Dan Walker deler video, der næsten endte hans tid på 'Strictly Come Dancing

Indholdsfortegnelse:

Dan Walker deler video, der næsten endte hans tid på 'Strictly Come Dancing
Dan Walker deler video, der næsten endte hans tid på 'Strictly Come Dancing
Anonim

Strictly Come Dancings Dan Walker har delt et CCTV-klip på Twitter af en ulykke, der betød, at hans tid i programmet næsten blev afkortet.

BBC Breakfast and NFL Show-værten blev kørt på hospitalet til en hjernescanning få timer før lanceringen af 2021-serien af den populære BBC-dansekonkurrence. På det tidspunkt afslørede han, at han havde slået hovedet mod et stort glasvindue, som sendte ham til A&E.

Walker deler video af ham, der går ind i en svingdør

Dan Walker har i dag delt et CCTV-klip af ulykken på Twitter, der næsten tvang ham til at stoppe med Strictly Come Dancing i september.

Det korte stykke optagelse viser den 44-årige oplægsholder, der styrter ud af et sæt svingdøre på et hotel. Han havde efterladt sin tegnebog i taxaen, og mens han skyndte sig udenfor for at få fat i den, før køretøjet gik, løb han med hovedet ind i en glasdør.

Efter at han vælter ned på gulvet, ses bekymrede hotelpersonale skynde sig for at tjekke, om han er okay. Han takkede også A&E- og NHS-personalet for at hjælpe ham efter hans uheldige hændelse. Walker fik ordre om at hvile i tre dage og tilføjede: "Heldigvis var det ikke så alvorligt, som det så ud."

TV-vært, Dan Walker, mest uskadet efter ulykke

Heldigvis blev den populære tv-vært, som var fanfavorit i programmet, ikke skadet af ulykken. Han delte også et billede, der viste en tegneseriebule på hans hoved og en blodig læbe, efter han bed den. Ved siden af indlægget skrev Dan: Jeg har nogle fantastiske minder fra Strictly, men jeg vil aldrig glemme, at det næsten sluttede, før det overhovedet begyndte!

Som Dan var mange af hans 741.000 følgere i stand til at se den sjove side. Mange af dem tweetede vittigheder om hændelsen og erklærede, at det var det sjoveste, de har set hele året. Dan Walker blev nummer fem i Strictly Come Dancing i år sammen med sin professionelle partner Nadiya Bychkova, 32. Den 19. sæson af showet blev vundet af Eastenders-skuespillerinden Rose Ayling-Ellis.

Journalisten og nyhedsoplæseren glædede mange fans med sine optrædener i showet lørdag aften. På trods af hans manglende danseerfaring og tekniske viden leverede han konsekvent underholdende danse. Selvom han norm alt rangerede nederst på ranglisten hver uge, blev loyale fans ved med at stemme ham igennem. På trods af kritik for ikke at være i de to nederste, inklusive kommentarer fra hans rival Piers Morgan, holdt han en positiv holdning hele vejen igennem.

Anbefalede: