Denne filminstruktør forsøgte at flygte fra 'Conan' lige før hans interview

Indholdsfortegnelse:

Denne filminstruktør forsøgte at flygte fra 'Conan' lige før hans interview
Denne filminstruktør forsøgte at flygte fra 'Conan' lige før hans interview
Anonim

At være vært for et live-tv-show-talkshow er ikke let arbejde, især når tingene går af sporet af den ene eller anden grund. Tag ' The Graham Norton Show ' som et eksempel, Mark Wahlberg så ud til at være helt ude af det under sit ophold i showet sammen med Sarah Silverman.

For pokker, vi kan sige det samme om Jim Carrey, da han så ud til at være lidt for ærlig ved New York Fashion Week Harper's Bazaar Icons Party.

Nogle værter klarer sig bare bedre end andre, og det inkluderer Conan. Hvem kan glemme dengang, Jennifer Garner fuldstændig rippede ham for at bruge ordet "snuck."Selvom værten endnu en gang håndterede tingene med fuld klasse, og det samme kan siges om hans interaktion tilbage i 1996 sammen med Abel Ferrara, en ikonisk filminstruktør.

Tingene gik af sporet på live-tv, og som det viser sig, var de værre bag kulisserne.

Abel Ferrara var en komplet katastrofe på 'Late Night With Conan O'Brien'

Den ikoniske filmskaber laver stadig film ind i 70'erne. Det blev dog ret hurtigt tydeligt, at instruktøren Abel Ferrara er meget mere komfortabel på den anden side af kameraet som instruktør, sammenlignet med at blive interviewet på tv og blive stillet spørgsmål.

Langt tilbage i 1996 optrådte han i Conans 'Late Night Show', og det blev hurtigt tydeligt, at han ikke ønskede at være der, selvom han var der for at promovere sin nye film på det tidspunkt, 1996 svirp ' The Funeral '.

Han så ud til at være helt ude af det hele interviewet, ikke kun var hans mikrofon tændt forkert, men derudover holdt han en cigaret i hænderne under hele interviewet.

Conan ville stille Ferrara spørgsmål om Madonna, kun for at blive mødt med sarkastiske svar. Conan ville endda komme med en bemærkning om, hvordan Abel bestod "ædruelighedstesten", selvom det var tydeligt, at værten var sarkastisk.

Så slemt som hele interviewet var at se, ser det ud til, at tingene bag kulisserne var så meget værre. År senere bragte Willem Dafoe interviewet op, og fans kunne ikke tro, hvad O'Brien havde at sige.

Conan O'Brien indrømmede sammen med Willem Dafoe, at Abel Ferrara gik ud før interviewet

Tilbage i 2019 optrådte Willem Dafoe på Conan. Det viser sig, at den ikoniske skuespiller har en god hukommelse, da han huskede Conan't akavet interview med Abel fra år tidligere.

Conan var chokeret over Dafoes hukommelse, og han fort alte detaljerne bag kulisserne, der chokerede fans fuldstændigt.

"Han er fantastisk, men excentrisk. Han var i hjørnet… jeg gjorde mit bedste… men vidste du, at før interviewet startede, serien var ved at starte, løb han væk."

"Vores segmentproducer måtte tage elevatoren ned og fange ham på gaden og bringe ham tilbage. Dette er et interview, der er værd at se. Det var et fantastisk, skørt mærkeligt øjeblik."

Dafoe var gode venner med instruktøren, så hele prøvelsen gav fuldstændig mening i hans bøger. Som man kan forestille sig, var live tv-interviews få og langt imellem for Abel gennem resten af hans karriere, da han holdt sig til at arbejde bag kameraet i stedet.

På trods af at interviewet gik helt sydpå, havde fans intet andet end ros til Conan og den måde, han opførte sig på gennem et stenet interview.

Fans klappede Conan O'Brien for den måde, han gennemførte interviewet på

Conan har udholdt nogle akavede gæster tidligere, vi kigger på dig Kari Wuhrer…

På både YouTube og Reddit t alte fans om O'Briens interview sammen med Abel, og for det meste roste alle værten for, hvor godt han gjorde det, lavede vittigheder og lod interviewet flyde, på trods af at instruktøren tydeligvis var det. ud af det.

"Helt ærligt, dette er et af de få virkelig ægte talkshow-interviews. Intet manuskript, fyren gik af sporet, Conan håndterede det mesterligt. Kvalitetsting, som dagens sent nat-værter ikke kunne toppe i deres bedste alder."

"Jeg elsker selv efter at have haft en så vanskelig gæst i programmet, Conan formår stadig at holde showet kørende og underholdende."

"Som jeg vidste, at Conan var hurtig, men dette interview testede ham til de grænser, jeg tror."

Fans ville også prøve at sympatisere med gæsten og hans dårlige færdigheder i et direkte tv-interview, "Han var bare sig selv. Han var virkelig. Han sagde, at jeg er vant til at være bag kameraet. Sådan var det. det er han, når han er lidt nervøs, og han er foran kameraet. Jeg fandt ham ret interessant."

Ikke desto mindre kan vi alle bifalde Conan og hans stab bag kulisserne for på en eller anden måde at redde interviewet på flere måder.

Anbefalede: