Dette er, hvad rollebesætningen i 'Phil Of The Future' er værd i dag

Indholdsfortegnelse:

Dette er, hvad rollebesætningen i 'Phil Of The Future' er værd i dag
Dette er, hvad rollebesætningen i 'Phil Of The Future' er værd i dag
Anonim

Hvis der er noget, som fremkomsten af internettet har gjort helt klart, så er det dette, stort set ethvert emne kan diskuteres i det uendelige. I betragtning af det faktum, at så mange mennesker elskede Disney Channel som børn og i deres voksne år, giver det mening, at der er en masse debat om, hvilke af netværkets shows, der er bedst. Alligevel er det klart, at Phil of the Future er med i samtalen om de bedste Disney Channel-shows nogensinde i det mindste.

Selvfølgelig, uanset hvor meget folk nyder at debattere, er nogle ting krystalklare. For eksempel er der ingen debat om, hvilken tidligere Phil of the Future-stjerne i øjeblikket har den højeste nettoformue ifølge pålidelige internetrapporter.

8 J. P. Manoux' nettoværdi er $400, 00

En af de skuespillere, der ser ud til at dukke op i alt, for Disney Channel-fans er J. P. Manoux bedst kendt for at spille Phil of the Futures vice-rektor Hackett. Takket være den rolle og hans præstationer i film som Scooby-Doo og shows som Community, Veep og flere andre er Manoux værd $400.000 ifølge celebritynetworth.com.

7 Amy Bruckners nettoværdi er $1 million

Under Phil of the Futures to sæsoner på tv, fik seriens hengivne fanbase at se Amy Bruckner vække lillesøster Pim til live. Da Phil of the Future stoppede produktionen, fortsatte Bruckner med at låne sin stemme til et andet Disney Channel-projekt, den animerede serie American Dragon: Jake Long. Siden 2007 har Bruckner dog kun fået to roller, der er krediteret på IMDb, hvorfor hun kun er $1 million værd ifølge celebritynetworth.com.

6 Kay Panabakers nettoværdi er $1 million

I 2004 fik Kay Panabaker en rolle i showet Summerland, og mens hun filmede det show, delte hun et ekstremt akavet kys med Zac Efron. Derfra fortsatte Panabaker med at spille Debbie Berwick i 13 episoder af Phil of the Future og spillede hovedrollen i 2009 Fame-filmgenindspilningen. Efter at have optrådt i en lang række film og tv-shows, tog Panabaker til UCLA for at studere zoologi, og hun arbejder efter sigende for Disneys Dyrerige i Orlando nu. Ifølge celebritynetworth.com har Panabakers skuespil- og zoologikarriere resulteret i, at hun er 1 million dollars værd.

5 Lise Simms' nettoværdi er $1 million

Som en af kun fem skuespillere, der optrådte i hvert afsnit af Phil of the Future, spillede Lise Simms en afgørende rolle i showets succes. Ud over sin hovedrolle i Disney Channel er Simms også sanger, danser og designer. Ifølge networthlist.org var Lise Simms' nettoværdi $1 million i 2020, men pålidelige kilder har endnu ikke bekræftet det tal eller opdateret det.

4 Craig Antons nettoværdi er $1 Million - $5 Million

Ligesom Lise Simms optrådte Craig Anton i hvert afsnit af Phil of the Future som en af forældrene til seriens titelkarakter og hans lillesøster. Ud over den rolle spillede Anton også Mr. Pettus, en karakter fra Disney Channel-showet Lizzie McGuire, og han medvirkede mindeværdigt i sketch-komedieprogrammet MADtv. Anton har utroligt nok noget andet til fælles med Simms, der er ingen pålidelige kilder, der bekræfter hans nettoformue, men ifølge digitalnetworth.com har han en formue på mellem $1 million og $5 million.

3 Aly Michalkas nettoværdi er $2 millioner

Lige siden Aly Michalka blev berømt på grund af sin Phil of the Future-stjernerolle, har hun bevist, at hun kan det hele i underholdningsindustrien. En skuespiller, der har optrådt i film som Easy A og Grown Ups 2, Michalka er også model, og hun har udgivet flere sange sammen med sin søster og tidligere The Goldbergs-stjerne AJ. Selvom nogle mennesker har glemt Aly, har hun været i stand til at finde konsekvent arbejde, hvorfor Michalka er værd $2 millioner ifølge celebritynetworth.com.

2 Raviv "Ricky" Ullmans nettoværdi er $3 millioner

I løbet af alle 43 afsnit af Phil of the Future spillede Raviv "Ricky" Ullman seriens titulære karakter Phil Diffy. Ud over sin mest berømte rolle havde Ullman også en hovedrolle i Lifetime original sitcom Rita Rocks, og han dukkede op i andre serier som Phineas og Ferb, House og Cold Case. Ud over sine skuespilroller har han medvirket i teaterproduktioner, han har udgivet et album, og han er podcaster, og alle disse karrierer har hjulpet Ullman med at samle en formue på $3 millioner.

1 Brenda Songs nettoværdi er $5 millioner

Igennem Disney Channels lange historie har der været adskillige skuespillere, der udviklede ekstremt stærke forbindelser til netværket, inklusive Brenda Song. Hovedårsagen til det er, at Song spillede hovedrollen som London Tipton i The Suite Life of Zack & Cody og The Suite Life on Deck. Oven i det har Song spillet tilbagevendende karakterer i en lang række andre shows, herunder Scandal, New Girl og Phil of the Future, hvor hun spillede Tia i otte afsnit. Takket være alle disse roller er Song værd $5 millioner ifølge celebritynetworth.com.

Anbefalede: