Alle kendisserne Angelina Jolie og Brad Pitt har været knyttet til siden deres deling

Indholdsfortegnelse:

Alle kendisserne Angelina Jolie og Brad Pitt har været knyttet til siden deres deling
Alle kendisserne Angelina Jolie og Brad Pitt har været knyttet til siden deres deling
Anonim

Skuespillerne Angelina Jolie og Brad Pitt plejede at være Hollywoods mest berømte par - de to mødtes i 2005, mens de indspillede actionfilmen Mr. & Mrs. Smith, de blev gift i 2014, og de gik fra hinanden i 2016. Sammen, parret har seks børn: tre adopterede og to biologiske.

I dag ser vi nærmere på, hvem de to stjerner har været romantisk forbundet med siden deres deling. Fra Charlize Theron til The Weeknd – fortsæt med at rulle for at se Angelina Jolie og Brad Pitts datinghistorie siden 2016!

9 Brad Pitt blev knyttet til Kate Hudson

Sparker listen af er skuespillerinden Kate Hudson, der var knyttet til Brad Pitt. I 2017, lige efter hans adskillelse fra Jolie, rygtedes Pitt at være kærester med Hudson, men skuespillerinden afviste rygterne under en optræden på Bravo's Watch What Happens Live With Andy Cohen. "Det var det skøreste rygte nogensinde. Der er intet sandt i det," indrømmede Hudson. "Faktisk havde jeg faktisk ikke set ham i, omkring fire år. Det var en slags fantastisk rygte. Jeg kunne lidt lide det. Jeg tænkte: "OK, fint. Vi skal have tvillinger! '"

8 Brad Pitt blev knyttet til Sienna Miller

Tilbage i 2017 var Brad Pitt også knyttet til skuespillerinden Sienna Miller. Men selvom de to datede lidt, blev deres forhold aldrig bekræftet.

En kilde til Us Weekly afslørede, at de to stjerner har "tilbragt noget tid sammen. De er alle gode venner, så de hang ud."

7 Brad Pitt blev knyttet til Ella Purnell

Lad os gå videre til skuespillerinden Ella Purnell, som blev knyttet til Hollywood-stjernen tilbage i 2017. Purnell nægtede dog at være romantisk involveret med skuespilleren, og hun afslørede endda, at rygterne gjorde hendes liv meget svært. "Jeg havde familiemedlemmer, der skrev til mig for at lykønske mig," sagde hun. "Jeg var rædselsslagen. Jeg var virkelig ked af det. Jeg følte, at jeg ikke kunne forlade huset, og jeg følte mig flov." Ifølge Who's Dated Who datede Pitt og Purnell i oktober 2017.

6 Brad Pitt blev knyttet til Charlize Theron

I begyndelsen af 2019 blev Brad Pitt sat i forbindelse med Hollywood-kollegaen Charlize Theron. På det tidspunkt rapporterede forretninger, at de to var "latterligt berøringsfølsomme" på Hotel Chateau Marmont i Los Angeles. Ingen af de to bekræftede dog nogensinde et forhold, og Theron jokede endda med rygterne under et interview med Ellen DeGeneres.

5 Brad Pitt blev knyttet til Nicole Poturalskia

Næste på listen er den tyske model Nicole Poturalskia, som Brad Pitt startede med i slutningen af 2019. På det tidspunkt var Pitt 56 år gammel, mens Poturalskia var 27. I oktober 2020 rapporterede Page Six, at de to stjerner var gået fra hinanden efter næsten et år med at være knyttet til hinanden. Ifølge outlet er den tyske model i et åbent ægteskab med restauratør Roland Mary.

4 Brad Pitt blev knyttet til Lykke Li

Lad os gå videre til den svenske musiker Lykke Li. Mange forretninger rapporterede, at de to blev tætte i 2021, men en kilde til People afslørede, at de to stjerner kun er gode venner.

Lykke Li er 23 år yngre end Hollywood-stjernen, og hun er hans nabo i Los Feliz.

3 Brad Pitt blev knyttet til Alia Shawkat

Skuespillerinden Alia Shawkat blev set hænge ud med Brad Pitt i november 2019, hvilket fik mange til at tro, at de to er mere end bare venner. Men i et interview med The New Yorker afslørede Shawkat, at det kun er rygter, og at Pitt ikke anede noget om dem."Jeg tænkte:" Du ved, at alle tror, vi dater? Og der er hele den her sag, og jeg bliver fulgt, "sagde hun. "Og han var sådan: "Jeg er ked af det. Det sker. Hvis du hænger ud med mig, sker det." Han var slet ikke klar over det."

2 Brad Pitt blev knyttet til Andra Day

En anden dame, der var knyttet til Brad Pitt, er musikeren Andra Day. De to stjerner var rygter om at være kærester i juni 2021, men sangerinden adresserede rygterne i et interview med Entertainment Tonight. "Vi har aldrig mødt hinanden," sagde hun. "Så jeg tænkte: 'Åh, okay'. Min søster slog mig faktisk efter, hun sagde: 'Mødte du Brad Pitt?' Jeg sagde, "det tror jeg nok. Det gjorde vi vel." Det er sjovt. Det var tynd luft. Nogen kedede sig den dag."

1 Angelina Jolie var knyttet til ugen

Mens Brad Pitt var knyttet til adskillige damer, siden han blev skilt fra Angelina Jolie - var hun kun knyttet til én fyr. Siden september 2021 rygtes Jolie at være kærester med den canadiske musiker The Weeknd, selvom ingen af dem har bekræftet forholdet. De to blev set de samme steder flere gange, men der er endnu ikke taget billeder af de to sammen. Efter sigende er Jolies børn ikke fans af deres mor, der dater den 32-årige sangerinde.

Anbefalede: