Ryan Reynolds deler fanbrev til Deadpool og hans svar, der aldrig blev sendt

Ryan Reynolds deler fanbrev til Deadpool og hans svar, der aldrig blev sendt
Ryan Reynolds deler fanbrev til Deadpool og hans svar, der aldrig blev sendt
Anonim

Ryan Reynolds' skildring af Deadpool har skaffet ham millioner af fans over hele verden. Skuespilleren jagtede rollen i årevis: Han gik endda så langt som til at lække testoptagelser af filmen for at samle fanstøtte for at få filmen lavet, og hans klare passion for karakteren og historien har gjort ham endnu mere elsket af tegneseriefilm fans.

Reynolds er også kendt for at tage sig tid til at lave specielle ting for og med sine fans. For nylig delte skuespilleren et sådant kærlighedsudtryk på Twitter.

Det var et brev fra Hunter, en fan, der skrev det i den tid, hvor Deadpool blev vist i biograferne, tilbage i 2016.

I brevet udtrykte Hunter sin store ros for Reynolds' film og kaldte ham en 'badass'.

Han gik også hen for at tilføje senere i brevet, at det var skrevet som en del af hans engelske opgave, et "brev til nogen, du ser op til", og Reynolds var den person, han så mest op til.

Reynolds delte også sit svar i det samme indlæg og afslørede, at hans svar på grund af en uforudset og uheldig årsag aldrig nåede Hunter.

I sit svar havde Reynolds takket Hunter for hans venlige ord og også lovet, at han helt sikkert ville lave flere efterfølgere, og at han skulle forvente en hvert andet år.

Han jokede endda med, at Deadpool blev nedtonet og ikke R-Rated, hvis det havde været en del af Disneys MCU, og skrev: "Kan du forestille dig, at DP var med MCU i Disney? Hahahahahaha."

Han spekulerede også i, at han ville være i stand til at tilbringe tid med fans af Deadpool 3, som skulle udgives i 2020.

Desværre blev det heller ikke, som Reynolds sagde, det ville.

Deadpool 2 udgivet i henhold til hans løfte i 2018, men da Disney købte 20th Century Fox i 2019, skubbede de Deadpool 3 til backburner, med planer om, at han skulle blive en del af MCU. Gæt, Disney havde det sidste grin, ikke. Reynolds?

Skuespilleren delte dette brev, ikke kun for at Hunter endelig fik sit svar, men også for at fejre 5th årsdagen for Deadpools udgivelse i biograferne.

Filmen blev kritisk rost og elsket af fans for sin trofasthed over for tegneserieavataren af Deadpool. Det aspekt, der modtog den største ros, var, at filmen beholdt sin R-rating, selvom den risikerede at falde i billetkontorets afkast, en satsning, der gav pote: Deadpool smadrede billetkontorrekorder for R-Rated-film udgivet før den, kun overgået af It Kapitel 1 i 2017.

I øjeblikket har Deadpool 3 ingen udgivelsesdato, men det er bekræftet, at det er under udvikling af både Marvel Studios og Reynolds selv.

Anbefalede: