Disse fan-favoritkarakterer, der næsten blev afskrevet fra deres shows

Indholdsfortegnelse:

Disse fan-favoritkarakterer, der næsten blev afskrevet fra deres shows
Disse fan-favoritkarakterer, der næsten blev afskrevet fra deres shows
Anonim

Gode programmer har brug for gode karakterer, hvis de vil have succes, og netværk synes, at dette er meget sværere, end nogle tror. Shows som Friends-shows får det rigtigt, men andre savner helt målet.

Nogle shows er næsten ødelagt af karakterer, og nogle fans hader karakterer som Susan fra Seinfeld. Det er en balancegang for hver serie, og selv de største shows kommer faretruende tæt på at få formelen forkert.

Personerne på denne liste var fantastiske, men på et tidspunkt var de på hugget, hvilket kunne have haft en ødelæggende ringvirkning for deres hitshows. Lad os se, hvilke karakterer der holdt fast og hjalp deres shows med at forblive fantastiske.

10 Eleven næsten ofrede sig selv på 'Stranger Things'

Før Stranger Things blev en popkultur-sensation, som masserne ikke kunne få nok af, forventedes det ikke at vare længere end én sæson. På grund af dette overvejede skaberne af showet at få Eleven til at ofre sig selv tidligt. Heldigvis blev showet et kæmpe hit, og karakteren blev enormt populær.

9 Klaus nåede næsten ikke at se 'The Originals'

Det er næsten umuligt at forestille sig, at Klaus ikke skal være med i det lange løb, især i betragtning af, at han også endte med at være et nøglestykke i The Originals. Der var dog et tidspunkt, hvor denne karakter ikke ville overleve, men Joseph Morgan var simpelthen for god i rollen til, at karakteren kunne møde en alt for tidlig afslutning.

8 Spike forlod 'Buffy' tidligt

Spike er en fan-favorit fra Buffy the Vampire Slayer, og beslutningen om at tage ham ud af showet ville have været en katastrofal. Selvom det kun var beregnet til at vare et par episoder, var det tydeligt, at karakteren simpelthen var for god til at blive afskrevet, og derfor holdt det kreative team ham klogt omkring.

7 Jesse Pinkman skulle ikke være i nærheden af 'Breaking Bad' længe

Hvordan i alverden blev det overhovedet overvejet? Jesse Pinkman er en af de mest berømte tv-karakterer gennem tiderne, men hvis tingene spillede anderledes ud, ville han simpelthen have været en fodnote i historien. Hvis Jesse var blevet bortskaffet, så er der simpelthen ikke noget at sige til, hvordan tingene ville have været for Breaking Bad.

6 Detektiv Fin skulle kun være her i nogle få 'SVU'-episoder

Efter at have været på programmet i årevis er det umuligt at forestille sig SVU fungere uden detektiv Fin. Karakteren blev dog oprindeligt bragt om bord for blot et par episoder. Ice-T var så god i rollen, at man besluttede at beholde ham for altid. Hundredvis af episoder senere, og vi vil sige, at det rigtige valg blev truffet.

5 Jack var tæt på at forlade 'Lost'

Af en eller anden grund havde Lost tænkt sig at afskære hovedpersonen i det første afsnit. Svært at tro, men sandheden er ofte mærkeligere end fiktion. Den oprindelige plan var at få Jack til at møde sin skaber i seriens pilotafsnit, men messingen blev klogere og holdt ham rundt som den primære hovedperson i hitshowet.

4 Meredith kom tæt på at forlade 'The Office' permanent

Nu er Meredith måske simpelthen en sekundær karakter på The Office, men hver person hos Dunder Mifflin spillede en rolle i, at showet blev en succes. På et tidspunkt blev tanken om, at Michael skulle udelukke Meredith med bilulykken, slået rundt, men i stedet valgte forfatterne, at Meredith blot skulle pådrage sig en skade.

3 Carol Nearly Met A Dark Fate på 'The Walking Dead'

Walking Dead grundpille Carol har været med i programmet i årevis, men tidligere var hun næsten zombiemad. I dette tilfælde blev der dog sat en anden karakter i hendes sted. Den karakter var T-Dog, der mødte sin ende i sæson tre. Forestil dig serien uden Carol og Daryls forhold.

2 Castiel var næsten spildt på 'Supernatural'

Nogle karakterer er simpelthen for gode til at forlade en serie tidligt, og det var netop tilfældet for Castiel. Oprindeligt var planen kun at have ham omkring et par afsnit, men han var så populær blandt publikum, at der simpelthen ikke var nogen måde, at det kreative team kunne slippe af med ham. Klogt træk.

1 Andy Dwyer gik næsten ud af døren på 'Parks And Recreation'

Elsker du Andy Dwyer? Nå, karakteren fik først chancen for at blomstre til en fan-favorit efter beslutningen blev truffet om at beholde ham. I et alternativt univers forsvinder denne karakter efter sæson et, og showet ender med at miste et nøgleelement, der hjalp det til at blive et hit.

Anbefalede: