane.' Jeg laver ikke sjov. De var lidt ligesom. 'Woah, vi caster ikke engang Bane.' Jeg var ligesom 'Jeg er ligeglad, jeg spiller ham.'"

Det var et ret modigt træk af Bautista, men for at være retfærdig, så er han en formidabel fyr, der mere end ser ud til at være en rolle. Det er klart, at han ikke snuppede rollen for nu, men der er store ændringer på vej til DCEU, så det er fuldt ud muligt, at vi kunne se en David Bautista-version af Bane tage fat på Robert Pattinsons Batman i den nærmeste fremtid.

Før vi ser Bautista krydse over i DC Universet, bør fans tage sig tid til at værdsætte det arbejde, han har leveret med Marvel. Som vi nævnte tidligere, ser det ud til, at han kunne forlade franchisen før snarere end senere, hvilket bringer en ende på en af de bedste karakterer fra Guardians of the Galaxy-filmene. Som sådan er det vigtigt at nyde det, mens vi kan.

Bautista har ikke fået DC ombord endnu, men vi vil ikke udelukke, at det sker i fremtiden.

Anbefalede: